- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.710
Yani önümüzdeki haftanın 1.si benimle kayısı çayımı içtim bekliyorum3 takım var ya o üç takımdan en çok kilo veren birinci oluyor.
Şimdi ikinci birinci kapisiyoruz öbür hafta 3 birinci kapiscaz.
Cemoş sanki sen karbonhidratı sınırını 2 tık aşmışsın yawKızlar menümü yazayım herşey bitti yedik içtik çok şükür
Kahvaltı
3 ceviz
1 mini sigara böreği
Öğle yemeği
2 dilim t.bugday ekmegi
1 yumurtadan maydanozlu dereotlu omlet
1 dilim beyaz peynir
Yarım domates, yarım salatalık
İnce dilim kaşar
Çay
Akşam yemeği
5 mini biber dolması
Yoğurt
Yeşil salata
Arada bir ev yapımı mini poğaça
Türk kahvesi
Gece Melisa çayı ve suya devam
2.l litre ancak şu içecek gibiyim bugün.
5 bin sayılı adım 5-6 saymadigim adım.
Afiyet olsun takım arkadaşım kahvaltıyı hiç mi yapmazsın dün mü atladın?Herkese hayırlı kandiller
Kahvaltı yok
Öğle yemeği (473 kalori)
Etli nohut
Cacık
Sebze çorba
Ara öğün
yeşilçay
Corny meyveli bar
Akşam yemeği (301 kalori)
1 tane ufak tavuklu kabak sandal
1 dilim kepekli ekmek
2 kaşık yoğurt
Birazdan da bir kayısı çayı ve kuru incir yiyeceğim
2 litre su içtim 2buçuğa tamamlarım
8500 adım yürüyüşe çıkabilirsem güncellerim
Cemoos
Chocolita
Eki Görüntüle 3307830
Tenceresizimmm afiyetler olsun ama sende de protein oranı aşırı yüksek. 3 öğün beslenmede sabah protein yani süt yulaf veya yumurta tercih ediliyor. Kalan 2 öğünde birinde protein (et tavuk balık baklagiller) diğerinde sebze. Çünkü proteinin fazlası da karbonhidrat olarak depolanıyor vücutta.Uygulama ile uğraşacak halim yok
Sabah
Omlet , 2 dilim TB ekmek ,domates,peynir , şekersiz çay
Sabah ile öğle arasında İrem in kalan okuldaki atistirmaligini yedim ama çok ufak biseydi kalorisi düşüktür muhtemelen .
Öğlen
2 dilim t.b ekmek arası tavuk sandviç yaptım bir tane ayran
Ara 1tane şeftali ,1tane kelek :)
Akşam
Balık ,salata,2dilim TB bugun ekmek çok yoğun biliyorum
En az 2 litre su
Adım sanırım 4 bin falan
Chocolita Cemoos
Moralini bozup strese girme lütfennn böyle kendini strese sokarsan veremezsin hepimiz burda kilo vermek istiyoruz sakince ve doğru beslenmeyi bularak kilomuzu verebiliriz. Azıcık beslenirsen vücut kıtlık modunda her yediğini depolar. Lütfen dengeli gidelim ve bol bol adım atkizlae ben yenek yedim eve gelince
ama keske yemeseydim midem kotu oldu
bugun
nohutlu pilav
karniyarik ici
ekmek
tavuk suyu corbasi ictim
sabah da 2 dilimden tost yapmistim
meyve suyu ictim mevlid kandilinde dagitmislardi
su bi litre ancak icmisimdir
3500 adim attim o kadar yemek yemek istemiyorum kizlar ya bok gibi fizigim var hicbir sey yakismiyor bana
Yaw takım arkadaşım mükemmel bir gün olmuş afiyetler olsunnnnBeee menü bildirimin
Kahvaltı
2 TB ekmegi
2 elma dlm fırında patates
Domates
Salatalık
Haşlanmış yumurta
Peynir
Zeytin
Öğle yemeği
1 tabak kabak yemeği
1 kase yoğurt
Ara
1 elma
1 salatalık
Biraz yoğurt
Akşam
2 kepçe mercimek çorba
2 ksk bulgur pilavı
2 ksk et sote
Su
2 litre
Sabah 15 dk Leslie daha fazlasını yapamadim hem sıkıldım hem zorlandım bayadir yapmayınca .
Cemoos Chocolita
( S succulentt @Hufezaa L LADY VEGAbaltasar @UcanSupurge @yalnizkus16
1 kepçe çorba = 1 dilim ekmekSabah
1 dilim ekmek 2 dilim peynir
5 zeytin
yarım bardak vişne suyu
1 çay kaşığı tahin pekmez çay
Ara sade türk kahvesi 1 çay kaşığı tatlı
Ara 1 yulaflı bar
Akşam
2 kepçe çorba
4 kaşık makarna
1 kase kadar yeşil mercimek salatası
Sonunda bitti şu salata
Çay 1 çay kaşığı tatlı
Su 2 lt 10bin adım
Cemoos
Yok hiç kahvaltı yapmıyorum hafta sonu hariç zaten sabah açlık hissetmiyorumAfiyet olsun takım arkadaşım kahvaltıyı hiç mi yapmazsın dün mü atladın?
