- 18 Mart 2021
- 11.542
- 63.662
Yine bomba gibi başlamışsiniz abdbdbsbdbHoş geldin canım. Siftahi yaptım ben succulent cezalı. Başka bir vukuat yok henüz. Birazdan yürüyüşe cikicam
Bu hafta 1000 adım ceza almayı bile dusunmuyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yine bomba gibi başlamışsiniz abdbdbsbdbHoş geldin canım. Siftahi yaptım ben succulent cezalı. Başka bir vukuat yok henüz. Birazdan yürüyüşe cikicam
Kaç kere okudum da ancak anladım yaaBende nickimin anlamını söylemek istiyorum. Adını söylememin yasak olduğu bir şeyle, lolitanin karışımı
Oo patlican en sevdiğim. Ben ortadan ikiye bölüp ustelerine çizik atıp tepsiye yağlı kağıda diziyorum. Üstlerinede fircayla biraz yağ bide tuz serpip fırına veriyorum. Bildiğimi o klasik karnıyarık kadar yağlı olmuyor hemde lezzetli oluyor yagida az olanından. Yani bizim diyet işlerine uygun deneyebilirsin oyleKızlar bana 10 kilo patlıcan geldi.
Ne yapayım bunlarla ?burada hamarat cok
Bende diyorum karnıyarıktan mi aldı cezayı baştaki kahvaltıyı görmemişimSucculent canım öncelikle afiyet olsun
Cezamiz mübarek olsun
Ay maşallah ne çok şey getirmişler kim getirdi bu kadar konservesi :)
Kahve iç acısından bak nasıl tutuyor. Filtre kahve içYa benim midem kuculmistu ne güzel bu ara yine doymuyorim anama gittiğimde midem genislemis resmen bu kadar mi farkeder
Oo kolay gelsin. Bir ben giremedim şu buzluk işineBende de 5 kilo fasulye var ayiklanacak kavurup buzluğa atacağım. Evler supurulucek vs. Ama ben oturdum burda laklak yapiyorum
Kuculurken uğraş uğraş hemen iki fazla ye hemen genişliyor bu mide.Ya benim midem kuculmistu ne güzel bu ara yine doymuyorim anama gittiğimde midem genislemis resmen bu kadar mi farkeder
Sağol canim ben seviyorum kimi buzluktan çıkanı kokuyor diye yiyemiyor .Oo kolay gelsin. Bir ben giremedim şu buzluk işine
Hiç içmedim filtre bir kere denedim döktümKahve iç acısından bak nasıl tutuyor. Filtre kahve iç
Hakikaten ya lanet olsun bu bedeneKuculurken uğraş uğraş hemen iki fazla ye hemen genişliyor bu mide.
Öyle deme kız. Sağlık olsun önce de hallederizHiç içmedim filtre bir kere denedim döktüm
Hakikaten ya lanet olsun bu bedene
Arkadaşımın annesi getirdi.Ay maşallah ne çok şey getirmişler kim getirdi bu kadar konservesi :)
Çünkü bu dolaylardan köyden gelenler eli boş gelmez en az 5 kilo yağla gelir yada bahçede neyi var neyi toplar getirir canım memleketimArkadaşımın annesi getirdi.
Size yakın yerden geldi Aliagadan. Çanakkale ye gidiyorlarmis. Geçerken bıraktılar dönüşte ugrayacaklarmis.
Balikesir öyle değil ama tam iki yerin ortasındayım. Bir kerede göreyim .hicccc yok.Çünkü bu dolaylardan köyden gelenler eli boş gelmez en az 5 kilo yağla gelir yada bahçede neyi var neyi toplar getirir canım memleketim
Balıkesirliler gelsin daha senin evdekini götürürBalikesir öyle değil ama tam iki yerin ortasındayım. Bir kerede göreyim .hicccc yok.
Lanet okuma kız. Bu beden bizim seveceguk ne yapacağım mecburrrrHiç içmedim filtre bir kere denedim döktüm
Hakikaten ya lanet olsun bu bedene
Şu videodan dolayı yazdım onuLanet okuma kız. Bu beden bizim seveceguk ne yapacağım mecburrrr
Ayyy evet.Balıkesirliler gelsin daha senin evdekini götürür