- 13 Haziran 2019
- 10.081
- 46.901
Yaa çok güzelmiş gerçekten."delfinia" ismini yunustan esinlenerek bulmuştum.Telaffuzu ve anlamı hoşuma gitti.
delfinia yunus anlamında bir kız ismi imiş. Türkçe kız isimlerinde de "delfina" yunus anlamında imiş.
3 melek annesi olarak seni anladigima emin olabilirsin. Büyüyorlar ama nasıl.hoşbuldum bebişim gel sen ne çektiğimi bir de bana sor
daha iyiz şükürler olsun
ben de sizi görünce bi mutlu oldum
Teşekkürler.Yaa çok güzelmiş gerçekten.
süper olur cemosum gerçekten bi silkelenmeye ihtiyacım var bu haftaprensesss016 ikimizin kilosu neredeyse aynı bizde seninle yarışalım mi bu hafta aggsgsgshs
Ben hep yeniliyom zaten
Yenilen pehlivan güreşe doymazmis
Her gün 10 bin atılır mı dün 5 bun yapayim diye kocamı çarşıya çıkardım somayi 2 kere turlasam 7 bin eder zatenAy sorma yüz karasıymbu hafta felâket dönüş yapacağım ama. 3 gün 10.000 attıktan sonra kıyıp da harcanmaz zaten dimi Tenceresiz kaldim anne
Dün alosveristeydim kocamla itise kakişa gittik
Acıktım hurma ve fıstık yedimBen günü erken kapattım derken 4 te akşam yemeği yiyen biri. Acikmadin mi bacım benim mide duvarlarimi kazıyor birileri
Afiyet şifa olsun
Egzersizler süper
Afiyet olsun canım
Çok hafif çok şık bir menü afiyet olsun canım
Kız bu ne bişey yememisin. Çorba dediğinin kendine hayrı yok bide yarım kase . Maşallah tebrik ettim alkisladim
Afiyet olsun güzel göründü menun canim
Menüden bağımsız nickini görünce istemsizce içimden elfidaaâ şarkısı dönüyor beynimdealakası varmı şarkıyla nickinin . Şarkıyı çok severim
Afiyet olsun canım.
Hastamısın iştahsızlıktan mi yiyemedin
Afiyet olsun canım. Ohhh maşallah adımına sağlık 20000 için kapisirdik bir ara eski takımda.
Hoşgeldin canım. Nasılsıin küçüğü buyutmussun 1 yaşında olmuş bile
Eskilerden birilerini görünce nasıl mutlu oluyorum.
Afiyet olsun canım. Birincilik kutlaması yapılıp rehavete dusulmemis ne güzel.
Misafirlik ve misafir diyette yasaklanmalı. Bence yinede günün çok güzel sabaha herhangi bir arti gormezsin canim. O yüzden arkadaşlarla güzel vakit gecirmissin şifa olsun diyelim.
Benim nickimin de hikayesi;"delfinia" ismini yunustan esinlenerek bulmuştum.Telaffuzu ve anlamı hoşuma gitti.
delfinia yunus anlamında bir kız ismi imiş. Türkçe kız isimlerinde de "delfina" yunus anlamında imiş.
Yağ yakan kahveyi bilmiyordum, içeriğini paylaşımın için teşekkürler.GunaydiiinBende yag yakan kahvemi aldim geldiim
Kahve kakao tarcin sut
Rica ederimYağ yakan kahveyi bilmiyordum, içeriğini paylaşımın için teşekkürler.
Günaydın.
Hadi rastgele