- 18 Mart 2021
- 11.542
- 63.662
Bizim takımdan beklemiyorum en kötü kayısı çayına koşarım 3-4 günKoltuktan inmiycem diyon yani
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizim takımdan beklemiyorum en kötü kayısı çayına koşarım 3-4 günKoltuktan inmiycem diyon yani
Sen rakip takimdasin birinci olursan kapışırız
Allah'ım sen yüzümü kara çıkartma yarabbimmmm bu takım yarışlarında ne zaman büyük konussam başıma bir iş geliyorHaydiii bakslim görcezz
Heee öyle bişey mi var bide dur daha kurallarınizi tam çözemedimSen rakip takimdasin birinci olursan kapışırız
3 takım var ya o üç takımdan en çok kilo veren birinci oluyor.Heee öyle bişey mi var bide dur daha kurallarınizi tam çözemedim
Dedikodu peşinde oaccessdenied napıon balım
Iyiyim salatam sen nassin? Nasi gidiyo diyet miyet isleriaccessdenied napıon balım
Lütfen cemos Bende kendi takimim burincisiyim ikinci diye beni geçiştiremezsin3 takım var ya o üç takımdan en çok kilo veren birinci oluyor.
Şimdi ikinci birinci kapisiyoruz öbür hafta 3 birinci kapiscaz.
Himm tamam anladimmm ooo rakibenin biri benim o zaman3 takım var ya o üç takımdan en çok kilo veren birinci oluyor.
Şimdi ikinci birinci kapisiyoruz öbür hafta 3 birinci kapiscaz.
Yuzdeye bakkkk kissssimmm ben birinciyimLütfen cemos Bende kendi takimim burincisiyim ikinci diye beni geçiştiremezsin
Biraz fazla su içmeye çalış bugün turşu da yemişsin faydası olur.Hayırlı geceler kızlar
Sabah
Omlet yesillik 1dilm tm buğday ekmeği domates salatalık biber
Öğlen (regl yakın kafami cisslara gomesim geliyor liste dışı yedim)
Bi tabak bulgur pilavı turşu
Ara sade Türk kahvesi cig badem şeftali bi tane
Akşam bi tabak taze fasulye 1dilm tm buğday ekmeği salata yogurt
Spor
40dk leslie
100 mekik
30 kalca hareketi
40 alt karın hareketi
Ve sonunda 1dk plank yapabildim kendi rekorumu kırdım
Cemoos
O cıssss yakılmıştır o kadar harekete bence canim. Afiyet olsunHayırlı geceler kızlar
Sabah
Omlet yesillik 1dilm tm buğday ekmeği domates salatalık biber
Öğlen (regl yakın kafami cisslara gomesim geliyor liste dışı yedim)
Bi tabak bulgur pilavı turşu
Ara sade Türk kahvesi cig badem şeftali bi tane
Akşam bi tabak taze fasulye 1dilm tm buğday ekmeği salata yogurt
Spor
40dk leslie
100 mekik
30 kalca hareketi
40 alt karın hareketi
Ve sonunda 1dk plank yapabildim kendi rekorumu kırdım
Cemoos
Kalorileri ne bakicam eğer fazla çıkarsa adım cezası alırsın haberin olsun.bir daha olmayacak dikkat edecegim bi an her seyi yemek isterken buldum kendimi
Aman bee birak da azcık garibanın yüzü gülsün birincisin anladikYuzdeye bakkkk kissssimmm ben birinciyim
Yaaa üzerine yumsatici falan döküp bekletsen.Kizlar haliyi makinada yikkattigim halde balik kokuyo mutfaga girdikce sinirleniyorum
Yarın hali yikamaya vercem onlarda cikartamazsa