Ahsgsgshshh lady geldi alın görün sıkı diyet nasıl olurmuşMerhabalarrr
Bugün son kez kaçamak yaptığım için menü yazmayayım ama yarından itibaren çok sıkı bir şekilde diyetime devam edeceğim. Bugünlük spor miktarım sadece 12.500 adım da kaldı. Yarın mükemmel bir öğün düzeniyle sizlerle olacağım
Valla akıllı saatim kolumda saat onun yalancısıyım
Hak veriyorum körle yatan şaşı kalkarHep lovenin yüzünden normalde ben pammik gibiyim
Yaaa smart asistanı kullanın daha garanti sonuç bence
Ben hala adımsayar yüklemedim telefon samsunga52 en iyisi hankisi
Smart asistan var mı telefonda varsa yükleme bosunaBen hala adımsayar yüklemedim telefon samsunga52 en iyisi hankisi
Minik çok anlar ya teknojiden bakayım bakalımSmart asistan var mı telefonda varsa yükleme bosuna
Yaa bana sweet yada arte göstermiştiMinik çok anlar ya teknojiden bakayım bakalım
Osllem sonradan aklıma geldi yazdım seni ve süpürgeyi.Nasıl ben sıradayım ama.
Bugün 3 mil leslie yaptım dizlerim titredi resmen.
Tek öğün yedim bamya ve salata. ekmek zinhar tuketmiyorum.
Akşama da şeftali yedim. 6 dan sonra yemiyorum.
Yemeyin kardeşim. Kilo vericem diyip de yerseniz, karşınızda beni bulursunuzAhsgsgshshh lady geldi alın görün sıkı diyet nasıl olurmuş
Hayır bide bişey yiyince üzerine yarım saat konuşur benden kurtulursunuz da ladyden zor kurtulursunuz
Seninki doğru Access. O kadar yürüyüşle 700-800 kalori yakılmaz.
Yaaa işte aradigimiz kan işte feraset işte ladyYemeyin kardeşim. Kilo vericem diyip de yerseniz, karşınızda beni bulursunuz
Ya bi karar verilmeli ben yemicem kilo vericem ya da ben yicem alıcam alıcam etli butlu olacam şeklinde iki seçenekten kilo vermeyi seçen varsa menüleri didik didik ederim
Benimki niye çok ki
Ben bugün akşam yemeğini zor yedim ya. Sabah iki yumurtaya yulaflı omlet aşırı tok tuttu beni. Ama yemek zorunda olduğum için yedim şu an çok şişimSanırım midem küçülüyor
Bozuk bozukBenimki niye çok ki
Bende tek öğün yedim sanki davul gibi sistim 2 günde mide küçülmesi değildir diye kendimi sucladimBen bugün akşam yemeğini zor yedim ya. Sabah iki yumurtaya yulaflı omlet aşırı tok tuttu beni. Ama yemek zorunda olduğum için yedim şu an çok şişimMidem de küçülmüştür tabi.
Seninki gün boyu harcadığın kaloriyi hesapliyordur. Sadece o yürüyüşe ait değildir.Benimki niye çok ki
Benim ki niye öyle yawSeninki doğru Access. O kadar yürüyüşle 700-800 kalori yakılmaz.