Bol kalori yakmalı bir yürüyüş olsun. ❤Şöyle kocaman bir oh beee çekmek istiyorum vallahi özlemişim yürüyüş yapmayı. Müziğimi açtım yürümüyor uçuyorumsayfayı açmama vesile olan kendi kendime ceza verdiren arkadaşlarıma teşekkürler
Teşekkür ederim artem kafam da dağılıyor biraz. Birine kızarsın yüzüne bakmazsın ya ben kendi yüzüme hiç mi bakmamışim ya şu an fark ediyorum yürürkenBol kalori yakmalı bir yürüyüş olsun. ❤
Bundan sonra bakacaksın, en çok kendi yüzüne bakacaksın hem de. Kendi yüzüne bakacaksın ki çevrendekilere de bakabilesin. Her şey böyle böyle yoluna girecek.Teşekkür ederim artem kafam da dağılıyor biraz. Birine kızarsın yüzüne bakmazsın ya ben kendi yüzüme hiç mi bakmamışim ya şu an fark ediyorum yürürken
Acil şifalar dilerim.Grip oluyorum. Bogazim yaniyo. Burnum tikandi. Basim agrimaya basladi. 1 hafta sonra tasinicam. 2 evde de dunya isim vardi. Aglamak istiyorum.
İnşallahBundan sonra bakacaksın, en çok kendi yüzüne bakacaksın hem de. Kendi yüzüne bakacaksın ki çevrendekilere de bakabilesin. Her şey böyle böyle yoluna girecek.
Ay herkes aynı şekilde boğazdan başlıyor. Geçmiş olsun. Taşınma işi ayrı zor bende ev arıyorumGrip oluyorum. Bogazim yaniyo. Burnum tikandi. Basim agrimaya basladi. 1 hafta sonra tasinicam. 2 evde de dunya isim vardi. Aglamak istiyorum.
Uygulamalardan mı arıyorsun. Play store da önceden indirilenler gözüküyorÇok geçmiş olsun. Taşınmak zor ya kolay gelsin şimdiden. Benim cocuk da adım sayar programımı silmiş onu arıyorum. Bir tek o tutukluk yapmadan sayıyordu
Tesekkur ederimAcil şifalar dilerim.
ben de tam onu soracaktım: DStep Counter - Pedometer - Apps on Google Play
Daily step counter, Free Pedometer & Easy ð¥Calorie Counter help Lose Weightplay.google.com
Adım sayar olarak bunu kullanıyorum kızlar çok adım sayar denedim fav bu
kaç saat sürdüğünü de yazar mısın? ben işlerden çıkamadım henüz akşama doğru da bir randevum daha var. yarın yaparım ben cezamı sabah söylemiştim zaten bunu yapamam bugün diye. yapabilirsem ama yazarımCeza yürüyüşleri için ekran görüntüsü olmalı. Bende birazdan bu yürüyüşü yapıp ekran atacağım. Tartı da haftada bir pazartesi günleri atılacak
almanyada çok sıklaştı vakalar fransa nasıl bilmiyorum?
yeni evin şimdiden hayırlı olsun bu arada:):) yeni ev yeni başlangıçlar getirsinGrip oluyorum. Bogazim yaniyo. Burnum tikandi. Basim agrimaya basladi. 1 hafta sonra tasinicam. 2 evde de dunya isim vardi. Aglamak istiyorum.
daha iyi olacaksın canım benimŞöyle kocaman bir oh beee çekmek istiyorum vallahi özlemişim yürüyüş yapmayı. Müziğimi açtım yürümüyor uçuyorumsayfayı açmama vesile olan kendi kendime ceza verdiren arkadaşlarıma teşekkürler
limonlu kekik çayı öneririm canım boğaza iyi geliyorTesekkur ederim
Sagol ya sanmiyorum corina oldugunu. Evde bi usu bi terle kendi kendime yaptim