Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

Tebrik ederim delfiana zaten azminden belliydi bravo 😍
Çift haneli rakamlar hayirli uğurlu olsun 🌸
Çok teşekkür ederim. :KK200: :KK5:
Ben de çok mutlu oldum çift haneli rakamları görünce.
Cemoos Cemoos bugünki yarışta bol eksiler ve başarılar diliyorum. Çok iyi bir sonuç alacağına inancım sonsuz. :KK19:🌺💐🌸🩷

Oslem yüzdesi
Screenshot_2023-10-02-07-53-32-33.jpg

Çok teşekkür ederim. :KK200: :KK5:
Ben de çok mutlu oldum çift haneli rakamları görünce.
Cemoos Cemoos bugünki yarışta bol eksiler ve başarılar diliyorum. Çok iyi bir sonuç alacağına inancım sonsuz. :KK19:🌺💐🌸🩷
Delfiana ne yapıyorsan böyle devam daha sık sık gel bize de yarım et 🥰🥰
Çok teşekkür ederim ben bu hafta tam olmadı diye hissediyorum ama öğlen belli olur yarış sonucu 🌸🌸🌸🌸🌸

Ben tartıldım. Geçen hafta 54.30 bu hafta 52.90
Yüzde hesaplıyorum onun da fotosunu ekleyeceğim 1.40:54.30*100 doğruysa 2.57
Cemoos Cemoos Chocolita Chocolita
Canım günaydın 😘😘
En azından eksi var sevindim.
Yanlış omus yüzde hesaplaması şöyle ki 0.40 yapman lazım 1 kilo 400 gram yazmışsın.
0.40:54.30 şekilde 🤭

4 yıldır bu kiloya inmemiştim buraya yazmak bana çok iyi geldi. Bir şey yiyecekken bunu akşam oraya nasıl yazarım diyip vaz geçiyorum. Emek verenlere teşekkürler 😊
Gerçekten çok sevindim bende bu hafta daha sıkı tutucam sizi horunce çok mutlu oldum.
Sende delfiana da çok iyi yol aldınız.
Bu hafta 3. Grubun tartisinda birinci olabilirsin 🤭

Delfiana ne yapıyorsan böyle devam daha sık sık gel bize de yarım et 🥰🥰
Çok teşekkür ederim ben bu hafta tam olmadı diye hissediyorum ama öğlen belli olur yarış sonucu 🌸🌸🌸🌸🌸
Tamam, anlaştık Cemoos Cemoos :KK19: :KK200:
Aynen devam inşallah.🥰🙏
Sizlerle birlikte kilo vermek motivasyon ve moral olarak çok iyi geldi bana, teşekkür ederim destekleriniz için.💐🌺🌹:KK200::KK24:

Tamam, anlaştık Cemoos Cemoos :KK19: :KK200:
Aynen devam inşallah.🥰🙏
Sizlerle birlikte kilo vermek motivasyon ve moral olarak çok iyi geldi bana, teşekkür ederim destekleriniz için.💐🌺🌹:KK200::KK24:
Delficim bu hafta kendini grup birincisi gibi hazırla belli olmaz belki sen grubu temsilen yarisabilirsin 😍
Önümüzdeki hafta da birinci olursan ödülü hak edersin 🧿

X