- 18 Aralık 2018
- 2.387
- 8.400
Fırına odun değil kömür atacammSevişeceksindir napcan başka
Neyse bende kocamı iyi tutayım da bu hafta ekstra efor harcasın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Fırına odun değil kömür atacammSevişeceksindir napcan başka
Neyse bende kocamı iyi tutayım da bu hafta ekstra efor harcasın
Sağol bacım dostlar sağolsun kafam olmuş bi dünyaAmann hem ela lale lerle birde buraya mi yetisiyorsun sen. Kolay gelsin bacım
Ancak olur ben ayrıca bir hafta detoks mu yapsam napsamFırına odun değil kömür atacamm
Özellikle bugünnnnBir de hasta kadın vallahi ben üzülmekten hasta olucam Cho iş yapmasın diye buraya bakmasın diye çıldırıyorum da dinlemiyor dinlenmiyo
Chocolita geçmiş olsun canim neyin var .Bir de hasta kadın vallahi ben üzülmekten hasta olucam Cho iş yapmasın diye buraya bakmasın diye çıldırıyorum da dinlemiyor dinlenmiyo
Bu konuda sana yardımcı olamam üzgünümAncak olur ben ayrıca bir hafta detoks mu yapsam napsam
Olur canım nasıl istersenizTamam çok iyi o zaman.
Hatta Cho sen ben özel mesaj açalım oradan ortaklaşa hallederiz.
Özel görüşme yaparız
Erzurum’da sabahın nurunda gelin alma oluyor zannediyorum ki koca Erzurum’un gelin ihtiyacını bizim sokak karşılıyor her hafta sonu Gülember çalıyor ben de kendimi sokağa atacamBirde asker eğlencesi var cikicam piste deli dana gibi oynicam kan ter içinde kilo vericem
Elinden geleni ardına koymaOlur canım nasıl isterseniz
Erzurum’da sabahın nurunda gelin alma oluyor zannediyorum ki koca Erzurum’un gelin ihtiyacını bizim sokak karşılıyor her hafta sonu Gülember çalıyor ben de kendimi sokağa atacam
Yediğin içtigin löp löp et olsunCok meydan okudum herkese inşallah bi aksilik çıkmaz
Olmuyor iste cemosum duanin içeriğini degistir artıkYediğin içtigin löp löp et olsun
Bas ağrısı istifrar halsizlik canım. Salgın varmışChocolita geçmiş olsun canim neyin var .
Çabuk iyileş chocoBas ağrısı istifrar halsizlik canım. Salgın varmış
Valla tebrik ederim kızz helal olsun haftaya bombastik geleceğim inşallah. Aha bugün menü yazmadım. Hiçbir şey yiyemedim kiÇabuk iyileş choco
Birlikte saldiralim
Sanssizlik oldu ya oğlun sen hasta oldunuzValla tebrik ederim kızz helal olsun haftaya bombastik geleceğim inşallah. Aha bugün menü yazmadım. Hiçbir şey yiyemedim ki
Diyet beslendim diyelim
Geçmiş olsun. Ay gerçekten Türkiye'nin her yerinde var salgın sanırım . Benim kızlarda oyleydiler geçen hafta çok zor . Rabbim şifa versin canimBas ağrısı istifrar halsizlik canım. Salgın varmış
Biraz isabette oldu rapor aldım yanıma yatırıp dinleniyoruz beraber. Okula başlarken toplamış oluruz ikimizde. Çarşamba gidecek. Evde ödev yapacağız bugün geri kalmasın. Bir de o sorun varSanssizlik oldu ya oğlun sen hasta oldunuz
Sağol canım size de geçmiş olsun sıkıntı ya. Bizim zaten anneler olarak hasta olmak lüksümüz yok yine sorumluluklar bizi bekler. Yemek yine pismek zorunda çocuğun dersi yaptırılmalıGeçmiş olsun. Ay gerçekten Türkiye'nin her yerinde var salgın sanırım . Benim kızlarda oyleydiler geçen hafta çok zor . Rabbim şifa versin canim