Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

böyle boşu boşuna drama yapıp grupta istenmeyince çıngar çıkaranları şeye benzetiyorum çirkin cadı vardı ya uyuyan güzel doğunca doğuma çağrılmamış sonra büyü yapmış prensese :KK70:
çağrılmıyorsan bi sebebi var işte 😂
Bian özelde sende varsın zannettim direk yazılır mı buraya yaasggzgxdhxhgx

ya işte sayfamda tektim bayağı,istediğimi yerim yavaş veririm şeysindeydim
ama sorumluluk hissediyorum şimdi yani yeni geldi o his bugün daha yeni
LenaG LenaG garibim haftalardır menülerime maruz kalıyor bozmuyor da ne yedin be de demiyor:KK14:
Oha zulümlü topik bxhdhdh biz burda atistirmaligin adini soyleyene basiyoz kirbaci🫤

Merhabalar inanılmaz regl sancısı çektiğim için bu gece beni mazur görün kızlar menümü yazıp kaçayım
Sabah 3 dilim süzme peynir 5 siyah zeytin 1 dilim tam buğday ekmeği 1 haşlanmış yumurta
Ara ice americano 2 gün kurusu yerine 1 top dondurma yedim regl olacağım için tatlı krizimi böyle frenleyebiliyorum. Diyetisyenim de buna izin veriyordu.
Öğle 2 yumurtadan omlet salata
Ara 1 maden suyu 10 fındık
Akşam 6 yk zeytinyağlı fasulye 4 yk yoğurt salata
Gece latte yaptım kendime şekersiz 1 su bardağından az sütle.
Su 3 lt
Spor 19.316 adım
Screenshot_20230926_230713_com.huawei.health_edit_3595342058825.jpg

Cemoos Cemoos

Merhabalar inanılmaz regl sancısı çektiğim için bu gece beni mazur görün kızlar menümü yazıp kaçayım
Sabah 3 dilim süzme peynir 5 siyah zeytin 1 dilim tam buğday ekmeği 1 haşlanmış yumurta
Ara ice americano 2 gün kurusu yerine 1 top dondurma yedim regl olacağım için tatlı krizimi böyle frenleyebiliyorum. Diyetisyenim de buna izin veriyordu.
Öğle 2 yumurtadan omlet salata
Ara 1 maden suyu 10 fındık
Akşam 6 yk zeytinyağlı fasulye 4 yk yoğurt salata
Gece latte yaptım kendime şekersiz 1 su bardağından az sütle.
Su 3 lt
Spor 19.316 adım
Eki Görüntüle 3307924
Cemoos Cemoos
Geçmiş olsun lady inşallah yarına geçer bende ilk hunler çok zorlanıyorum.

Ne zülmü kız aşkolsun 🤗 olur mu hiç öyle birşey yok

Ben zulmün tillahını sokakta görüyorum “duba,yarım dünya,beni de ye” 😭

Mübarek gece de ağzımı bozmiyim kendine laf ettirme lisbets sakın ama sakın.

Burda bile kimseye laf ettirmedim topikte ne arkadaşlarıma ne kendime. Hele bir de yüzüme söyleyecek biri sıkıysa söylesin 🫠
Kimsenin haddine değil.

X