- 2 Ağustos 2013
- 33.955
- 100.684
Teşekkür ederim. Bence ben ayarlayamıyorum yetersiz kalıyorGeçmiş olsun. Diyet yaparken yetersiz beslenmemek önemli. Bol bol bitki çayı iç.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim. Bence ben ayarlayamıyorum yetersiz kalıyorGeçmiş olsun. Diyet yaparken yetersiz beslenmemek önemli. Bol bol bitki çayı iç.
Teşekkür ederim. Karamürver aldım öğlende ondan alcamgünaydın çok geçmiş olsun c vitaminli suda çözünen tabletler iyi geliyordu bana
Ablacim 10 saat senin niye asla ama asla kilo alamadiginj konusurken birden ekmek arasi mayonezli sandvicinle geldin menü bildirmeye. E soyledim ben de mayonez yenmez yani. Ne istiyosan ye tabii bana ne.diyetisyenin yazdığı mayonezi yememem konusunda da baskı yapıldı burada. dolayısıyla diyetime lütfen karışmayın tartıda görüşürüz arkadaşlar. eğer motivasyonu bozuyorsam sadece diyet menüsü yazacağım bundan sonra motivasyonunuz da bozulmaz böylelikle
Evet daha iyiyim teşekkür ederimChocolita daha iyi misin dünden beybi?
Ben onun sesini kapatıp müzik açıyorumYerli leslie var mı?
Şu youtube daki ecnebi kadının sesi kulağımı tırmalıyor.
Bende aynen böyle uyandım sanırım üşüttük geçmiş olsun canımGünaydın canlar. Boğazıma öküz oturmuş gibi uyandım bugün. Çok fena boğaz ağrısı yaşıyorum hasta oluyorum her diyette aynı şeyi yaşıyorum vücut direncim düşüyor heralde
çok geçmiş olsun.Günaydın canlar. Boğazıma öküz oturmuş gibi uyandım bugün. Çok fena boğaz ağrısı yaşıyorum hasta oluyorum her diyette aynı şeyi yaşıyorum vücut direncim düşüyor heralde
Olabilir havalar garip bi terliyorum bi üşüyorum. Sana da geçmiş olsun canım benimBende aynen böyle uyandım sanırım üşüttük geçmiş olsun canım
Teşekkür ederimçok geçmiş olsun.
Ah'im şişirdi seni vjvjvjvhcGünaydın
1 kg fazlalık ile güne uyandım. Bulgur mu sisirdi acaba?
Yürüyüşe çıkmak istiyorum ancak çok güneş var.
Bu arada boyum 169 kilom 74 benim.
2 ayda 10 kg verdim. Bari 60 lari göreyim diyorum.
Genelde tek öğün yiyorum.Fazla hareketsizim.
Su çok tuketemiyorum ,midemi bulandırıyor.
Tüm önerilere açığım
Yok çocukla alakalı bir sorun oldu dün. Zorba bir çocuk seni öldürürüm demiş Korkmus dun hep onunla ilgilendim bir telefon trafiği falan olduHasta misin Chocolita
Offff bu ne ya kac yasindaydi 8 mi? Kiyamam. Ogretmene diger cocugun ailesine haber vermisinizdir zaten. Ne dediler?Yok çocukla alakalı bir sorun oldu dün. Zorba bir çocuk seni öldürürüm demiş Korkmus dun hep onunla ilgilendim bir telefon trafiği falan oldu
Bonus uğramadın bugün
8 inden yeni gün aldi 7 aslında. Herkesle konuşuldu bugün bahçede tekrar konusacagiz. Zaten bahçede kalabalıktan korkmustu biraz zor oldu okula alışması. O çocuk da böyle söyleyince iyice korktu. HalledeceğimOffff bu ne ya kac yasindaydi 8 mi? Kiyamam. Ogretmene diger cocugun ailesine haber vermisinizdir zaten. Ne dediler?
Cok uzuldum kuzuya. Insallah bi an önce unutur severek gider okula.8 inden yeni gün aldi 7 aslında. Herkesle konuşuldu bugün bahçede tekrar konusacagiz. Zaten bahçede kalabalıktan korkmustu biraz zor oldu okula alışması. O çocuk da böyle söyleyince iyice korktu. Halledeceğim
İnşallah çok teşekkür ederimCok uzuldum kuzuya. Insallah bi an önce unutur severek gider okula.
ben uyarını dikkate almıştım accessdenied teşekkürler iyi niyetle yazdığını da biliyorum. diskalifiye doğru gitme imasında itiraz ederken öyle dedim kurallarda yazmıyor karışmayın diye yoksa seni direk kasdetmedim. ben de menü eleştirdim turşu sucuk falan diye.. yardım etmeye çalışıyoruz sonuçta. ama konuyu diskalifiyeye kadar götürmek başka bir şey. Cho açıklığa kavuşturdu kuralları sağolsun tekrardan. samimiyeti ve tarafsız tutumu için de teşekkür ederim ChocolitaAblacim 10 saat senin niye asla ama asla kilo alamadiginj konusurken birden ekmek arasi mayonezli sandvicinle geldin menü bildirmeye. E soyledim ben de mayonez yenmez yani. Ne istiyosan ye tabii bana ne.
oha ya geçmiş olsun çok sinir bozucu((( umarım halletmişsinizdir sorunu.Yok çocukla alakalı bir sorun oldu dün. Zorba bir çocuk seni öldürürüm demiş Korkmus dun hep onunla ilgilendim bir telefon trafiği falan oldu
Sağolun inşallah sorun olmaz bir dahaoha ya geçmiş olsun çok sinir bozucu((( umarım halletmişsinizdir sorunu.
bunu söyleyen çocuk da küçükse sorun yok densizce konuçmuş. en azından ciddi bir tehlike söz konusu değil. ama psikolojik travma tabi ilgilen hiç ayrılma yanından bu aralar çok kalp kırıcı güven sarsıcı bir şey yaşamış yavrucuk=((8 inden yeni gün aldi 7 aslında. Herkesle konuşuldu bugün bahçede tekrar konusacagiz. Zaten bahçede kalabalıktan korkmustu biraz zor oldu okula alışması. O çocuk da böyle söyleyince iyice korktu. Halledeceğim