- 2 Ağustos 2013
- 34.138
- 101.596
Hangi balık yağı bende moller var da halıya damladı baya lekesi çıkmadı ama kokusu yokKizlar haliyi makinada yikkattigim halde balik kokuyo mutfaga girdikce sinirleniyorum
Yarın hali yikamaya vercem onlarda cikartamazsa
Çok içiyorum zaten cemosum sisem var 1 lt gunde 4kere dolduruyorumBiraz fazla su içmeye çalış bugün turşu da yemişsin faydası olur.
Mollers canim şu fresh bi meyveli olan daha yeni almistikHangi balık yağı bende moller var da halıya damladı baya lekesi çıkmadı ama kokusu yok
Yumuşatıcı kullanmiyorum ikizler doğduğundan beri sıvı deterjan vardı onu döktüm üzerine bekledi oyle yikkatim yine ayniYaaa üzerine yumsatici falan döküp bekletsen.
Tutti frutti aromalı olan mı? Senin burnun mu çok hassas acaba gerçi 1 şişeyle 1 kaşık arasında fark vardır tabi kiMollers canim şu fresh bi meyveli olan daha yeni almistik
Tahmin edebiliyorum suan bende oyleyim ac gezmeye alistiriyorum resmen kendimi artik bitsin istiyorum su kilo sorunu aklimdan bisey eksilsinTavsiye ederim vallahi keyifli extra önem veriyorum yediklerime parmağımı yalamiyorum o kadarayrı bi hırs verdi kesinlikle
İlk haftalar zorlu geçer ama sonrasında eminim alisacagoz aynadaki farkı da gördükçe daha çok motive olacağızTahmin edebiliyorum suan bende oyleyim ac gezmeye alistiriyorum resmen kendimi artik bitsin istiyorum su kilo sorunu aklimdan bisey eksilsin
Evet hassas eşim hiç rahatsız olmuyor gerci grip o yaTutti frutti aromalı olan mı? Senin burnun mu çok hassas acaba gerçi 1 şişeyle 1 kaşık arasında fark vardır tabi ki
Insallah canımİlk haftalar zorlu geçer ama sonrasında eminim alisacagoz aynadaki farkı da gördükçe daha çok motive olacağız
AY ben unuttum menu falan sen demesenaccessdenied gel menünü paylaş kızım basım ağrıdı
Bugünkü menumu bildiriyorum kizlar
Öğle 12.00
Bulgur pilavi
Salata yağsız
Yoğurt
Ara 13.30
1 adet incir
Ara 16.00
Activia yogurt
Akşam 20.00
5-6 dilim kavun
Ya kavun yicektim yada yemek. Meyve qgir basti yemek yemedim sadece kavun yedim ikisi fazla çünkü
45 dk eliptik
3 Lt su
Buralardayım görürüm de görmezsem sizi etiketlerim siz kusura bakmayın o zaman
Kiz bisey sorcam gecen hafta ki gruplar degisti mi simdi ne olduBuralardayım görürüm de görmezsem sizi etiketlerim siz kusura bakmayın o zaman
Yok bir kişi eksildi yerine başka arkadaş geldiKiz bisey sorcam gecen hafta ki gruplar degisti mi simdi ne oldu
Biz bizeyiz yineKiz bisey sorcam gecen hafta ki gruplar degisti mi simdi ne oldu
iyiyim canım tabi tokken iyi oluyor insanIyiyim salatam sen nassin? Nasi gidiyo diyet miyet isleri