- 3 Mart 2023
- 2.528
- 7.861
ekledim canım. düzenlerken alıntılamışsınHadi rastgele boy ve hedef bilgisi de alayım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ekledim canım. düzenlerken alıntılamışsınHadi rastgele boy ve hedef bilgisi de alayım
benim nickimin hikayesi de çok anlamlı. adım deniz bu kadar da yaratıcıyım"delfinia" ismini yunustan esinlenerek bulmuştum. Telaffuzu ve anlamı hoşuma gitti.
delfinia yunus anlamında bir kız ismi imiş. Türkçe kız isimlerinde de "delfina" yunus anlamında imiş.
Nasıl yürüyüş yapamazsın?bu arada yürüyüş yapamam ben çoğunlukla
evde günde yarım saatle eliptic olarak başlayıp arttırmayı düşünüyorum
ceza almamaya çalışıcam canım ya da elipticle telafi edicem. benim bebeler küçük. biri 1 biri 4 olmak üzere. bırakabileceğim kimse yok maalesefNasıl yürüyüş yapamazsın?
Ceza alırsan yürüyeceksin ama.
İçemedim.Gunaydiiin Bende yag yakan kahvemi aldim geldiim
Kahve kakao tarcin sut
Allah bağışlasın.ceza almamaya çalışıcam canım ya da elipticle telafi edicem. benim bebeler küçük. biri 1 biri 4 olmak üzere. bırakabileceğim kimse yok maalesef
amin inşallah herkesinkiniAllah bağışlasın.
Günü güzel bitirmissin canım afiyet olsun
Keşke biraz daha geç saate biraksaydin canim. Ama kötü bir atıştırmalık değil yine de afiyet olsunAcıktım hurma ve fıstık yedim
Yaaa güzelmişBenim nickimin de hikayesi;
Küçükken seni cingenelerden aldık diyordu ailem bana hep. İçimde bir sempati oluştu.
Kizzz Tenceresiz kaldim anne sen pek tenceresiz kalmamissin ama.
Bende takip ediyorum o kadını tarifleri süper gerçektenRica ederim Instada bi sayfayi takip ediyorum belki bileniniz vardir Zulosun tarifiydi. Kuzenim 1 ayda 8 kilo vermis bu tarif ve sporla
Hadi hayırlı olsun başlangıcın canimmEki Görüntüle 3311096 tartı fotomu da ekleyip başlayım inşallah.vira bismillah
71.7
boy :1.60
başlangıç :71.7
hedef: 57
hedefe 14.7 kilo var
hedef cetvelim
ekim sonu: 67
kasım sonu:63
aralık sonu : 59
ocak sonu :57
Turk kahveli tarifi de var ama ben onu sevemedimİçemedim.
Turk kahvesi ile miydi ?
Hemen alintilarim benekledim canım. düzenlerken alıntılamışsın
Küçük bebeğin ya da bir hastalığın var mı?bu arada yürüyüş yapamam ben çoğunlukla
Allah bağışlasın bunu şimdi okuyorum. İşte ben böyle geç okurum o zaman başkaceza almamaya çalışıcam canım ya da elipticle telafi edicem. benim bebeler küçük. biri 1 biri 4 olmak üzere. bırakabileceğim kimse yok maalesef
Hoş geldin formundasin beybiGünü güzel bitirmissin canım afiyet olsun
Keşke biraz daha geç saate biraksaydin canim. Ama kötü bir atıştırmalık değil yine de afiyet olsun
Yaaa güzelmiş
Bende takip ediyorum o kadını tarifleri süper gerçekten
Hadi hayırlı olsun başlangıcın canimm
Ama gerçekten tutuyor insanı. Sen şimdi bunu yap o yaktığın kaloriye kıyıp da yiyemeyeceksin. Emek var çünkü. Ben şahsen daha adımları atmadan bugün bir fikrin başını ezdimHer gün 10 bin atılır mı dün 5 bun yapayim diye kocamı çarşıya çıkardım somayi 2 kere turlasam 7 bin eder zaten
Bende nickimin anlamını söylemek istiyorum. Adını söylememin yasak olduğu bir şeyle, lolitanin karışımıbenim nickimin hikayesi de çok anlamlı. adım deniz bu kadar da yaratıcıyım
Ben ilginç nick ararken buldum :)) yazık ölen Taha duymaz var ya onun fotoğrafının altına yazmışlar bunu tenceresiz kaldim anne diyeBenim nickimin de hikayesi;
Küçükken seni cingenelerden aldık diyordu ailem bana hep. İçimde bir sempati oluştu.
Kizzz Tenceresiz kaldim anne sen pek tenceresiz kalmamissin ama.
Kurallar kabul edilecek başka şansın yok sankibu arada yürüyüş yapamam ben çoğunlukla