- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.762
Access lojistikIlk hafta verdigimden cok vermisim. Ev tasima isine girebilirim her an.
"Maksat kilo vermek,tasimasak da olurdu "
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Access lojistikIlk hafta verdigimden cok vermisim. Ev tasima isine girebilirim her an.
Jxuhxhdhdhdu aynen oyle goturur atarim kapilarinin onune. Verdigim kiloya bakarim benAccess lojistik
"Maksat kilo vermek,tasimasak da olurdu "
Günaydın hafta sonu benim ayarlar kaçıyor malesef haklisin 2 dk girip yazmaliydim1 Eylül menü bildirimi yapmayanlar.
@succulentt
prensesss016
UcanSupurge
Ucmelekannesi
Kızlar bu hafta menülere dikkat edelim.
Akşam yatmadan önce 2 dk yazarsanız çok iyi olur.
@yalnizkus16 canım sen siteye girmiyorsun zaten ama diskalifiye edildiğini geldiğinde öğrenirsin artık napalim sağlık olsun .
Diyet hayatında başarılar.
Bu hafta sporu biraz artırabilirsen ve diyetine dikkat edersen şahane kilo vereceksin aslında.Eki Görüntüle 3310494
+300 ile geldim şükür kilo olarak değil
Aldığım kilonun yüzdesi :/
Eki Görüntüle 3310495
Cemoos Chocolita
Artık daha dikkatli olacağım Artemis evden dışarı gezmeye gidecek bir durum yok uzun süre :)) inşallah dediğin gibi olur dikkat edersemBu hafta sporu biraz artırabilirsen ve diyetine dikkat edersen şahane kilo vereceksin aslında.
Yok canım 5yasinda en küçüğüm pazar olması sebebiyle yürüyüşe cikamamistim. Hemen ilk gün tamamlanmasi gerektiğini kaçırmışım demekki ilk sayfadaki kurallardan. Bugün halledeceğim merak etme. Bundan sonrada günü gününe cezamı çekecegimKüçük bebeğin vardı dimi senin.
Normalde bir gün içinde cezayı yapıyoruz ama mazereti olan için esneklik yapıyoruz.
Tebrik ederim harikaEki Görüntüle 3310445
Kan ter ve gözyaşı... Emeklerimizin karşılığını bulması çok güzel. Hepimizi tebrik ederim kızlar. ❤❤
Kilo yüzdem 2.359 Chocolita
Tebrik ederim süpürgemm
KaşıkKsk pilav ne? Karsiyakasporlu pilav gibi mi