Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

Günaydın geçmiş olsun. Form macunu nedir?
Günaydın 😇 eşim aktardan daha önce internetten gördüğüm bı macun almış belki adını duymuşsunuzdur adı Zühre ana form macunu içinde l karnitin falan varmış yedim aç karnına ama pişman oldum tatlı isteğini artırıyor kesinlikle daha da yemedim

Günaydınlar
1707547942635.png

İyi aksamlar
Biraz rahatsızım menümü yazıp yatayım
Sabah 1 dilim peynir 2 yumurta 1 dilim ekmek 5 zeytin
Akşam yarım tabak mantı
1 kase yoğurt
Bol su Fit mutlu anne Fit mutlu anne

Merhaba 🌸
09.02.2024
Menüm
Kahvaltı 10.00
Labneli ballı 2 dilim vasa (@baltasar a özendim 😉)
Çay
Ögle 13.00
1 kase mercimek çorbası
Ara 15.00
Sütlü Türk kahvesi (şekersiz)
1 adet fıstık ezmeli hurma
5 çiğ badem, 1 tam ceviz içi,1 çiğ fındık
Akşam 20.30
Fırında tavuk, patates
Salata

Su tüketimimi not etmedim ama çok su içiyorum ben. En az 2 lt yi düzenli içiyorum. Evdeyken bardak hesabı tutamıyorum. Hafta içi daha düzenli not ederim.
Bugün spor yapamadım. Hastayım biraz, elim kolum kalkmıyor. Spor yapmamanın cezası var mıydı ki?
Chocolita Chocolita Fit mutlu anne Fit mutlu anne
Çok geçmiş olsun. Dikkat edin bir salgın var.

Tünaydın kızlar ancak gelebildim. Yürüyüşe cikicam şimdi. Hareketsizlik mutsuz ediyor

Merhaba 🌸
09.02.2024
Menüm
Kahvaltı 10.00
Labneli ballı 2 dilim vasa (@baltasar a özendim 😉)
Çay
Ögle 13.00
1 kase mercimek çorbası
Ara 15.00
Sütlü Türk kahvesi (şekersiz)
1 adet fıstık ezmeli hurma
5 çiğ badem, 1 tam ceviz içi,1 çiğ fındık
Akşam 20.30
Fırında tavuk, patates
Salata

Su tüketimimi not etmedim ama çok su içiyorum ben. En az 2 lt yi düzenli içiyorum. Evdeyken bardak hesabı tutamıyorum. Hafta içi daha düzenli not ederim.
Bugün spor yapamadım. Hastayım biraz, elim kolum kalkmıyor. Spor yapmamanın cezası var mıydı ki?
Gunluk egzersiz yapılmazsa Ceza yok ama mutlaka tartıya yansiyor. Dolayısıyla tartı cezasina kalıyoruz.
Ceza egzersizleri kanıtlı yapılmazsa uyarı veriliyor. 2. Uyarı da diskalifiye ediliyor. Geçen haftadan bu haftaya sarkanlar olmuştu mazeretli olarak. Salı gününe kadar takip edilip uyarı verilecek. Şimdi benim 3 gün cezam kaldı. Bunu salı gününe kadar tamamlamazsam bende uyarı alicam Fit mutlu anne Fit mutlu anne takipleri yapiyor
Yeni katılan arkadaşlar için açıklamak istedim

Size de geçmiş olsun. Ben de kolay kolay hasta olmazdım, salgın bizi de buldu. Özellikle çevremdeki çocuklar hep hasta. Dikkat edin kendinize 🌸
Teşekkür ederim 🙏 benimde kızım hasta çocuğum 1 haftadan beri ilaç kullanıyor ama hala gecmedi iki kulağı birden enfeksiyon almış antibiyotiğe rağmen duzelmedi ilginç bir şekilde geçmiyor grip

Teşekkür ederim 🙏 benimde kızım hasta çocuğum 1 haftadan beri ilaç kullanıyor ama hala gecmedi iki kulağı birden enfeksiyon almış antibiyotiğe rağmen duzelmedi ilginç bir şekilde geçmiyor grip
Çok geçmiş olsun. Benim oğlumda grip olunca hemen kulagina vurur. Kulak damlası kullanıyor musunuz

Tünaydın kızlar ancak gelebildim. Yürüyüşe cikicam şimdi. Hareketsizlik mutsuz ediyor

Gunluk egzersiz yapılmazsa Ceza yok ama mutlaka tartıya yansiyor. Dolayısıyla tartı cezasina kalıyoruz.
Ceza egzersizleri kanıtlı yapılmazsa uyarı veriliyor. 2. Uyarı da diskalifiye ediliyor. Geçen haftadan bu haftaya sarkanlar olmuştu mazeretli olarak. Salı gününe kadar takip edilip uyarı verilecek. Şimdi benim 3 gün cezam kaldı. Bunu salı gününe kadar tamamlamazsam bende uyarı alicam Fit mutlu anne Fit mutlu anne takipleri yapiyor
Yeni katılan arkadaşlar için açıklamak istedim
Teşekkür ederim bilgilendirme için 🌸

10.02.2024
Menüm
Kahvaltı 10.30
Yumurta, peynir, zeytin, domates
Çay
Ara 13.00
Şekersiz Türk kahvesi
1 adet fıstık ezmeli karabuğday patlağı
1 adet hurma
Ara 16.30
1 su bardağı süt
1 adet portakal
Akşam 19.00
Köz patlıcanlı ton balıklı salata

Su 2 lt civarı, daha erken uyuyana kadar bol bol içerim.
Bugün de spor yapamadım. Yatmadan leslie veya step yapabilirsem bildiririm.

Bugün biraz açlık hissetmeye başladım. Seviyordum bu hissi, özlemişim.
Bugünü de kazasız atlattım çok şükür 🥰
Iyi geldi burası bana, kendime döndüm 🤗

X