- 30 Ocak 2017
- 12.686
- 193.821
Devitamini sweetgirlcandy Yadee yiitee H Hufezaa tartı ve yüzde bekliyorum kızlar. Yüzde yazmayanlar olmuş hepsini ayarlayinca liste oluşturucam. Oglen belli olur.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hemende kız zaten size yaranmak için illa zayiflayacagizgeldim geldim geçmişi okumaya çalışıyorum gayet güzel kilolar vrilmiş sanırım herkesi tebrik ederim ama seni değil sen almışsın galiba
Kac ki o okunmuyoMoralim bozuk. Geçen haftaya aynıyım. Gram mi oynamaz ceza çeksek de yok yapmican abi taşkınlık. Yüzdesi 000000000
95 yanındaki rakamı da belirtmelisin canım 4 haneli olmalıtabi hemen
0,55/57,7 x100 = 0,95 yüzdem
Bende hep denemek istedim kısmet olmadı ikisinide çok severim bu hafta bir gün deneyim zorlanmazsam artırırımevet 2-3 haftada bir yaparım bunu çok iyi ödem atar ve kilo verdirir
sabah 7 hutma yogurt
öğle 7 hurma yogurt
akşam 7 hurma yogurt
çok tok tutuyor hem 7 güne kadar yapılabilir
ben en fazla 3 gün yapıyorum yada 1 gün
tavsiye ederim
81.20Kac ki o okunmuyo
Iceri girip kagit kalem bulursam hesspliycsm yazmadan tutamiyorum aklimdaDevitamini sweetgirlcandy Yadee yiitee H Hufezaa tartı ve yüzde bekliyorum kızlar. Yüzde yazmayanlar olmuş hepsini ayarlayinca liste oluşturucam. Oglen belli olur.
E almamisin kuzum o da guxzel
Önümüzdeki hafta eksileri göreceksin inşallah.Moralim bozuk. Geçen haftaya aynıyım. Gram mi oynamaz ceza çeksek de yok yapmican abi taşkınlık. Yüzdesi 000000000
Ay tencere pardon sen de az almisin kuzum o da guzel ama cemos ziccak agzina vhvhvhbhE almamisin kuzum o da guxzel
Alıp da gelenler var yüzsüz yüzsüz demiE almamisin kuzum o da guxzel
1e kadar rahatım akşam öper beni oAy tencere pardon sen de az almisin kuzum o da guzel ama cemos ziccak agzina vhvhvhbh
Bu yuzdeye göre kaybolman lazım
Ayyy durrr kalbim çarpıyorEveeetttt kızlar gelelim asıl konuya
Biliyorsunuz geçen hafta grupların yıldızlarını belirlemistik, Cemoos ve Berrfeelinda
Amaa zirve tek kişiliktir
Yıldız savaşlarının kazananı kimmmmmm
1. Kimm cemos muu bilir kişi miiiii
Yanlışti pembe lotusKizlar yüzde böyle çıkıyor
897,43589743589
Acun Ilicali mubarek jxjcjEveeetttt kızlar gelelim asıl konuya
Biliyorsunuz geçen hafta grupların yıldızlarını belirlemistik, Cemoos ve Berrfeelinda
Hesaplayamadim niye dalga geciyorsunuz onu anlamadım neyse...Bu yuzdeye göre kaybolman lazım
Eveeetttt kızlar gelelim asıl konuya