- 15 Şubat 2013
- 24.266
- 90.827
Ne diyonuz be hic bisey anlamiyorumCemos için dedim kiz dün gece için dedin ya
Afiyet olsunnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne diyonuz be hic bisey anlamiyorumCemos için dedim kiz dün gece için dedin ya
Afiyet olsunnn
Yok yaa daha destek olmam bilgileri çaktırmadan birbirimize verelim şifreli biz gidip sporumuzu yapalım cemos lop et olsun diye duasını ede dursunAy bırak destek olma. Ben accessdenied a destek oldum bilgi verdim de gelip "dinleme şunu, bizim rakibimiz o" dedi. Pis kırbaççı @Cemoos
Düşündüğün gibi bir büyütme olamaz zaten. Biraz götüm olsun yeter.O görüntü de çok iyi değil eşofman takımı olmuyo mesela alt beden ayri üst beden çook ayri
Bana da verin kiz köstebek olarak karsi takim gonderdi beni bcbcjjxjxYok yaa daha destek olmam bilgileri çaktırmadan birbirimize verelim şifreli biz gidip sporumuzu yapalım cemos lop et olsun diye duasını ede dursun
Anlamıyorlar ya anlamıyorlar. 61 kilodayken bana hamile misin diye soranlar olmuştu.
Yağ herkeste aynı durmuyor arkadaşlar. Aynı boyda biri 60 kiloyken M giyiyorsa ben L giyiyorum. Kemik yapısıyla alakalı işte.
Mesela şu an 55'lerde S giymem lazım ama M giyiyorum.
İyi ki yazdın ya, nasıl da destek buldum kendime. ❤
yillar once 3 ana 3 ara ogun ve leslie ile ve tabi sizinle 25 kilo vermistim malum. Ayni tarz diyetle zayifliyamadim birdaha. Suan aralikli oruc yapiyorum yemekdense yememek daha kolaymis. H.ici iyi gidiyor h.sonu bozulsada 4 kilo kaldi hedefime 6 kilo verdim. Hepimiz tez vakit veririz umarım emzirme avantajim var tabi spor niyetine gidiyor kaloriler ama altif olamiyorum ara ara okuyorum giripBaşlamışken bırakma sen de aman
Keşke verebilsemDüşündüğün gibi bir büyütme olamaz zaten. Biraz götüm olsun yeter.
Evet evet, şu an mesela yürürken topigi okuyup yazıyorum. Yemek öncesi yürüyüşü. Yatsın onlar.Yok yaa daha destek olmam bilgileri çaktırmadan birbirimize verelim şifreli biz gidip sporumuzu yapalım cemos lop et olsun diye duasını ede dursun
Tabii canim karsi takimi gicik etmek katildim ben mesela. Amaci olmali insanjn bcbxbxbYok canım niye anlaşılmasın ben samimiyetten takılıyorum hepinize.
En doğrusunu yapıyorsunuz 2 kilo bile fazla varsa onu vermeli sorunlu bölgeye özel çalışılmalı.
Zaten bu şekilde yaparsa o kişi hiç bir zaman yüksek kiloya çıkmaz.
3-5 sonradan 20-30 oluyor her şey daha zorlaşıyor
Yürü beee bizi kimse tutamazEvet evet, şu an mesela yürürken topigi okuyup yazıyorum. Yemek öncesi yürüyüşü. Yatsın onlar.
Ay keşke.Keşke verebilsem
Banada biraz meme lazım bu muhabbeti daha öncede yapmıştık sankiAy keşke.
Canlı örneği olunca anlayabiliyorumAnlamıyorlar ya anlamıyorlar. 61 kilodayken bana hamile misin diye soranlar olmuştu.
Yağ herkeste aynı durmuyor arkadaşlar. Aynı boyda biri 60 kiloyken M giyiyorsa ben L giyiyorum. Kemik yapısıyla alakalı işte.
Mesela şu an 55'lerde S giymem lazım ama M giyiyorum.
İyi ki yazdın ya, nasıl da destek buldum kendime. ❤
Bişey yemiyoz bacı kapandı tükanNe diyonuz be hic bisey anlamiyorum
Benimkiler küçük zaten, veremem üzgünüm.Banada biraz meme lazım bu muhabbeti daha öncede yapmıştık sanki
Ahaha çıkar belki biri dur bakamBenimkiler küçük zaten, veremem üzgünüm.
Tabi sabah aç karnına tartilin. Oğlumla ilgileniyorum şu an çok aktif olamadım. Bu akşam gelip kim ne paylaşmış ne paylasmamis incelemesini yapacağımMerhabalar,
Yeni konu başlığımız hayırlı olsun hepimize.
Bu başlığın oluşmasında emeği geçenlere teşekkürler Chocolita
Bugün yediklerim şöyle:
KAHVALTI: (09:00)
1 dilim az tuzlu beyaz peynir
6 siyah zeytin
2 dilim tam buğday ekmeği
ÖĞLEN: (12:00)
1 kase domates çorbası
4 yemek kaşığı nohut yemeği
2 yemek kaşığı bulgur pilavı
1 kase yağsız salata
ARA: (14:00)
1 fincan sade Türk kahvesi
AKŞAM: (18:00)
1,5 bardak ayran
haşlanmış tavuk (200 gr)
3 adet mercimek köftesi
- SU: 2,5 lt.
- YÜRÜYÜŞ: 30 dakika
Not: Tartı sonucumu akşam eve gidince paylaşır isem tok karnına fazla çıkacak Chocolita
Sizin için de uygunsa yarın sabah erkenden aç karnına tartılıp fotoğraf paylaşayım mı? Ne dersiniz?
Eğer akşam tartıl derseniz hemen tartılıp paylaşırım.
Ölürsün böyle. Sabah menün çok düşük.Ben de yazayim yediklerimi sabah 1 haslanmis yumurta 2 zeytin. 1 bardak tek sekerli cay. Öglen 1 dilim kizarmis ekmekle 1 kepce sebze corbasi. Gun icinde 2 fincan cay daha ictim tek sekerli. Aksam kiymali mercimek yesil salata ya da cacik. Daha da bisey yemem.