Çok sevindim10.02.2024
Menüm
Kahvaltı 10.30
Yumurta, peynir, zeytin, domates
Çay
Ara 13.00
Şekersiz Türk kahvesi
1 adet fıstık ezmeli karabuğday patlağı
1 adet hurma
Ara 16.30
1 su bardağı süt
1 adet portakal
Akşam 19.00
Köz patlıcanlı ton balıklı salata
Su 2 lt civarı, daha erken uyuyana kadar bol bol içerim.
Bugün de spor yapamadım. Yatmadan leslie veya step yapabilirsem bildiririm.
Bugün biraz açlık hissetmeye başladım. Seviyordum bu hissi, özlemişim.
Bugünü de kazasız atlattım çok şükür
Iyi geldi burası bana, kendime döndüm
Chocolita Fit mutlu anne
Burun akıntısı daha iyi, zaten ilaç kullanınca akmaya başlıyor sonra iyileşiyor.Teşekkürler evet hemde 2 tane yazmış doktor ikisi de günde 3 defa 3 er damla antibiyotik de alıyor ama bu kezde burun akıntısı başladı
Valla evin içinde sümüklü böcek gibi dolaniyozBurun akıntısı daha iyi, zaten ilaç kullanınca akmaya başlıyor sonra iyileşiyor.
Eline sağlık canım güzel spor olmuştur temizlikteHayırlı akşamlar
10 şubat menü
Kahvaltı
1 yumurta 1 dilim peynir 7 zeytin 1 kase salata 1 çay
Ara kahve
Öğlen 1 kase makarna
Ara yeşil çay
Akşam 5 sıkım çiğ köfte 1 bardak ayran 1 kase salata
2,5 lt su
Spor ya da yürüyüş yapamadım bugün akşama kadar ev işi yaptım
Koltuk çek yit sayılırsa ağırlık kaldırdım
Chocolita Fit mutlu anne Eki Görüntüle 3385128
Canım diyet dışı cezası 24 saat içinde, ay sonu cezası o hafta içinde uygulanır. Biz bunu hem diyet dışı hem aylık cezaya sayalım. Çünkü cok birikti. Kalan cezalarinda salıya kadar tamamlanmasi gerekiyor. Gecen haftadan bu haftaya sarkitmistikSabah
3 dilim ekmek peynir köz biber komposto
Ara kahve 1 kare
Akşam
Diyet dışı beslendim
Su 1 lt
Adım 10 bin aylık ceza 2. GünFit mutlu anne bu haftanın aylık ceza 5 günü tamamladıktan sonra diyet dışı cezası çeksem olur mu. Ya da istersen bunu ona say sen bilirsin
Sağolasın çokomEline sağlık canım güzel spor olmuştur temizlikte
Biz de aynıyız, ben de çek al peçetelerden aldım bol bol her yerde var onu kullanıyoruz.Valla evin içinde sümüklü böcek gibi dolaniyozevin her yerinde tuvalet kağıdı var yumuşak oluyor diye onu kullaniyoruz
İyi bari hasret giderinSağolasın çokomtelefon üzerimde olsa adım sayım daha çok olurdu ama olduğu kadar olsun bugün de yarın da kayniniş çağırdı ikigözüm ne güzel 2 aydır hastalıktan mütevellit görüşemediydik
Yarın kayniniş günü deseneİyi bari hasret giderinYarında ben kayninisleyim
Tamamdır hemen duzeltiyorum
Bilmez miyim kaynanam kaynanam diye perisaaan olduğun günleriYarın kayniniş günü deseneay bi hasretim bi hasretim rüyalarıma giriyor artık sorma
Senden halliceyim çokomBilmez miyim kaynanam kaynanam diye perisaaan olduğun günleri
Sifamiz bol olsunBiz de aynıyız, ben de çek al peçetelerden aldım bol bol her yerde var onu kullanıyoruz.