- 8 Nisan 2017
- 56.730
- 296.250
Ben doğru dürüst markete bile gitmem 3 çocuk var boşuna mı doğurdukSana 1000 adım da çok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben doğru dürüst markete bile gitmem 3 çocuk var boşuna mı doğurdukSana 1000 adım da çok
Helal olsun bende bir tane var peşinde koşturuyorum mesela o zaman da attığım 10bin adım sayılıyor muBen doğru dürüst markete bile gitmem 3 çocuk var boşuna mı doğurduk
Ben 5300nadimla g.tumu koltugula zor attim. Kepceyle kazirlar la beni.Bence çok ama çok olması da yememeye zorluyor o yüzden kararsızım
Kalorisine bak 400 u geçtiyse yarın 10.000 adım hahDiyet beslendim bugün. 50 dk yürüdüm. Bir de annem bişey yapmış sadece tadına baktım kaçamak değil haaaa
Telefonu cebine koy tabii adım adımdırHelal olsun bende bir tane var peşinde koşturuyorum mesela o zaman da attığım 10bin adım sayılıyor mu
Olur tabi telefonunu üstünde gezdirHelal olsun bende bir tane var peşinde koşturuyorum mesela o zaman da attığım 10bin adım sayılıyor mu
Bende aynısını dedim niye sayılmasın o daha yorucu hem beyin hem beden yoruluyorHelal olsun bende bir tane var peşinde koşturuyorum mesela o zaman da attığım 10bin adım sayılıyor mu
İşte bak o yorgunluğu düşününce yemezsinBen 5300nadimla g.tumu koltugula zor attim. Kepceyle kazirlar la beni.
Len 1 kaşığın ne 400 kalorisi yok kalori malori ama kaçamak sayılmaz ki gerçi yesem bile artemis ne dedi her şeyi yeyip az yiyebiliriz tatlı değil tabi bu dediğim tüh az daha yeseydimKalorisine bak 400 u geçtiyse yarın 10.000 adım hah
Hoşgeldin lotusMerhaba kızlar
Yorgunluktan ölüyorum diyetisyen çıkışı çocukları parka götürdük eve gel ustlerini değiştir akşam yemeği hazirla bittim birazdan uyutup menumu yazarım
Neden sen 50 dk yuruyup 871 kalori verirken ben senden cok adimi daha kisa surede atip 200 kalori yakmisim. O uygulamanin adi ne ben onla gunde cok kalori yakarim. Benim ki cok cimri haset paçozDiyet beslendim bugün. 50 dk yürüdüm. Bir de annem bişey yapmış sadece tadına baktım kaçamak değil haaaa
Eki Görüntüle 3304729
Boynuma asarım genede bırakmam telefonumu ahahahOlur tabi telefonunu üstünde gezdir
Bugün cenaze evine çorba yaptım tadına bakarken kaç kere düşündüm biliyor musun dedim tuzuna mecbur bakcamLen 1 kaşığın ne 400 kalorisi yok kalori malori
Valla akıllı saatim kolumda saat onun yalancısıyımNeden sen 50 dk yuruyup871 kalori verirken ben senden cok adimi daha kisa surede atip 200 kalori yakmisim. O uygulamanin adi ne ben onla gunde cok kalori yakarim. Benim ki cok cimri haset paçoz
Ahahaah hep cemosun korkusunaBugün cenaze evine çorba yaptım tadına bakarken kaç kere düşündüm biliyor musun dedim tuzuna mecbur bakcam
Baksana bostan korkuluğu gibi bişey diyorsun höyt cıkıyorAhahaah hep cemosun korkusuna
Hep lovenin yüzünden normalde ben pammik gibiyimBaksana bostan korkuluğu gibi bişey diyorsun höyt cıkıyor