Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

Ay bırak destek olma. Ben accessdenied accessdenied a destek oldum bilgi verdim de gelip "dinleme şunu, bizim rakibimiz o" dedi. 😂😂 Pis kırbaççı @Cemoos
Yok yaa daha destek olmam bilgileri çaktırmadan birbirimize verelim şifreli 🤣 biz gidip sporumuzu yapalım 💪 cemos lop et olsun diye duasını ede dursun 😆

Anlamıyorlar ya anlamıyorlar. 61 kilodayken bana hamile misin diye soranlar olmuştu. 😂😂
Yağ herkeste aynı durmuyor arkadaşlar. Aynı boyda biri 60 kiloyken M giyiyorsa ben L giyiyorum. Kemik yapısıyla alakalı işte.
Mesela şu an 55'lerde S giymem lazım ama M giyiyorum.
İyi ki yazdın ya, nasıl da destek buldum kendime. 😍

Yok canım niye anlaşılmasın ben samimiyetten takılıyorum hepinize.

En doğrusunu yapıyorsunuz 2 kilo bile fazla varsa onu vermeli sorunlu bölgeye özel çalışılmalı.
Zaten bu şekilde yaparsa o kişi hiç bir zaman yüksek kiloya çıkmaz.

3-5 sonradan 20-30 oluyor her şey daha zorlaşıyor

Başlamışken bırakma sen de aman
yillar once 3 ana 3 ara ogun ve leslie ile ve tabi sizinle 25 kilo vermistim malum. Ayni tarz diyetle zayifliyamadim birdaha. Suan aralikli oruc yapiyorum yemekdense yememek daha kolaymis. H.ici iyi gidiyor h.sonu bozulsada 4 kilo kaldi hedefime 6 kilo verdim. Hepimiz tez vakit veririz umarım 🤗 emzirme avantajim var tabi spor niyetine gidiyor kaloriler🥰 ama altif olamiyorum ara ara okuyorum girip 😘😘

Yok yaa daha destek olmam bilgileri çaktırmadan birbirimize verelim şifreli 🤣 biz gidip sporumuzu yapalım 💪 cemos lop et olsun diye duasını ede dursun 😆
Evet evet, şu an mesela yürürken topigi okuyup yazıyorum. Yemek öncesi yürüyüşü. Yatsın onlar.

Yok canım niye anlaşılmasın ben samimiyetten takılıyorum hepinize.

En doğrusunu yapıyorsunuz 2 kilo bile fazla varsa onu vermeli sorunlu bölgeye özel çalışılmalı.
Zaten bu şekilde yaparsa o kişi hiç bir zaman yüksek kiloya çıkmaz.

3-5 sonradan 20-30 oluyor her şey daha zorlaşıyor
Tabii canim karsi takimi gicik etmek katildim ben mesela. Amaci olmali insanjn bcbxbxb

Anlamıyorlar ya anlamıyorlar. 61 kilodayken bana hamile misin diye soranlar olmuştu. 😂😂
Yağ herkeste aynı durmuyor arkadaşlar. Aynı boyda biri 60 kiloyken M giyiyorsa ben L giyiyorum. Kemik yapısıyla alakalı işte.
Mesela şu an 55'lerde S giymem lazım ama M giyiyorum.
İyi ki yazdın ya, nasıl da destek buldum kendime. 😍
Canlı örneği olunca anlayabiliyorum 🤭😍
Ne diyonuz be hic bisey anlamiyorum 🤣
Bişey yemiyoz bacı kapandı tükan😂

Merhabalar,
Yeni konu başlığımız hayırlı olsun hepimize.:nazar::KK68:
Bu başlığın oluşmasında emeği geçenlere teşekkürler Chocolita Chocolita :KK24::KK200:
Bugün yediklerim şöyle:
KAHVALTI: (09:00)
1 dilim az tuzlu beyaz peynir
6 siyah zeytin
2 dilim tam buğday ekmeği
ÖĞLEN: (12:00)
1 kase domates çorbası
4 yemek kaşığı nohut yemeği
2 yemek kaşığı bulgur pilavı
1 kase yağsız salata
ARA: (14:00)
1 fincan sade Türk kahvesi
AKŞAM: (18:00)
1,5 bardak ayran
haşlanmış tavuk (200 gr)
3 adet mercimek köftesi

• SU: 2,5 lt.
  • YÜRÜYÜŞ: 30 dakika

Not: Tartı sonucumu akşam eve gidince paylaşır isem tok karnına fazla çıkacak Chocolita Chocolita
Sizin için de uygunsa yarın sabah erkenden aç karnına tartılıp fotoğraf paylaşayım mı? Ne dersiniz?
Eğer akşam tartıl derseniz hemen tartılıp paylaşırım.
Tabi sabah aç karnına tartilin. Oğlumla ilgileniyorum şu an çok aktif olamadım. Bu akşam gelip kim ne paylaşmış ne paylasmamis incelemesini yapacağım 😌

Chocolita Chocolita

Kahvaltı
1 adet haşlanmış yumurta
1 dilim süzme peynir
3 tane zeytin
Domates, salatalık

Akşam
Yarım kase bamya
5 tane köfte
2 3 tane yağsız patates kızartması
Salata

Havalar serinledi suyu azalttım baya en az 3 e çıkmam lazım. Özellikle egzersiz yapmadım bugün ev toplama kızın peşinde koşma yetti 😂😂

Ben de yazayim yediklerimi sabah 1 haslanmis yumurta 2 zeytin. 1 bardak tek sekerli cay. Öglen 1 dilim kizarmis ekmekle 1 kepce sebze corbasi. Gun icinde 2 fincan cay daha ictim tek sekerli. Aksam kiymali mercimek yesil salata ya da cacik. Daha da bisey yemem.
Ölürsün böyle. Sabah menün çok düşük.

X