- 30 Ocak 2017
- 12.693
- 193.902
Minik beni de korkutuyorMinikle sweet kazık cakacaklar topige belli oldu hadi sweet neyse de bu minik asla ders almaz bak görürsünüz agsgdgdhdhhd
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Minik beni de korkutuyorMinikle sweet kazık cakacaklar topige belli oldu hadi sweet neyse de bu minik asla ders almaz bak görürsünüz agsgdgdhdhhd
Bende bendeeBenim bu hafta vitesi sona takmam lazım. Birinci olmak istiyorum
Cunku guzelmisti ama bi daha yemiycek soz verdiSweetin ayağı iyilesti mi ki acaba. Vah sweet nettin guzuum niye yedin anneem
Ben yarın hurma detoksu yapacağım.Cunku guzelmisti ama bi daha yemiycek soz verdi
Kiz valla benim de sarkti. Akrep Nalanken daha havadaydi bxhxbxhBen yarın hurma detoksu yapacağım.
Oğlum evde pizza istedi. Güzel yaparım ayıptır söylemesi.
Bu yola basvurdiysan her güzel şey yetmeyecek.
Bisi sorcam
Yüzüm sarktı sanki.
Bu yüz yogadi yapan var mi
yarın başlıyorum inşallah yemicem valla söz Allahım çok aminYeme de tamam mı
Cemos koltuk değneği yollar yürütür yine yürütür sweeeeet sweetCunku guzelmisti ama bi daha yemiycek soz verdi
Haftaya güzel bir başlangıç yapıyorlar
Napacaz kiKiz valla benim de sarkti. Akrep Nalanken daha havadaydi bxhxbxh
Bu hızla biliri yenersin diye umuyorum maşallah
Napacaz ki
Valla 55 de birakcam ben sanirimNapacaz ki
Olmaz 52-53 yapalım agzgxgxgValla 55 de birakcam ben sanirim
Lan korkuluga doncemOlmaz 52-53 yapalım agzgxgxg
Kız baltasar gel bir öpeyim seni grup birincisi oldun ne muhteşem bir detay accessdenied krallıkkk gelip aldı krallar heytt Berrfeelinda zaten bildiğimiz gibi
Yapmayin bak cok pis havaya giriyorum bcbxbxKız baltasar gel bir öpeyim seni grup birincisi oldun ne muhteşem bir detay accessdenied krallıkkk gelip aldı krallar heytt Berrfeelinda zaten bildiğimiz gibi
Kızın nicki ağır güzel türk kahraman isimleri gibi. Baltasar. Yanında kurt eksik gibi. Gücünü de gösterdi daha ne olsun. Baltayı çıkardı vurdu masayaBu hızla biliri yenersin diye umuyorum maşallah
Yaaa baltasar böyle hitap etmekte zor ama
Bende komposto çok yapıyorum şekeri az mı yapiyorsun ben çok ekşi komposto sevmiyorum napicaz onu.
Şimdi erik yaptım dolapta duruyor