Birinci belli ben ikinciyi merak ediyorumYarın spor ve adım Toplamlarını da unutmayalım kızlar
Bakalım kim kazanacak
3 den sonra gelen tartı için 1 uyarı verilir
️Yıldız Savaşçıları tartıları özelden atar
Çıkma çıkma canım burdada uyarı yaptılar evde olmaktan en güvenlisiGazlayıcı müzikler indirdim. Yürüyüş yaparken iyi gidiyor. Kendi klibinde yürür gibi
Gerçi nasıl çıkacaksam. Yarın hava çok rüzgarlı olacakmış uyarı yapıp duruyorlar
İddialıBirinci belli ben ikinciyi merak ediyorum
Ben artı olarak çıkmazsam iyiYarın spor ve adım Toplamlarını da unutmayalım kızlar
Bakalım kim kazanacak
3 den sonra gelen tartı için 1 uyarı verilir
️Yıldız Savaşçıları tartıları özelden atar
Oooo süper vallahi inşallah istediğin gibi olurBirinci belli ben ikinciyi merak ediyorum
Regl olduğum için bende de + olma ihtimali varBen artı olarak çıkmazsam iyi
Ooo tam benlik mevzular şahsen basenleri kendisinden önce belli olan biriyken sürekli yaptığım bir iki egzersiz vardı linklerini bulur bulmaz sana hemen atayım ciddi anlamda basenlerin şekle girmesine küçülmesine yardımcı oluyor birde eğer basenlerin gitsin istiyorsan bir müddet karbonhidrat alımını kesmen gerekiyor canım meyve dahi olsa sekerli tüm besinleride keza öyle tarçın ve bitter çikolata bu dönemde sana yardımcı olacaktır birde bir faydası varımdır bilmiyorum ama ben o dönemde her ogunumde baharatlı yoğurt tüketiyordumBen hepinizde bir fikir almak istiyorum aslında. Kendimizce bir yola girdik beslenme olsun elimizden geldiğince yürüyüş veya spor olsun. Ama yaparken doğrunilerlemek istiyorum. Şimdi fiziksel olarak benim bu son yıllarda basenlerim yanlara doğru genişledi yani bana önden bakınca basenlerim yana doğru baya geniş beni rahatsız edici boyutta. Bana tavsiye edeceğiniz bir egzersiz, bölgesel hareket var mı? Özellikle bunun faydası olur diyebileceğiniz. Bu durumdan çok muzdaribim gerçekten.
Ooo tam benlik mevzular şahsen basenleri kendisinden önce belli olan biriyken sürekli yaptığım bir iki egzersiz vardı linklerini bulur bulmaz sana hemen atayım ciddi anlamda basenlerin şekle girmesine küçülmesine yardımcı oluyor birde eğer basenlerin gitsin istiyorsan bir müddet karbonhidrat alımını kesmen gerekiyor canım meyve dahi olsa sekerli tüm besinleride keza öyle tarçın ve bitter çikolata bu dönemde sana yardımcı olacaktır birde bir faydası varımdır bilmiyorum ama ben o dönemde her ogunumde baharatlı yoğurt tüketiyordum
Süpersin maaşallahMotive olsun diye size bir öncesi sonrası yapayım malum boy olmadığı için bu resimde 86 kusur kilodaydim ikinci resimde 57 olan halim
Spor linkleri hemen şuracıkta
ohbb
Merak etme canım ben de dahil çoğunluk regl zaten herkes seni anlayacaktırSelamlar hanımlar
Doğru düzgün uğrayamadım kaç gündür
Regl kapıda gelmek üzere belden aşağım tutmuyospor yapamadım o sebepten
Sabah 500 ml su
Aç karnına kahve tarçınlı
14.00 da ilk öğün 2 yumurta 2 dilim peynir 1 dilim ekmek 1 tatlı kaşığı tahin pekmez
Ara elma
10 badem çok demeyin regl öncesi krizlerdeyimvururum sizi
2 mandalin
1 bardak süt
Akşam 17.30 1 tabak kabak kavurma 1 servis kaşığı pilav
Bugün suyu da az içtim 1,5 lt
Chocolita Bonus ohbb
Karbonhidrat ve şekerden vazgeçemeyecek tek kişi varsa o da bendim. Ben geçtiysem herkes geçebilir abartmıyorum. Kızlar yemin ederim bir oturuştu bir kilo antebin meşhur tatlısı var ya fıstıklı (adı yasaktır diye demedim) onu yiyodum.Süpersin maaşallah. Senin gibi insanları görünce çok muylu oluyorum gerçekten, takdir ediyorum seni canım.Çok teşekkür ederim. Uyarılarını dikkate alacağım.benim en büyük düşmanın karbonhidrat zaten. Yaşım da ilerliyor artık 39'um niye vazgeçemiyorum şu şekerden bilmiyorum. Ama elimden geleni yapıyorum ve yapacağım da. Bu önerdiğin videoları da her gün yapmaya çalışacağım.
Merak etme canım ben de dahil çoğunluk regl zaten herkes seni anlayacaktır
MerhabalarBen hepinizde bir fikir almak istiyorum aslında. Kendimizce bir yola girdik beslenme olsun elimizden geldiğince yürüyüş veya spor olsun. Ama yaparken doğrunilerlemek istiyorum. Şimdi fiziksel olarak benim bu son yıllarda basenlerim yanlara doğru genişledi yani bana önden bakınca basenlerim yana doğru baya geniş beni rahatsız edici boyutta. Bana tavsiye edeceğiniz bir egzersiz, bölgesel hareket var mı? Özellikle bunun faydası olur diyebileceğiniz. Bu durumdan çok muzdaribim gerçekten.
Tebrik ediyorum azminize maşallahMotive olsun diye size bir öncesi sonrası yapayım malum boy olmadığı için bu resimde 86 kusur kilodaydim ikinci resimde 57 olan halim
ohbb
Bende çok abur cubur yiyorum önceden her kahvaltı da bir ekmek yerdim simdi yemiyorum yine aynı kilodayım kilom yok almıyorum 56 58 arası gidiyorum ama belim basenlerim yağlanmaya basladı buda beni rahatsız ediyorKarbonhidrat ve şekerden vazgeçemeyecek tek kişi varsa o da bendim. Ben geçtiysem herkes geçebilir abartmıyorum. Kızlar yemin ederim bir oturuştu bir kilo antebin meşhur tatlısı var ya fıstıklı (adı yasaktır diye demedim) onu yiyodum.
Sabah bi tost yapardım 3 ekmek yer kalkardımşimdi tahin pekmez bir tatlı kaşığı
Midemi kandırsın diye 1 dilim ekmek tek kahvaltı da ama beyaz ekmek yememeye çalışıyorum. Ve ben bu ikisini bıraktım ne şişkinlik kaldı ne sivilce ne yorgunluk.
Maşallah ne güzel zayıflamışsınMotive olsun diye size bir öncesi sonrası yapayım malum boy olmadığı için bu resimde 86 kusur kilodaydim ikinci resimde 57 olan halim
ohbb
Teşekkür ederim