Afiyet olsun canım.Sabah
1 dilim ekmek 2 dilim peynir
5 zeytin
yarım bardak vişne suyu
1 çay kaşığı tahin pekmez çay
Ara sade türk kahvesi 1 çay kaşığı tatlı
Ara 1 yulaflı bar
Akşam
2 kepçe çorba
4 kaşık makarna
1 kase kadar yeşil mercimek salatası
Sonunda bitti şu salata
Çay 1 çay kaşığı tatlı
Su 2 lt 10bin adım
Cemoos
Afiyet olsun takimdaşim yürüyüş harikaMerhabalar inanılmaz regl sancısı çektiğim için bu gece beni mazur görün kızlar menümü yazıp kaçayım
Sabah 3 dilim süzme peynir 5 siyah zeytin 1 dilim tam buğday ekmeği 1 haşlanmış yumurta
Ara ice americano 2 gün kurusu yerine 1 top dondurma yedim regl olacağım için tatlı krizimi böyle frenleyebiliyorum. Diyetisyenim de buna izin veriyordu.
Öğle 2 yumurtadan omlet salata
Ara 1 maden suyu 10 fındık
Akşam 6 yk zeytinyağlı fasulye 4 yk yoğurt salata
Gece latte yaptım kendime şekersiz 1 su bardağından az sütle.
Su 3 lt
Spor 19.316 adım
Eki Görüntüle 3307924
Cemoos
İns bugünde öyle olur kendimi tutarım canikCemoş sanki sen karbonhidratı sınırını 2 tık aşmışsın yawsigara böreğini ekmekten sayayım kızardığı için 1 dilim ekmek oluyor. Sonra 2 dilim ekmek var. Dolma ekmek grubu olduğu için 5 dolmayı 2.5 ekmek yapalım. Ev yapımı poğaça da 1 dilim ekmek olsaaaa toplamda bugün 5.5 dilim ekmek hakkı yemişsin ama menünde azıcık protein var karb yüksek protein az.
Afiyet olsun takım arkadaşım kahvaltıyı hiç mi yapmazsın dün mü atladın?
Tenceresizimmm afiyetler olsun ama sende de protein oranı aşırı yüksek. 3 öğün beslenmede sabah protein yani süt yulaf veya yumurta tercih ediliyor. Kalan 2 öğünde birinde protein (et tavuk balık baklagiller) diğerinde sebze. Çünkü proteinin fazlası da karbonhidrat olarak depolanıyor vücutta.
Moralini bozup strese girme lütfennn böyle kendini strese sokarsan veremezsin hepimiz burda kilo vermek istiyoruz sakince ve doğru beslenmeyi bularak kilomuzu verebiliriz. Azıcık beslenirsen vücut kıtlık modunda her yediğini depolar. Lütfen dengeli gidelim ve bol bol adım at
Yaw takım arkadaşım mükemmel bir gün olmuş afiyetler olsunnnn
1 kepçe çorba = 1 dilim ekmek
2 kaşık makarna = 1 dilim ekmek
Takım arkadaşım ekmek oranın fazla olmuş ama güzel bir günnn
Aşırı mükemmel bir gün olsun senin içinde canimGünaydın kızlarrrr menüsünü yorumlamadığım takım arkadaşlarımdan özür diliyorum telefondan girdiğim için çok rahat geçmiş yapamıyorum bir de reklamlar beliriyor etrafta pıtır pıtır. Kendi takımıma aşırı mükemmel bir gün diliyorum. Diğer takımlara mükemmel bir gün diliyorum
Bak şimdi sen sabah yumurta ya da süt/yoğurt yulaf şeklinde kahvaltı yaptın diyelim. Öğlen et tavuk balık ya da bakliyattan suyunu süzüp 6/8 kaşık arası yedin diyelim tüm bunlar protein demek. Akşam yemeğinde sebze yemeği yemelisin içinde azıcık kıyma olabilir sıkıntı olmaz. Evdekiler de yiyeceği için sen kıymasından az alırdın tenceresizim sorun olmaz
Dün balık günüydü bundan sonra yiyemem zaten bakalım duseneyim şimdiden akşam yemeğini :)) sagolsasincBak şimdi sen sabah yumurta ya da süt/yoğurt yulaf şeklinde kahvaltı yaptın diyelim. Öğlen et tavuk balık ya da bakliyattan suyunu süzüp 6/8 kaşık arası yedin diyelim tüm bunlar protein demek. Akşam yemeğinde sebze yemeği yemelisin içinde azıcık kıyma olabilir sıkıntı olmaz. Evdekiler de yiyeceği için sen kıymasından az alırdın tenceresizim sorun olmaz
Ne demek efendim her zaman emrinizdeyimmmmDün balık günüydü bundan sonra yiyemem zaten bakalım duseneyim şimdiden akşam yemeğini :)) sagolsasinc
Bakiyat çok iyi bi besin hem tok tutuyor