- 18 Mart 2021
- 11.542
- 63.662
2. Hafta bitti lady 4. Hafta sonunda ayda bir grup kurası yapcaz da.Cemoos yeni gruplar belli mi
İlk sayfada grup hâli var birde bilir birinci olduğu için takımdan bir eksiltip bir alma hakkına sahip onu yapmadı daha.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2. Hafta bitti lady 4. Hafta sonunda ayda bir grup kurası yapcaz da.Cemoos yeni gruplar belli mi
Yeni grup açılmayacak canım su an için. Ondan bahsettin belkiCemoos yeni gruplar belli mi
Ay ben nedense her hafta yeni grup var sanıyorum2. Hafta bitti lady 4. Hafta sonunda ayda bir grup kurası yapcaz da.
İlk sayfada grup hâli var birde bilir birinci olduğu için takımdan bir eksiltip bir alma hakkına sahip onu yapmadı daha.
Ay noldukizlar kusura baköayin gelemedim hayatimda büyük sorunlar yasiyorum öaalesef buraya giremedim diskalifiye olmusum olsun saglik olsun her sey icin tesekkür ederim Allah hepinizden razi olsun inşallah
4. Grup mu yok ya 3 gruba zor yetiyoruz ama ayda bir grup kurası çekilir bı değişiklik yaparız ahxhxhhdYeni grup açılmayacak canım su an için. Ondan bahsettin belki
Doğru anlamışım evet yok yaAy ben nedense her hafta yeni grup var sanıyorum
Haftada zor olur lady ama arada değiştirmek güzel olur değişiklik iyidir hem daha çok kaynasirizAy ben nedense her hafta yeni grup var sanıyorum
yok yok yazmam merak etmeSakın duymamayayim kötü şeyler yediğini buradaki kizlari bı sopayla kovalamadigin kaldı aman sen öyle yapma
Yaa kendi sağlığın için bir düzen oturtsan 1-2 hafta içinde alışırsın bak genetik de sağlam diyosun
Yeme de tamam mıyok yok yazmam merak etme
bu çok iyi bir kural bence öbür türlü eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmek oluyor
Kolay gelsinyarın temizlik günüm sabah yardımcı kadın gelecek
bebeler yeni uyudu
kadından önce mamak şehir çöplüğüne dönen evi biraz toparlamam lazım yoksa kadın içinde kayboluyor
hepinizi öperim
Yalnız ben UcanSupurge de kazanacak zannettim güzel kilo vermiş maşallah
Sağolun kızlar
Hoş geldim canım hepimizin motivasyona ihtiyacı var inşallah yeniden kazanacağızevet süpürgeli cemil zehra UcanSupurge da burda gördüm
deniz ben öğretmenim
biri nerdeyse 4 diğeri nerdeyse 1 yaşında 2 çocuğum var
şu an ücretsiz izindeyim
ilk çocuğumda kısa sürede verdim doğum kilolarımı 9. takım da
ama bunda 70-72 arası takıldım kaldım
motivasyon eksikliğim var aşırı iş yükümün de etkisiyle
topiği tesadüfen gördüm kızlar da bardaymış sevindim
Bende bu hafta gaza basicam.Benim bu hafta vitesi sona takmam lazım. Birinci olmak istiyorum
Altta da iç çamaşırı reklamları ahahaCezamı gondermeyi unutmuşum listeye dalıp kaldı bugün. Gece yarısından önce ve sonra toplam 10.000
Lady 3 gün cezasına başladı sizde başlayın sweetle minigi tut kulağından yürüt agdhhxhxhxhcCezamı gondermeyi unutmuşum listeye dalıp kaldı bugün. Gece yarısından önce ve sonra toplam 10.000
Ay o sıfır nasıl zoruma gidiyor sıfır ya daha ne olsunBende bu hafta gaza basicam.
Su çok önemliymiş Cho bak bu hafta az içtim hemen fark etti
Minikle sweet kazık cakacaklar topige belli oldu hadi sweet neyse de bu minik asla ders almaz bak görürsünüz agsgdgdhdhhdAy o sıfır nasıl zoruma gidiyor sıfır ya daha ne olsun
diyecektim kilo alan arkadaşlarıma da selam olsun cezayı yiyince artık su toplamış ayaklarimiza bakarken bu günleri anariz
Sweetin ayağı iyilesti mi ki acaba. Vah sweet nettin guzuum niye yedin anneemLady 3 gün cezasına başladı sizde başlayın sweetle minigi tut kulağından yürüt agdhhxhxhxhc