Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

Teşekkür ederim artem kafam da dağılıyor biraz. Birine kızarsın yüzüne bakmazsın ya ben kendi yüzüme hiç mi bakmamışim ya şu an fark ediyorum yürürken
Bundan sonra bakacaksın, en çok kendi yüzüne bakacaksın hem de. Kendi yüzüne bakacaksın ki çevrendekilere de bakabilesin. Her şey böyle böyle yoluna girecek.

Bundan sonra bakacaksın, en çok kendi yüzüne bakacaksın hem de. Kendi yüzüne bakacaksın ki çevrendekilere de bakabilesin. Her şey böyle böyle yoluna girecek.
İnşallah Kendime ayırdığım tek zaman bu yürüyüşlerdi o yüzden çok yürürdüm. Kafamı boşaltmak içinde sigara yerine. Kiloma rağmen bacaklarım çok kaslidir. Ayakkabilarim mi parcalanmadi yürürken. Yürüyüş yolunda bir amca vardı geldi yine derdi beni görünce Sonra bir bıraktım tam bıraktım. Kendimden öyle yüz çevirmişim. 2 sene oldu belki

Grip oluyorum. Bogazim yaniyo. Burnum tikandi. Basim agrimaya basladi. 1 hafta sonra tasinicam. 2 evde de dunya isim vardi. Aglamak istiyorum.
Ay herkes aynı şekilde boğazdan başlıyor. Geçmiş olsun. Taşınma işi ayrı zor bende ev arıyorum

Ceza yürüyüşleri için ekran görüntüsü olmalı. Bende birazdan bu yürüyüşü yapıp ekran atacağım. Tartı da haftada bir pazartesi günleri atılacak
kaç saat sürdüğünü de yazar mısın? ben işlerden çıkamadım henüz akşama doğru da bir randevum daha var. yarın yaparım ben cezamı sabah söylemiştim zaten bunu yapamam bugün diye. yapabilirsem ama yazarım

buarada ben koşu yaomak istiyorum bugün yürüyüşten ziyade. telefonum 400 gr telefonu evde bırakmak istiyorum. size nasıl kanıtlayacağım bilmiyorum. elde taşımak için de çok ağır 400 gr telefon koşarken. bir öneriniz var mı bu konuda?

daha iyi olacaksın canım benim bu güzel insanların desteğini her gün iliklerinde hisset bu sıcaklığı

limonlu kekik çayı öneririm canım boğaza iyi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…