Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

Yaaa işte aradigimiz kan işte feraset işte lady 😂
Kuralları da yeniden düzenliyoruz lady burada çok açık arayan olacak gibi işi sıkı tutuyoruz pazartesi net net devam 😼
Açık aramak derken kural eleştirisi mi?
Aşırı geçmiş yapamıyorum sayfaya akşamları girebiliyorum çünkü.

Bende 1 dilim yetti akşam yemegin çok da açlık hissetmiyordum ..acikmayayaym diye yedim 🥰
Ben bugün akşam yemeğini zor yedim ya. Sabah iki yumurtaya yulaflı omlet aşırı tok tuttu beni. Ama yemek zorunda olduğum için yedim şu an çok şişim 😵 Midem de küçülmüştür tabi.
m

Her 400 kalori kacamakta 10.000 adım ceza.
3. Uyarıda diskalifiye.
Abur cubur ismi yazmak uyarı sebebi
Cezalar en geç 24 saatte uygulanır uygulanmazsa uyarı.
Hastalık,vefat durumunda cezalar ertelenir.
Adım fotoları şart ve tarih isim yazılarak paylaşılır.
Listeye bakın bakalim
Choco ya ağız burun dalsan sen yapmadın değil mi yapmazsın der ahhh kalbi güzel chocom benim 🥰
Öyle de deme bee benimde var bir damarım 😂 güzel damarım benim

Bak ceza için 10.000 dediler 10.000 yaptık. Emin misin 😂
Chocum ben cezaları kuralları iyi biliyorum o yüzden bana hiç fark etmez 🙈
Ama herkes baksın açık kapı kalmasın.
L LADY VEGA sen yeni geldin ya ilk sayfaya baksana cezalar kurallar nasıl boşluk var mı sonra sıkıntı çıkmasın.
Detaylar açıklama iyi mi ?

Benim ki niye öyle yaw😂 bazen kızım kucaktaydı kalp atışım artmıştır ondan mı acaba 😂😂😂
Yatarken bile kalori yakıyoruz. Bazı uygulamalar boy ve kilo verilerine göre günlük ne kadar kalori yakacağını hesaplıyor. Yani bazal metabolizma dediğimiz şey. Size o yüzden düşük kalorili beslenmeyin diyorum. Atıyorum bazal metabolizman günlük 1400 kaloriyi yakıyor. (Bu organlarının doğru çalışması için bedeninin harcadığı kalori bu arada, spordan bağımsız.) Sen de günlük 900 kaloriyle beslendin. Bu kötü işte. Aradaki açığı kapatmak için hem yağlara hem kaslara saldıracak. Yani yağ ve kas kaybedeceksin. Hele spor yapıp düşük kalorili besleniyorsan durum daha vahim oluyor.

L LADY VEGA sen yeni geldin ya ilk sayfaya baksana cezalar kurallar nasıl boşluk var mı sonra sıkıntı çıkmasın.
Bana listeyi kapat dedin kaç kişi sırada bekliyor aloo 😩 lady de girsin. +4 kişi var bekleyen. Haber salıp durma da

Bende naçizane fikrimi ekleyeyim kurallar konusunda. Kaçamaklarda alınan kalorileri en az 40 dklık tempolu bir yürüyüş ile tolere etmek mümkün. 40 dklık tempolu yürüyüşü düşünürsek 10 bin adımlık ceza ideal olacaktır diye düşünüyorum.
Kaçamak yapanın "Ölümlü dünyadayız ayol bugün yedim yarın dengelicem" şeklinde yazması bence direkt diskalifiye sebebi olmalı çünkü istikrar ve sabır isteyen bi süreçteyiz. Karşıdaki insanın da gardını kırmaya neden olacağını düşünüyorum çünkü bu tarz söylemlerin.
Diyet sürecinde hepimizin belli bir yolda düzenli devam etmesi gerekiyor çünkü vücudun en sevmediği şey dengesizlik. Bugün ekmek mi yedim 1 dilim 1 hafta boyunca o dilimde süreklilik sağlayalım bence bugün ekmek yedim yarın ekmeği kestim yerine 1 top dondurma yedim yok eltim börek yapmıştı ince dilim onu yedim ekmek yerine bence bunlar sayılmamalı. Direkt ceza almalı. 1 dilim ekmek avuç içi kadardır ve 3 yk pilava eşittir veya 1 kepçe çorbaya. Bunun dışındakileri kabul etmemeliyiz diye düşünüyorum.

Cemoş anayasa kanun teklifi sunmuyoruz ya kurallar bence gayet net. Hepimizin ortak gayesi belli açık arayan bizimle bu süreçte olmasın ya. Bizi de demoralize etmesin.

Bende naçizane fikrimi ekleyeyim kurallar konusunda. Kaçamaklarda alınan kalorileri en az 40 dklık tempolu bir yürüyüş ile tolere etmek mümkün. 40 dklık tempolu yürüyüşü düşünürsek 10 bin adımlık ceza ideal olacaktır diye düşünüyorum.
Kaçamak yapanın "Ölümlü dünyadayız ayol bugün yedim yarın dengelicem" şeklinde yazması bence direkt diskalifiye sebebi olmalı çünkü istikrar ve sabır isteyen bi süreçteyiz. Karşıdaki insanın da gardını kırmaya neden olacağını düşünüyorum çünkü bu tarz söylemlerin.
Diyet sürecinde hepimizin belli bir yolda düzenli devam etmesi gerekiyor çünkü vücudun en sevmediği şey dengesizlik. Bugün ekmek mi yedim 1 dilim 1 hafta boyunca o dilimde süreklilik sağlayalım bence bugün ekmek yedim yarın ekmeği kestim yerine 1 top dondurma yedim yok eltim börek yapmıştı ince dilim onu yedim ekmek yerine bence bunlar sayılmamalı. Direkt ceza almalı. 1 dilim ekmek avuç içi kadardır ve 3 yk pilava eşittir veya 1 kepçe çorbaya. Bunun dışındakileri kabul etmemeliyiz diye düşünüyorum.
Abooğ dedi iç sesim Zeynep Ergül gibi cemoosu aratacak bu hatun bize :skandal:

X