- 13 Haziran 2019
- 10.081
- 46.901
Yemek kaşığı belirtmemisim sadece ksk yazmışımKsk pilav ne? Karsiyakasporlu pilav gibi mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yemek kaşığı belirtmemisim sadece ksk yazmışımKsk pilav ne? Karsiyakasporlu pilav gibi mi
Ben sana yetiseyim diye demi bunlar hepEki Görüntüle 3310494
+300 ile geldim şükür kilo olarak değil
Aldığım kilonun yüzdesi :/
Eki Görüntüle 3310495
@Cemoos Chocolita
Hxhxhhxhx ulan bi saat dusundum ksk ne olabilir diye gerizekali gibi
Yakinda g.tsüz kalican bfjfjjfGöbek üç cm, kalca iki cm incelmiş. Belimde bir değişiklik yok.
Kalcam beni bir miktar üzdü. Bu hafta yürüyüşü 10 bin adımla sınırlayıp egzersize daha çok ağırlık vereceğim. O totoyu büyütmem lazım
Acil yaptığın egzersizlerin detayını özelden istiyorum.Göbek üç cm, kalca iki cm incelmiş. Belimde bir değişiklik yok.
Kalcam beni bir miktar üzdü. Bu hafta yürüyüşü 10 bin adımla sınırlayıp egzersize daha çok ağırlık vereceğim. O totoyu büyütmem lazım
Sabah öğlen akşam hurma yoğurt yenilen detoksmu? daha önce denedin miselam kızlar hafta sonunu çok yoğun geçirdim bu yüzden çok aranıza katılamadım. sonuçtanda çok memnun kalamadım zaten 56 yı görmek istiyordum. bu yüzden bugün hurma yoğurt detoksu yapıyorum bu haftayı daha sıkı tutacağım
Sohbete de gelselam kızlar hafta sonunu çok yoğun geçirdim bu yüzden çok aranıza katılamadım. sonuçtanda çok memnun kalamadım zaten 56 yı görmek istiyordum. bu yüzden bugün hurma yoğurt detoksu yapıyorum bu haftayı daha sıkı tutacağım
Eşim hep bunla zayıflıyor ama güzel koruyor sonraSabah öğlen akşam hurma yoğurt yenilen detoksmu? daha önce denedin mi
Yuzdeni hesapla istersenKilom gecen hafta 57.7
Bugün 57.15
-550 gr ile yola devam
Veridgin g÷kilon = sonuçEki Görüntüle 3310506
Günaydın kızlar
Geçen hafta 78
Bu hafta 77.3
Giden 700gr
Yuzdeyi hesaplayamadim ben
@Cemoos
diyemedim diyemedim bilir bana yetişecek diyemedim anlamadılar beniBen sana yetiseyim diye demi bunlar hep
Aynen taşkınlık yaptığın zaman ne kadar yurursen yuru o vücudun dengesi bozuluyorMoralim bozuk. Geçen haftaya aynıyım. Gram mi oynamaz ceza çeksek de yok yapmican abi taşkınlık. Yüzdesi 000000000
geldim geldim geçmişi okumaya çalışıyorum gayet güzel kilolar vrilmiş sanırım herkesi tebrik ederim ama seni değil sen almışsın galibaSohbete de gel
3 gün geriye atıyor 3 gün. Anneme gitmiştim işteAynen taşkınlık yaptığın zaman ne kadar yurursen yuru o vücudun dengesi bozuluyor
Aynen bunun farkındayız değil mi bundan sonrası güzel olacak3 gün geriye atıyor 3 gün. Anneme gitmiştim işte
evet 2-3 haftada bir yaparım bunu çok iyi ödem atar ve kilo verdirirSabah öğlen akşam hurma yoğurt yenilen detoksmu? daha önce denedin mi
Önümüzdeki hafta eksiler gelecek, inanıyorum.Eki Görüntüle 3310494
+300 ile geldim şükür kilo olarak değil
Aldığım kilonun yüzdesi :/
Eki Görüntüle 3310495
@Cemoos Chocolita
tabi hemenYuzdeni hesapla istersen
Veridgin g÷kilon = sonuç
Sonuc×100 =yüzde sonucu
diyemedim diyemedim bilir bana yetişecek diyemedim anlamadılar beni