Bravooo oslem
Çok teşekkür ederim.Tebrik ederim delfiana zaten azminden belliydi bravo
Çift haneli rakamlar hayirli uğurlu olsun
Oslem yüzdesi
Delfiana ne yapıyorsan böyle devam daha sık sık gel bize de yarım etÇok teşekkür ederim.
Ben de çok mutlu oldum çift haneli rakamları görünce.
Cemoos bugünki yarışta bol eksiler ve başarılar diliyorum. Çok iyi bir sonuç alacağına inancım sonsuz.
Gunaydinnn bilir hazır mısınGünaydınnn herkese booll eksili motivasyonlu bir gün diliyorum
Günaydın lady bende regl döneminde giriyorum o ödemi resmen hissediyorum
1.400 verdimCanım günaydın
En azından eksi var sevindim.
Yanlış omus yüzde hesaplaması şöyle ki 0.40 yapman lazım 1 kilo 400 gram yazmışsın.
0.40:54.30 şekilde
Ben tartıldım gönderdim chocoyaGunaydinnn bilir hazır mısın
Yaaa gerçekten 1.40 vermişsin1.400 verdim
Bende tartıldım şimdi yüzde hesaplayıp gondericem.Ben tartıldım gönderdim chocoyadışarı cikcam bekletemedim. Valla sonuç beni tatmin ettii cemosss hadi inşallah emekler boşa çıkmasın seninde
Tebrikler1.400 verdim
4 yıldır bu kiloya inmemiştim buraya yazmak bana çok iyi geldi. Bir şey yiyecekken bunu akşam oraya nasıl yazarım diyip vaz geçiyorum. Emek verenlere teşekkürlerYaaa gerçekten 1.40 vermişsin
Tebrik ederim bravoo ya
Bak böyle iyi oldu ikimizede suprizBende tartıldım şimdi yüzde hesaplayıp gondericem.
Yaaa çok merak ediyorum
Gerçekten çok sevindim bende bu hafta daha sıkı tutucam sizi horunce çok mutlu oldum.4 yıldır bu kiloya inmemiştim buraya yazmak bana çok iyi geldi. Bir şey yiyecekken bunu akşam oraya nasıl yazarım diyip vaz geçiyorum. Emek verenlere teşekkürler
Tamam, anlaştıkDelfiana ne yapıyorsan böyle devam daha sık sık gel bize de yarım et
Çok teşekkür ederim ben bu hafta tam olmadı diye hissediyorum ama öğlen belli olur yarış sonucu
Delficim bu hafta kendini grup birincisi gibi hazırla belli olmaz belki sen grubu temsilen yarisabilirsinTamam, anlaştıkCemoos
Aynen devam inşallah.
Sizlerle birlikte kilo vermek motivasyon ve moral olarak çok iyi geldi bana, teşekkür ederim destekleriniz için.