Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

Geçmiş olsun chocom bende öyle oluyorum sinuzitten biraz adaçayı kaynatsan da buharını çeksen rahatlatir belki

Acil şifalar diliyorum.

Doktor randevusu alman iyi olmuş Devitamini Kan tahlillerine vs. bakılır demir eksikliği, d vitamini eksikliği vs. varsa da takviye yaparlar. Tiroid hormonlarına bakarlar. Faydası olur, zararı olmaz.
Check -up gibi olur.
1 ay kadar evvel ben de Dahiliye uzmanına gittim. D vitamini verdi. Tiroid ilacım yetersiz kalıyormuş, onu biraz arttırdı. İnsülin direncim için şeker ilacı verdi. Birer tanesi dokunuyor, yarım yarım içiyorum 1 aydır. Aylardır diyet ile kilo veremiyordum, verebilmeye başladım yavaş yavaş.
Bence doktora gitmeden evvel ve sonrasında da diyete devam et, moralini bozmayasın, bu hafta olmazsa haftaya verirsin kilo.

Dün ve bugün eksik olması gerek önceki günler yazmıştım, iki gündür evde değilim o yüzden aksattım yazayım birazdan
Cumartesi sabah 2 dilim yumurtalı ekmek, peynir salatalık domates çay
Öğlen incir üzüm
Akşam tarhana çorbası 4-5 kaşık tam buğday makarna

pazar
Sabah sahan omlet
2 dilim ekmek
1 tatlı kaşığı kadar bal- kaymak
Bir parça peynir yeşillik
Akşam dışarda yemek zorunda kaldık 2 dilim pizza

Dün gece ekledim sandım yazıp bırakmışım

Choco benim evde tartım henüz yok dün annemde tartıldım 65.5 kg çıktım. Asıl tartım spor salonunda oluyor orada ayda bir tartılıyorum, haftaya pazartesi tartı günüm

Allah şifa versin canım çok geçmiş olsun
Haftaya da sen siler süpürürsün bizi cok sevimdim burda olmanaa
İnşallah canım o kadar ver al kendime güvenimi yitirdim

Günaydın günaydın daha da geldim gitmem inşallah @Ucmelekannesi arkidişim de gelebilir mi ?
yalnizkus16 gelmezse gelebilir. Bugün bildirim bekliyoruz. Önce o geldigi icin su an bütün 3 grupta 7-7-7 şeklinde olacak
Gunaydinlarrrr
UcanSupurge buradan bahsetti şimdi kurallarınizi okudum bende aradığım disiplin dedim . Diyet için motive iken kilo vermeyi artık bu kadar istiyorken aranıza katılmayı isterim Chocolita
Bende çok isterim ama grup için söz veremiyorum şu an bir arkadaştan haber bekliyoruz önce kendisi yazmıştı. Duruma göre bakalım
Choco benim evde tartım henüz yok dün annemde tartıldım 65.5 kg çıktım. Asıl tartım spor salonunda oluyor orada ayda bir tartılıyorum, haftaya pazartesi tartı günüm
Bir tartı edin canım her hafta tartı fotosu istiyoruz. Şu an 65.5 geçerli sayılacak ama dünün tartısı. Bol eksiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…