- 15 Şubat 2013
- 24.324
- 91.314
Sen niye toksuniyiyim canım tabi tokken iyi oluyor insan
benim kızlar aç geziyor ben de tok komşu olarak utanmadan sıkılmadan, menüleri dolu dolu yazıyordum yani bugün de yazarsam son
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen niye toksuniyiyim canım tabi tokken iyi oluyor insan
benim kızlar aç geziyor ben de tok komşu olarak utanmadan sıkılmadan, menüleri dolu dolu yazıyordum yani bugün de yazarsam son
Bian özelde sende varsın zannettim direk yazılır mı buraya yaasggzgxdhxhgxböyle boşu boşuna drama yapıp grupta istenmeyince çıngar çıkaranları şeye benzetiyorum çirkin cadı vardı ya uyuyan güzel doğunca doğuma çağrılmamış sonra büyü yapmış prensese
çağrılmıyorsan bi sebebi var işte
ya işte sayfamda tektim bayağı,istediğimi yerim yavaş veririm şeysindeydimSen niye toksun
Oha zulümlü topik bxhdhdh biz burda atistirmaligin adini soyleyene basiyoz kirbaciya işte sayfamda tektim bayağı,istediğimi yerim yavaş veririm şeysindeydim
ama sorumluluk hissediyorum şimdi yani yeni geldi o his bugün daha yeni
LenaG garibim haftalardır menülerime maruz kalıyor bozmuyor da ne yedin be de demiyor
Chocolita profilinde okudum da kuzum yani benim fikrim özelde yokum tabiBian özelde sende varsın zannettim direk yazılır mı buraya yaasggzgxdhxhgx
zulümlü topik ayy sesli güldümmmOha zulümlü topik bxhdhdh biz burda atistirmaligin adini soyleyene basiyoz kirbaci
Lisbeth gülmedi ama hdhdgdgdgzulümlü topik ayy sesli güldümmm
Geçmiş olsun lady inşallah yarına geçer bende ilk hunler çok zorlanıyorum.Merhabalar inanılmaz regl sancısı çektiğim için bu gece beni mazur görün kızlar menümü yazıp kaçayım
Sabah 3 dilim süzme peynir 5 siyah zeytin 1 dilim tam buğday ekmeği 1 haşlanmış yumurta
Ara ice americano 2 gün kurusu yerine 1 top dondurma yedim regl olacağım için tatlı krizimi böyle frenleyebiliyorum. Diyetisyenim de buna izin veriyordu.
Öğle 2 yumurtadan omlet salata
Ara 1 maden suyu 10 fındık
Akşam 6 yk zeytinyağlı fasulye 4 yk yoğurt salata
Gece latte yaptım kendime şekersiz 1 su bardağından az sütle.
Su 3 lt
Spor 19.316 adım
Eki Görüntüle 3307924
Cemoos
Gulmedi derken begendi birakmis sadeceLisbeth gülmedi ama hdhdgdgdg
yaa işte sen anla bacımmLisbeth gülmedi ama hdhdgdgdg
Ne zülmü kız aşkolsun olur mu hiç öyle birşey yokyaa işte sen anla bacımm
Ben zulmün tillahını sokakta görüyorum “duba,yarım dünya,beni de ye”Gulmedi derken begendi birakmis sadece
iyi valla yaNe zülmü kız aşkolsun olur mu hiç öyle birşey yok
Ben zulmün tillahını sokakta görüyorum “duba,yarım dünya,beni de ye”
Ne zülmü kız aşkolsun olur mu hiç öyle birşey yok
Ben zulmün tillahını sokakta görüyorum “duba,yarım dünya,beni de ye”
Bonus bilir az antidepresan içmedim anksiyete yaptı bende insanlar
kandilin mübarek olsun canımMübarek gece de ağzımı bozmiyim kendine laf ettirme lisbets sakın ama sakın.
Burda bile kimseye laf ettirmedim topikte ne arkadaşlarıma ne kendime. Hele bir de yüzüme söyleyecek biri sıkıysa söylesin
Kimsenin haddine değil.