- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.607
Geçmiş olsun chocom bende öyle oluyorum sinuzitten biraz adaçayı kaynatsan da buharını çeksen rahatlatir belkiMiraç şükür çabuk topladi ben rahatsızlandım. Aynı şekilde hasta oldum. Kaşlarimin içine taş doldurmuşlar sanki öyle bir ağrı çektim. Çok sağolun kızlar.
Çocuğa bir şeyler yedireyim oturup liste ayarlaması yapacağım. Geçmiş sayfalari inceleyeceğm şimdi. H Hufezaa veyalnizkus16 bildirim yaptı mi? Bilginiz var mı onlardan kızlar
Şimdiden doğumgünün kutlu olsunSakın ne ablası şekerim.
Yarin 44 u me basıyorum sadece o kaddaar.
Acil şifalar diliyorum.Miraç şükür çabuk topladi ben rahatsızlandım. Aynı şekilde hasta oldum. Kaşlarimin içine taş doldurmuşlar sanki öyle bir ağrı çektim. Çok sağolun kızlar.
Çocuğa bir şeyler yedireyim oturup liste ayarlaması yapacağım. Geçmiş sayfalari inceleyeceğm şimdi. H Hufezaa veyalnizkus16 bildirim yaptı mi? Bilginiz var mı onlardan kızlar
Haftaya da sen siler süpürürsün biziHerkes çok güzel vermiş maşallah
Doktor randevusu alman iyi olmuşGünaydın kızlar benim moraller sıfır. Ya benim tartım bozuk ya ben bayağı bitmişim… ben hiç kilo vermemişim şoka girdim hala 91 gösteriyor tartı… beni isterseniz çıkarın çünkü benim bünye bitmiş belli ki bir sorunum var doktor kontrolünü acil bekliyorum. Of çok üzgünüm ya
Tebrik ederim canimCemoos Chocolita
Başlangıç 81.50 kg
Şu an 79.85 kg
Fark 1.65 kg
1.65÷81.5 x 100= 2.024
Eki Görüntüle 3306852
Cumartesi sabah 2 dilim yumurtalı ekmek, peynir salatalık domates çayDün ve bugün eksik olması gerek önceki günler yazmıştım, iki gündür evde değilim o yüzden aksattım yazayım birazdan
Oha yaglarini aldirdi bu kesin.
Choco benim evde tartım henüz yok dün annemde tartıldım 65.5 kg çıktım. Asıl tartım spor salonunda oluyor orada ayda bir tartılıyorum, haftaya pazartesi tartı günümMiraç şükür çabuk topladi ben rahatsızlandım. Aynı şekilde hasta oldum. Kaşlarimin içine taş doldurmuşlar sanki öyle bir ağrı çektim. Çok sağolun kızlar.
Allah şifa versin canım çok geçmiş olsunMiraç şükür çabuk topladi ben rahatsızlandım. Aynı şekilde hasta oldum. Kaşlarimin içine taş doldurmuşlar sanki öyle bir ağrı çektim. Çok sağolun kızlar.
İnşallah canım o kadar ver al kendime güvenimi yitirdimHaftaya da sen siler süpürürsün bizicok sevimdim burda olmanaa
Ahahah ben zaten 12 1 gibi yiyorum etkilemedi beniTebrik ederim canimbu saate kadar bekledin git biseyler ye bayılacan
Günaydın günaydın daha da geldim gitmem inşallah@Ucmelekannesi arkidişim de gelebilir mi ?
Bende çok isterim ama grup için söz veremiyorum şu an bir arkadaştan haber bekliyoruz önce kendisi yazmıştı. Duruma göre bakalımGunaydinlarrrr
UcanSupurge buradan bahsetti şimdi kurallarınizi okudum bende aradığım disiplin dedim . Diyet için motive iken kilo vermeyi artık bu kadar istiyorken aranıza katılmayı isterim Chocolita
Bir tartı edin canım her hafta tartı fotosu istiyoruz. Şu an 65.5 geçerli sayılacak ama dünün tartısı. Bol eksilerChoco benim evde tartım henüz yok dün annemde tartıldım 65.5 kg çıktım. Asıl tartım spor salonunda oluyor orada ayda bir tartılıyorum, haftaya pazartesi tartı günüm
Yani sonuç.
Dur bakayim bi oncesikisineYani sonuç.
Kaç kilo vermissin
58.250 imisim. 57.300 olmusum. 1 kilo bile veremedim toplamdaYani sonuç.
Kaç kilo vermissin
Cunku erken saatte yiyemiyorum. Eve dobusum hep gec. Bu tasinma mahvetti beni58.250 imisim. 57.300 olmusum. 1 kilo bile veremedim toplamda950 gr da kaldim
Düzene geçince verirsin hayatım.Cunku erken saatte yiyemiyorum. Eve dobusum hep gec. Bu tasinma mahvetti beniduzen yok