Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

Tebrik ederim delfiana zaten azminden belliydi bravo
Çift haneli rakamlar hayirli uğurlu olsun
Çok teşekkür ederim.
Ben de çok mutlu oldum çift haneli rakamları görünce.
Cemoos bugünki yarışta bol eksiler ve başarılar diliyorum. Çok iyi bir sonuç alacağına inancım sonsuz.

Çok teşekkür ederim.
Ben de çok mutlu oldum çift haneli rakamları görünce.
Cemoos bugünki yarışta bol eksiler ve başarılar diliyorum. Çok iyi bir sonuç alacağına inancım sonsuz.
Delfiana ne yapıyorsan böyle devam daha sık sık gel bize de yarım et
Çok teşekkür ederim ben bu hafta tam olmadı diye hissediyorum ama öğlen belli olur yarış sonucu

Ben tartıldım. Geçen hafta 54.30 bu hafta 52.90
Yüzde hesaplıyorum onun da fotosunu ekleyeceğim 1.40:54.30*100 doğruysa 2.57
Cemoos Chocolita
Canım günaydın
En azından eksi var sevindim.
Yanlış omus yüzde hesaplaması şöyle ki 0.40 yapman lazım 1 kilo 400 gram yazmışsın.
0.40:54.30 şekilde

4 yıldır bu kiloya inmemiştim buraya yazmak bana çok iyi geldi. Bir şey yiyecekken bunu akşam oraya nasıl yazarım diyip vaz geçiyorum. Emek verenlere teşekkürler
Gerçekten çok sevindim bende bu hafta daha sıkı tutucam sizi horunce çok mutlu oldum.
Sende delfiana da çok iyi yol aldınız.
Bu hafta 3. Grubun tartisinda birinci olabilirsin

Delfiana ne yapıyorsan böyle devam daha sık sık gel bize de yarım et
Çok teşekkür ederim ben bu hafta tam olmadı diye hissediyorum ama öğlen belli olur yarış sonucu
Tamam, anlaştık Cemoos
Aynen devam inşallah.
Sizlerle birlikte kilo vermek motivasyon ve moral olarak çok iyi geldi bana, teşekkür ederim destekleriniz için.

Tamam, anlaştık Cemoos
Aynen devam inşallah.
Sizlerle birlikte kilo vermek motivasyon ve moral olarak çok iyi geldi bana, teşekkür ederim destekleriniz için.
Delficim bu hafta kendini grup birincisi gibi hazırla belli olmaz belki sen grubu temsilen yarisabilirsin
Önümüzdeki hafta da birinci olursan ödülü hak edersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…