Bilmiyorum aslında spor da yapıyorum daha güzel bir sonuç bekliyordum ama inşallah ödem falandırYine 0.50 vermişsin ya dur bakalım bu hafta ekstra biseyler yaparız
Alsemngayet düzenli beslendim dikkat ettin aslında da olsun bozma moralini
Sizlerle birarada mücadele vermek gerçekten çok iyi geldiDelficim bu hafta kendini grup birincisi gibi hazırla belli olmaz belki sen grubu temsilen yarisabilirsin
Önümüzdeki hafta da birinci olursan ödülü hak edersin
Maşallah maşallahEki Görüntüle 3310445
Kan ter ve gözyaşı... Emeklerimizin karşılığını bulması çok güzel. Hepimizi tebrik ederim kızlar. ❤❤
Kilo yüzdem 2.359Chocolita
Sporun çok faydasını gördüm. Ölçüm yapacağım bakalım incelme olmuş mu? Umarım totomdan vermemisimdirMaşallah maşallah
İnşallah incelmistirSporun çok faydasını gördüm. Ölçüm yapacağım bakalım incelme olmuş mu? Umarım totomdan vermemisimdir
Göbek üç cm, kalca iki cm incelmiş. Belimde bir değişiklik yok.İnşallah incelmistir
Ha ben küçültmek istiyorsun sandımGöbek üç cm, kalca iki cm incelmiş. Belimde bir değişiklik yok.
Kalcam beni bir miktar üzdü. Bu hafta yürüyüşü 10 bin adımla sınırlayıp egzersize daha çok ağırlık vereceğim. O totoyu büyütmem lazım
Bak mesela ben geçen hafta bıktımHerkesin metabolizmasına sağlık kızlar.Chocolita kilo verenler bugün minik bi ödül yapsın mı? Ödülsüz gidersek bi süre sonra bıkmalar başlayabilir bence
Zaten küçük o, daha ne kadar küçültebilirimHa ben küçültmek istiyorsun sandımne güzel dertlerin var senin artemisim
3. Takım bende gidip ona baktımBu balta sapladi galiba bu haftabalta kimin takiminaydin yivrim sen
Olur olur senin azmin güzel ben seviyorumZaten küçük o, daha ne kadar küçültebilirimTotoyu büyütüp göbeği küçültmek istiyorum. Biraz imkansıza yakın görünse de çabalayacağım.
3.gruptayım. Ben de yeni başladım diye vermişimdir ya. Sonra azalır büyük ihtimalle. Uzun zamandır diyet yapmamıştım ondan oldu.Bu balta sapladi galiba bu haftabalta kimin takiminaydin yivrim sen
Devamı gelir inşallah3.gruptayım. Ben de yeni başladım diye vermişimdir ya. Sonra azalır büyük ihtimalle. Uzun zamandır diyet yapmamıştım ondan oldu.