Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

Canlar ben bu menülere yorum yapayrum ama yapan yok gibi. İyimi yapiyorum kötümü. Sadece menü kontrolünü var acaba
Yoo yorum yapabilirsin herkes yapabilir ama herkes dedikodu peşinde menüye bakan yok avsvsgshhd
Bence iyi yapıyorsun senden görsünler de alissinlar 😂

Ben günü erken kapattım derken 4 te akşam yemeği yiyen biri. Acikmadin mi bacım benim mide duvarlarimi kazıyor birileri🤣🤣
Afiyet şifa olsun

Egzersizler süper👏
Afiyet olsun canım

Çok hafif çok şık bir menü afiyet olsun canım

Kız bu ne bişey yememisin. Çorba dediğinin kendine hayrı yok bide yarım kase . Maşallah tebrik ettim alkisladim👏

Afiyet olsun güzel göründü menun canim

Menüden bağımsız nickini görünce istemsizce içimden elfidaaâ şarkısı dönüyor beynimde🤭🤭 alakası varmı şarkıyla nickinin . Şarkıyı çok severim

Afiyet olsun canım.
Hastamısın iştahsızlıktan mi yiyemedin

Afiyet olsun canım. Ohhh maşallah adımına sağlık 20000 için kapisirdik bir ara eski takımda.

Hoşgeldin canım. Nasılsıin küçüğü buyutmussun 1 yaşında olmuş bile
Eskilerden birilerini görünce nasıl mutlu oluyorum.

Afiyet olsun canım. Birincilik kutlaması yapılıp rehavete dusulmemis ne güzel.🤗

Misafirlik ve misafir diyette yasaklanmalı. Bence yinede günün çok güzel sabaha herhangi bir arti gormezsin canim. O yüzden arkadaşlarla güzel vakit gecirmissin şifa olsun diyelim.
"delfinia" ismini yunustan esinlenerek bulmuştum. 🐬🥰 Telaffuzu ve anlamı hoşuma gitti.
delfinia yunus anlamında bir kız ismi imiş. Türkçe kız isimlerinde de "delfina" yunus anlamında imiş.

Bu hızla biliri yenersin diye umuyorum maşallah 🥰
Yaaa baltasar böyle hitap etmekte zor ama 🤭
Bende komposto çok yapıyorum şekeri az mı yapiyorsun ben çok ekşi komposto sevmiyorum napicaz onu.
Şimdi erik yaptım dolapta duruyor 🥺

Kız baltasar gel bir öpeyim seni :KK36: grup birincisi oldun ne muhteşem bir detay ♥️ @accessdenied krallıkkk 🎉🎉🎉 gelip aldı krallar heytt Berrfeelinda Berrfeelinda zaten bildiğimiz gibi

Yaa çok tatlısınız kızlar sağ olun🥰 bilir kişiyi bence yenemem o iki haftadır veriyor demek ki bayağı iyi yapıyor benim daha ilkti ondan iyi sonuç verdi😬 yüzdesi de benden fazla tebrikler tekrar Berrfeelinda Berrfeelinda

Kompostoyu ise ben ekşi severim. Ama sırf erik ben de içemem. Onun yanına şeftali kayısı karıştırıyorum. Az önce ben de yaptım. Erik elma armut şeftali karışık. Evde sürekli meyve kalmasıyla alakalı bir durum😂 Eğer üzüm koyarsan üzüm çok şeker veriyor hiç şekere gerek kalmıyor. Şekersiz yapıyorum ilk başta 4 bardak su ile pişiyor. Bakıyorum tadına az gelirse genelde 1 kaşık şeker koyuyorum. En fazla 2 koyduğum oluyor o da vişneli falansa.

Yaa çok tatlısınız kızlar sağ olun🥰 bilir kişiyi bence yenemem o iki haftadır veriyor demek ki bayağı iyi yapıyor benim daha ilkti ondan iyi sonuç verdi😬 yüzdesi de benden fazla tebrikler tekrar Berrfeelinda Berrfeelinda

Kompostoyu ise ben ekşi severim. Ama sırf erik ben de içemem. Onun yanına şeftali kayısı karıştırıyorum. Az önce ben de yaptım. Erik elma armut şeftali karışık. Evde sürekli meyve kalmasıyla alakalı bir durum😂 Eğer üzüm koyarsan üzüm çok şeker veriyor hiç şekere gerek kalmıyor. Şekersiz yapıyorum ilk başta 4 bardak su ile pişiyor. Bakıyorum tadına az gelirse genelde 1 kaşık şeker koyuyorum. En fazla 2 koyduğum oluyor o da vişneli falansa.
Şimdi ne desem bilemedim bacım ben yendikce hırs yapıyorum söylemesi ayıp 😂😂 ama tabi ödemin ö süde kalmadı artik😂

Hoşgeldin canım. Nasılsıin küçüğü buyutmussun 1 yaşında olmuş bile
Eskilerden birilerini görünce nasıl mutlu oluyorum.
hoşbuldum bebişim gel sen ne çektiğimi bir de bana sor😂
daha iyiz şükürler olsun
ben de sizi görünce bi mutlu oldum:KK36:

X