Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

Bonus bilir az antidepresan içmedim anksiyete yaptı bende insanlar
Bazen okuyordum canım çok ayrıntılı bilmiyorum ama gerçekten haklı bonus , mesafe koymak en güzeli böyle insanlara
onlar böyle bir hak görüyorsa ego tatmini için,senin de kendi egonu benliğini koruma hakkın daha fazla

Merhaba Cemoos
Bugün küçük tansiyonum 10'a yükseldi öğleden sonra, işyerimden izin aldım, evde yattım akşama kadar. Akşam yemek yemek için kalktım. Dışarıda yürüyüş yapamadım; akşam yemekten sonra Leslie'deki gibi tempolu yürüyüş yaptım, 7000 adım yapabildim.
26/09/2023, Salı gününe ait menümü, suyumu, egzersizimi paylaşayım:
Sabah:
Sahanda yumurta yedim.
4 yumurta ile yaptığımdan bayağı tok tuttu. Yanında 1 dilim tam buğday ekmeği yedim.
Öğlen yemek yemedim.
Ara:
*1 porsiyon meyve
* Sade Türk kahvesi
Akşam:
1 dilim ızgara biftek
1 dilim tam buğday ekmeği
*SU: 2,5 lt içtim.
*Egzersiz: 7000 adım (1,5 saat)

Eklentiler

• Screenshot_20230926_233924_Zepp Life.jpg
    47,8 KB · Görüntüleme: 18
  • Screenshot_20230926_233919_Zepp Life.jpg
    42,5 KB · Görüntüleme: 16
Son düzenleme:
Geçmiş olsun delfinia

Kız sokaktan geçen adama daha çok kadınlara ne diyim birine terbiyesiz dedim diye benim özsaygım yokmuş hak ediyormuşum öyle dedi.

Kız sokaktan geçen adama daha çok kadınlara ne diyim birine terbiyesiz dedim diye benim özsaygım yokmuş hak ediyormuşum öyle dedi.

Bi de üste çıkmış bazen cvp vermek lazım bazen de o kendini kıymetli görmesin diye cvp vermemek lazım demek

Terbiyesiz ya. Ne haddine sana ne. Üzmeyin siz kendinizi. Yapıştırın cevabı. Bu arada kelin ilacı olsa başına sürer. Bende yapistiramiyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…