- 30 Ocak 2017
- 12.686
- 193.821
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben yazdım lotus verdiğin kiloyu ve kilonu bilmedigim için örnek yazdım :))Hesaplayamadim niye dalga geciyorsunuz onu anlamadım neyse...
Telefonun hesap makinasindan yapıyorum böyle çıktı zamanim yokYanlışti pembe lotus
Mesela
2 kg verdim diyelim tabi hayal bu da 90 kg iken 2 kg verdiysem şöyle hesaplaniyor
2÷90 =0.022
0.022×100 =2.22 yüzde sonucu
Hadi annem bitir reklam arasini bxbxbbxUlan kafalar aynı çalışıyor
Ben kendimle de dalga geçerim burda da birbirimize şaka yaparız dalga geçmedim yaniHesaplayamadim niye dalga geciyorsunuz onu anlamadım neyse...
Lotus onemli degil. Kimse dalga gecmiyo. Burda herkes sakalasiyo birbiriyle.Telefonun hesap makinasindan yapıyorum böyle çıktı zamanim yok
Biz varya biraraya gelsek çok fena olurUlan kafalar aynı çalışıyor
inşallah bir gün de Aykut elmas çıkar ringeKazanaaaaannnnn
BİİLİİİRRR KİİİSİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ
Eki Görüntüle 3310528
Berrfeelinda tebrik ediyorum
Sırf bu mesajın cevabı için buradayımHazirsaniz 1.yi açıklıyorum
Dur ben hesaplicam lotusum alınma canismin içi espri yaptı bilir bakayım eksine bakıp hesaplıyorum hemenTelefonun hesap makinasindan yapıyorum böyle çıktı zamanim yok
Aciklamiyo catlatti adami g.tunden bxjxjxSırf bu mesajın cevabı için buradayım
Açıkladı ya görmedin mi ringte cemoosla bilir kişiyiAciklamiyo catlatti adami g.tunden bxjxjx
Canım benim ne dalgası. Bende hesaplarm kız onu öğrenene kadar ne çektimHesaplayamadim niye dalga geciyorsunuz onu anlamadım neyse...
KIz elin degmisken beni de hesapla arattirmayin brni zaten yorgunum bcncncjDur ben hesaplicam lotusum alınma canismin içi espri yaptı bilir bakayım eksine bakıp hesaplıyorum hemen
Tsk ederim bugün biraz stresliyim uykusuzumDur ben hesaplicam lotusum alınma canismin içi espri yaptı bilir bakayım eksine bakıp hesaplıyorum hemen
E hangisi birinçAçıkladı ya görmedin mi ringte cemoosla bilir kişiyi
Eki Görüntüle 3310506
Günaydın kızlar
Geçen hafta 78
Bu hafta 77.3
Giden 700gr
Yuzdeyi hesaplayamadim ben
@Cemoos
Kazanaaaaannnnn
BİİLİİİRRR KİİİSİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ
Eki Görüntüle 3310528
Berrfeelinda tebrik ediyorum