Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

Eklentiler

• IMG_3028.jpeg
    IMG_3028.jpeg
    105,6 KB · Görüntüleme: 32
İyi eğlenceler,
Super, anne yemekleri zaten otomatik dengeli olur 😋 anamin yarisi kadar ascilik ogrensem daha da bisi istemem 🤣
Evet ya aslında baya birşeyler yapardık annem hamur işi çok sever, resmen bizim gelmemizi bahane edip kendisi yapar yer ama diyette 🤣🤣🤣 ama maşallah kadın yavaş verdi güzel verdi kilo
Oh tadını çıkar ❤️ yer değiştirmek kulağa ne hoş geliyor ya
Evet canım iyi oluyor, geçen hafta çok yoruldum kafa olarak, inşallah yarın aramazlar iş yerinden 😒 bazı şeyler için igrastirdilar zırt pırt arıyorlar
❤️❤️

28 Ocak Pazar unutmuşum Chocolita Chocolita kusura bakma
Sabah
Yarım simitle menemen portakal suyu
1 çorba kaşığı tahin pekmez
Çay

Ara kahve 1 kare

Akşam
Yoğurtlu havuç kabak salatası
2 dilim ekmekle yedim

Çay yanı 100 kalori

Su 1 lt
Adım 5 bin

Sabah 1 bardak suyla ilaç içmek zorunda kaldım azıcık bekleyip tartı yollayacağım

Keşke ben de öğlen tartılabilse idim. Sabah erken saatte hemen tartılınca ödem oluyor,
300-400 gram fazla çıkıyor insan. :KK43:
Uyandığım gibi tartılıyorum. Her hafta en geç 07:15'de tartılıp evden çıkmak zorundayım.
(Bu hafta okullar tatil olduğu için ve işyeri servisim 30 dak. geç geldiği için 07:45'de tartılabildim.)

Son düzenleme:
Uyandığım gibi tartılıyorum. En geç 7:15'te tartılıp evden çıkmak zorundayım.
Keşke ben de öğlen tartılabilse idim. Sabah erken saatte hemen tartılınca ödem oluyor,
300-400 gram fazla çıkıyor insan.
Keske bende 😂
Hem berbat uyudum hemde 4.30 da tartildim

Gecen hafta 74
Bu hafta 75,7
Fark +1,7
+2,3 % Galiba Chocolita Chocolita

Keske bende 😂
Hem berbat uyudum hemde 4.30 da tartildim

Gecen hafta 74
Bu hafta 75,7
Fark +1,7
+2,3 % Galiba Chocolita Chocolita
Sen de baya erken tartılmak zorunda kalmışsın A Arrietty_ :KK43:
Gece uyku da tutmadı beni, 03:00'de uyuyabildim. Sabah 07:00'de uyandım. Az uyumak tartıyı etkiler mi bilmiyorum, 4 saat uyku sonrası tartıldım.

X