Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

"delfinia" ismini yunustan esinlenerek bulmuştum. 🐬🥰 Telaffuzu ve anlamı hoşuma gitti.
delfinia yunus anlamında bir kız ismi imiş. Türkçe kız isimlerinde de "delfina" yunus anlamında imiş.
benim nickimin hikayesi de çok anlamlı. adım deniz😁 bu kadar da yaratıcıyım😂

günaydın kızlar
dün akşam menü bildirimi yapamadım biraz can sıkıcı bir akşamda bakamadım buraya
hurma diyeti ile başlamıştım ama malesef yemekle son buldu

öğle 12:00
7 hurma + 200 gr yogurt

ara actıvıa yoğurt

akşam 7.30
ızgara + salata+ayran

su 2 lt
spor yok
@Cemoos Chocolita Chocolita
Günü güzel bitirmissin canım afiyet olsun
Acıktım hurma ve fıstık yedim 🙄
Keşke biraz daha geç saate biraksaydin canim. Ama kötü bir atıştırmalık değil yine de afiyet olsun
Benim nickimin de hikayesi;
Küçükken seni cingenelerden aldık diyordu ailem bana hep. İçimde bir sempati oluştu.
Kizzz Tenceresiz kaldim anne Tenceresiz kaldim anne sen pek tenceresiz kalmamissin ama.🤔
Yaaa güzelmiş🤭
Rica ederim ❤️ Instada bi sayfayi takip ediyorum belki bileniniz vardir Zulosun tarifiydi. Kuzenim 1 ayda 8 kilo vermis bu tarif ve sporla 🥹
Bende takip ediyorum o kadını tarifleri süper gerçekten
Eki Görüntüle 3311096 tartı fotomu da ekleyip başlayım inşallah.vira bismillah 😄
71.7
boy :1.60
başlangıç :71.7
hedef: 57
hedefe 14.7 kilo var🥹
hedef cetvelim
ekim sonu: 67
kasım sonu:63
aralık sonu : 59
ocak sonu :57 🙏
Hadi hayırlı olsun başlangıcın canimm

Günü güzel bitirmissin canım afiyet olsun

Keşke biraz daha geç saate biraksaydin canim. Ama kötü bir atıştırmalık değil yine de afiyet olsun

Yaaa güzelmiş🤭

Bende takip ediyorum o kadını tarifleri süper gerçekten

Hadi hayırlı olsun başlangıcın canimm
Hoş geldin 🤗 formundasin beybi 🌼

Her gün 10 bin atılır mı dün 5 bun yapayim diye kocamı çarşıya çıkardım somayi 2 kere turlasam 7 bin eder zaten :skandal:
Ama gerçekten tutuyor insanı. Sen şimdi bunu yap o yaktığın kaloriye kıyıp da yiyemeyeceksin. Emek var çünkü. Ben şahsen daha adımları atmadan bugün bir fikrin başını ezdim

Benim nickimin de hikayesi;
Küçükken seni cingenelerden aldık diyordu ailem bana hep. İçimde bir sempati oluştu.
Kizzz Tenceresiz kaldim anne Tenceresiz kaldim anne sen pek tenceresiz kalmamissin ama.🤔
Ben ilginç nick ararken buldum :)) yazık ölen Taha duymaz var ya onun fotoğrafının altına yazmışlar bunu tenceresiz kaldim anne diye
.hiç aklına gekmez insanın onun vesilesi ile aldım bu nicki sonra 6 Şubat depreminde toprak oldu :KK43:

X