Bebeğim bu hafta da biz 1. yiz. Bence hiç yorulmayın sizTartıda güzel şeyler gördüm bugün
Ama benim küçük kız diş çıkarma döneminde ne doğru dürüst uyuyor ne yiyor huzursuz anlicanız üzere telefona pek bakamıyorum son zamanlar. Sporda yapamıyorum yürüyüş falan yalan oldu bu haftaçıkarsada oda rahatlasa bende
KArşı grubada bol kalorili günler diliyorum
bence harika olur çikolatamTamam olduşimdiii şöyle kii kaptanlık işine ne diyorsunuz kızlar yapalım mı
Her hafta grup yıldızı seçiyoruz ya, o grup yıldızı aynı zamanda grup kaptanı seçilebilir. Grubunu fişekler kontrol eder.
ben Google da oluşturabilirim.Sadece konu düzenlemesi var
Çoğunluğa uyayımTamam olduşimdiii şöyle kii kaptanlık işine ne diyorsunuz kızlar yapalım mı
Her hafta grup yıldızı seçiyoruz ya, o grup yıldızı aynı zamanda grup kaptanı seçilebilir. Grubunu fişekler kontrol eder.
Bu hafta cok güzel tuttum kendimi umarım bozmam cips cikolata aşkıylaBen de aynı durumdayım inanespressoc
Tartının günü gününe uymayabiliyor, moralinizi hiç bozmayın arkadaşlarespressoc ilknurrr22
Bir gün evvel yediklerimiz, içtiğimiz su miktarı, kabızlık, regl öncesi ödem, v.b. gibi farklı sebeplerden ötürü tartıda farklılıklar olabiliyor.
Evet yarına çok dikkat etmeliyiz . Ben kabak aldım bugün çorba yada spagetti yapıcam suyada dikkat edip yürüyüşte yaparsam harika olucak inşaAllah
Elektriklerinimi kessek napsak@Migrenben süpürgeyi açtırırsa arkadaşlarına Allah sizin gurubun yardımcısı olsun
Bence güzel bir kararTamam olduşimdiii şöyle kii kaptanlık işine ne diyorsunuz kızlar yapalım mı
Allah kabul etsinBen orucumu neyle açtım
1 kase çorba
1 kase kısır
1 küçük kase yoğurtlu salata
Elma
Kahvaltılık sos 1 yemek kaşığı
1 dilim ekmekle
Son ekleme saçma oldu biraz ama böyle gelişti
Adımda sizlere ömür
Yarışları bu cumartesiden itibaren başlatıcaz
O mantarın altında ki yeşiller ney çok güzel duruyor ıspanak gibiEki Görüntüle 3503633 Eki Görüntüle 3503634 Eki Görüntüle 3503635
İyi akşamlar kızlar
Tartıya 2 gün kaldı diye bayağı kistim
Chocolita Bonus
Bizi düşşünmeniz nee kadar güzel ama yorulmayız hocam herr zamanki halimiz bizimBebeğim bu hafta da biz 1. yiz. Bence hiç yorulmayın siz
Kaptan hafta boyunca grubuna akşamları menü kontrolü yapacak. Diyet dışı beslenme durumunda ceza egzersizi verme yetkisi olacak. Öneri de bulunabilir. Benim yaptığım her şeyi yapabilecek yani kaptan olacak. Sonra bu egzersizler yapılmış mı kontrol edilecek. Tartı günü kimler sabit gelmiş + gelmişse otomatik ceza egzersizi oluyor zaten bunların kontrolü olacak. Kısacası ilk sayfada yazan kuralların takibi yapılacak.Çoğunluğa uyayımChocolita
Çoğunluk ne isterse uyarım.
Grup kaptanlarının sorumlulukları ne olacak? Diğer grup üyelerinin yediklerini takip edip, önerilerde mi bulunacaklar?
Allah razı olsunAllah kabul etsin