Yazabiliyorum
Tamam canım öyle yapayim o zaman geçmişi okuyamayinca kendimi geride kalmış gibi hissediyorum yanlış anlaşılmasın artı fln gelmedim diyetisyendede 77.9 toplamda 13 kilo vermis görünüyorum 10kilosu yağdanmis diyetisyen öyle dediLotus bence gayet güzel gidiyorsun hepsini okumak zorunda değilsin boşa vakit kaybı
Sadece menü bildirimi spor ve su bildirimi yap yatmadan önce başka da uğrama
Sen zaten diyetisyen eşliğinde diyet yapıyorsun eksi göreceksin eminim.
Pazartesi son gün o zamana kadar denenistersen.
Günaydın lotusGünaydınoğlum sagolsun yarım saat önce uyandi derdi neyse kızım uyuyor büyük kızımin beslenmesini hazirliyicam sonra onu uyandirip okula hazirliyicam
Aynen ya bildirime tıklayınca on saat sayfa yüklenmiyorSite düzelmemis daha
Günaydın sweetim geçmiş olsun yaa herkes hasta mıGünaydın
Menün mükemmel cemoşum ama proteinin çok az. Akşam yemeğine ya sebze ya da et bakliyat ekle istersen. Bugün sebze eklersen yarın et bakliyat yaparsın belkiKızlar bugün ki planımı yazayım da ne olur olmaz siteye giremezsek telaş yapmayayım ahsgdggd
Öğlen kahvaltı yapicam
1 yumurtadan maydanozlu omlet
1 ince dilim peynir
Az domates 1 salatalık
Çay
2 ince dilim t.b ekmeği
Öğleden sonra pazara gidicem yürüyerek
15.000 adım olur bugün
Ara öğünde bir meyve yerim
17:00 gibi bir Türk kahvesi
Akşam menüsü belli değil ama tavuksuyu çorba var bir kepçe olabilir
Yanına salata ve yoğurt.
Yürüyüşü arttirsam egzersiz yapmayabilirim.
500 ml su içtim gece 3 lt olur.
Kayısı cayi akşam içerim.
Mercimek dün yedim bakliyat değilde sebze düşündüm lady aksama yetisirsem bakalımMenün mükemmel cemoşum ama proteinin çok az. Akşam yemeğine ya sebze ya da et bakliyat ekle istersen. Bugün sebze eklersen yarın et bakliyat yaparsın belki
Kereviz uygunsa kereviz rendele yanına misMercimek dün yedim bakliyat değilde sebze düşündüm lady aksama yetisirsem bakalım
Şuan çok erken beynim akşam yemeği dusunemiyor
Kızlar menülerini yazınca kopya çekerim olmazsa .
Yaa evet uzun zamandır kereviz salatası yapmamıştım pazardan alayım ekleyeyim menüye sağol ladyKereviz uygunsa kereviz rendele yanına mis
Fırında sebzede olabilir gerçi
Abooo benimki bozuldu sanki özel msjdaymisim gibi cevapla çıkıyorYazabiliyorum