- 8 Nisan 2017
- 56.736
- 296.317
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla arttı iyice ya boğaz ağrım hafifledi antibiyotik alıyorum. Bu sefer halsizlik burun akıntısı falan varGünaydın sweetim geçmiş olsun yaa herkes hasta mı
Benim de oldukça sismişti boğazım. 3 gündür kekik çayı içiyorum. Boğaz ağrılarına iyi geliyor aklınızda bulunsunValla arttı iyice ya boğaz ağrım hafifledi antibiyotik alıyorum. Bu sefer halsizlik burun akıntısı falan var
O tarz şeyleri içemiyorum maalesef midem bulanıyorBenim de oldukça sismişti boğazım. 3 gündür kekik çayı içiyorum. Boğaz ağrılarına iyi geliyor aklınızda bulunsun
Farklı bir kabak tarifi vereyim sana cemos soğan ve kabaklari sote yap sonra üzerine sarimsak sirke zeytinyağ salata gibi de yemek gibide. Benim akşam yemeğim bu olacak galiba çok kabak var evdeMercimek dün yedim bakliyat değilde sebze düşündüm lady aksama yetisirsem bakalım
Şuan çok erken beynim akşam yemeği dusunemiyor
Kızlar menülerini yazınca kopya çekerim olmazsa .
Patestes havuç soydugumuz aletle uzun uzun dogruyorum kabaklari ince ince küp küp degilFarklı bir kabak tarifi vereyim sana cemos soğan ve kabaklari sote yap sonra üzerine sarimsak sirke zeytinyağ salata gibi de yemek gibide. Benim akşam yemeğim bu olacak galiba çok kabak var evde
Cemosu etiketliyoruz artık yemek ve spor için20 eylül
Sabah: 1d ekmek-1üçgen peynir
öğle: 1tb kısır
akşam: 1tb kuru fasülye-1d.ekmek
Su 2,5lt
spor: 6000adım(biraz yürüyüş yaptım)
Chocolita
adımları arttırıp da yazayım derken uyuyakalmışım
tartıldım 1kg gitmiş ödemdir inş. yağlarda biran önce gider.
Aç karnımızı doyuruyoruzNiye kimse yok
Benimde düzeldi gibiBenim düzeldi site darısı size
Spor yapıyor musun?Daha kahvaltı yapmadım ama sorun şu ki benden gram eksilmiş sadece bu normal mi bedenim vermemek için direniyor sanki