Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

"delfinia" ismini yunustan esinlenerek bulmuştum. 🐬🥰 Telaffuzu ve anlamı hoşuma gitti.
delfinia yunus anlamında bir kız ismi imiş. Türkçe kız isimlerinde de "delfina" yunus anlamında imiş.
Yaa çok güzelmiş gerçekten. ☺️
hoşbuldum bebişim gel sen ne çektiğimi bir de bana sor😂
daha iyiz şükürler olsun
ben de sizi görünce bi mutlu oldum:KK36:
3 melek annesi olarak seni anladigima emin olabilirsin. Büyüyorlar ama nasıl. :cry:

prensesss016 prensesss016 ikimizin kilosu neredeyse aynı bizde seninle yarışalım mi bu hafta aggsgsgshs
Ben hep yeniliyom zaten😂
Yenilen pehlivan güreşe doymazmis 💃
süper olur cemosum gerçekten bi silkelenmeye ihtiyacım var bu hafta :KK39:
kötü bi hafta geçiriyorum biraz olsun motivasyon olur yarışmak :dua:

Ay sorma yüz karasıym 😩 bu hafta felâket dönüş yapacağım ama. 3 gün 10.000 attıktan sonra kıyıp da harcanmaz zaten dimi Tenceresiz kaldim anne Tenceresiz kaldim anne 🤗😂
Her gün 10 bin atılır mı dün 5 bun yapayim diye kocamı çarşıya çıkardım somayi 2 kere turlasam 7 bin eder zaten :skandal:

Ben günü erken kapattım derken 4 te akşam yemeği yiyen biri. Acikmadin mi bacım benim mide duvarlarimi kazıyor birileri🤣🤣
Afiyet şifa olsun

Egzersizler süper👏
Afiyet olsun canım

Çok hafif çok şık bir menü afiyet olsun canım

Kız bu ne bişey yememisin. Çorba dediğinin kendine hayrı yok bide yarım kase . Maşallah tebrik ettim alkisladim👏

Afiyet olsun güzel göründü menun canim

Menüden bağımsız nickini görünce istemsizce içimden elfidaaâ şarkısı dönüyor beynimde🤭🤭 alakası varmı şarkıyla nickinin . Şarkıyı çok severim

Afiyet olsun canım.
Hastamısın iştahsızlıktan mi yiyemedin

Afiyet olsun canım. Ohhh maşallah adımına sağlık 20000 için kapisirdik bir ara eski takımda.

Hoşgeldin canım. Nasılsıin küçüğü buyutmussun 1 yaşında olmuş bile
Eskilerden birilerini görünce nasıl mutlu oluyorum.

Afiyet olsun canım. Birincilik kutlaması yapılıp rehavete dusulmemis ne güzel.🤗

Misafirlik ve misafir diyette yasaklanmalı. Bence yinede günün çok güzel sabaha herhangi bir arti gormezsin canim. O yüzden arkadaşlarla güzel vakit gecirmissin şifa olsun diyelim.
Acıktım hurma ve fıstık yedim 🙄

"delfinia" ismini yunustan esinlenerek bulmuştum. 🐬🥰 Telaffuzu ve anlamı hoşuma gitti.
delfinia yunus anlamında bir kız ismi imiş. Türkçe kız isimlerinde de "delfina" yunus anlamında imiş.
Benim nickimin de hikayesi;
Küçükken seni cingenelerden aldık diyordu ailem bana hep. İçimde bir sempati oluştu.
Kizzz Tenceresiz kaldim anne Tenceresiz kaldim anne sen pek tenceresiz kalmamissin ama.🤔

D876A60F-76B9-40FF-A944-305B528CE88E.jpeg
tartı fotomu da ekleyip başlayım inşallah.vira bismillah 😄
71.7
boy :1.60
başlangıç :71.7
hedef: 57
hedefe 14.7 kilo var🥹
hedef cetvelim
ekim sonu: 67
kasım sonu:63
aralık sonu : 59
ocak sonu :57 🙏