Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

2. Hafta bitti lady 4. Hafta sonunda ayda bir grup kurası yapcaz da.
İlk sayfada grup hâli var birde bilir birinci olduğu için takımdan bir eksiltip bir alma hakkına sahip onu yapmadı daha.
Ay ben nedense her hafta yeni grup var sanıyorum 🤣

Sakın duymamayayim kötü şeyler yediğini buradaki kizlari bı sopayla kovalamadigin kaldı aman sen öyle yapma 🥺
Yaa kendi sağlığın için bir düzen oturtsan 1-2 hafta içinde alışırsın bak genetik de sağlam diyosun 🧿
yok yok yazmam merak etme
bu çok iyi bir kural bence öbür türlü eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmek oluyor

Yalnız ben UcanSupurge UcanSupurge de kazanacak zannettim güzel kilo vermiş maşallah 😍

Sağolun kızlar 🌸
evet süpürgeli cemil zehra UcanSupurge UcanSupurge da burda gördüm😁
deniz ben öğretmenim
biri nerdeyse 4 diğeri nerdeyse 1 yaşında 2 çocuğum var
şu an ücretsiz izindeyim
ilk çocuğumda kısa sürede verdim doğum kilolarımı 9. takım da
ama bunda 70-72 arası takıldım kaldım
motivasyon eksikliğim var aşırı iş yükümün de etkisiyle
topiği tesadüfen gördüm kızlar da bardaymış sevindim😁
Hoş geldim canım hepimizin motivasyona ihtiyacı var inşallah yeniden kazanacağız

Cezamı gondermeyi unutmuşum listeye dalıp kaldı bugün. Gece yarısından önce ve sonra toplam 10.000

Eklentiler

• Screenshot_2023-10-02-21-46-13-134_pedometer.steptracker.calorieburner.stepcounter.jpg
    Screenshot_2023-10-02-21-46-13-134_pedometer.steptracker.calorieburner.stepcounter.jpg
    46,7 KB · Görüntüleme: 31
Ay o sıfır nasıl zoruma gidiyor 🥺 sıfır ya daha ne olsun 😩
diyecektim kilo alan arkadaşlarıma da selam olsun 🥰 cezayı yiyince artık su toplamış ayaklarimiza bakarken bu günleri anariz
Minikle sweet kazık cakacaklar topige belli oldu hadi sweet neyse de bu minik asla ders almaz bak görürsünüz agsgdgdhdhhd

X