Kızlar diyetisyenim çok kızmış bana mesajda neden başka tartiyla tartiliyorsun diye
Orucumu 17.50de
300 ml sirkeli su ve 2 kaşık yoğurt 3 suya ıslanmış hurma tarçın zencefil.zerdecalli karışımla açtım
18.30 da da tavuklu salatami yedim
Şimdi 2 gün kurusu 2 diyet bisküvi yiyeceğim
35 dk kardiyo videomu sabah namaz sonrası yaptım sonra pesine 1 saat yürüyüş ( hastaneye yürüdüm)
İftar onceside 21 dk.leslie videosu yaptım
Suyumu 2.5 lt ye tamamlarım inşallah
Bonus Chocolita
Bu arada kaptanlarim siz ne yapalım derseniz ben uyarım bana görev olsun yeterki:) hirs lazımda biraz bana
İyi akşamlar, 14 Kasım menüsü:
Sabah büyük bardak
Filtre kahve
30 dk leslie+ 20 dk bacak egzersizi
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta, yarım avokado, domates salatalık, 1 yk tulum peyniri, 7 zeytin
Ara
Türk kahvesi+ kuru incir, kuru kayısı
Akşam
Fırında kabaklı havuç ağırlıklı sebze yemeği, 3 yk bulgur pilavı, 1 kase yoğurt
2 lt su
Bu arada kaptanlarim siz ne yapalım derseniz ben uyarım
Biz konuşarak fikir alışverişi ile bir yere varabilirsek inşallah sizin de haberiniz olur ben inanıyorum
Önceden gittiğim bir diyetisyenim benim de evde tartılmamı istemiyordu. "Her gün tartılırsan tartıda göreceğin artı durumu seni strese sokar, kilo vermeni olumlu etkiler." demişti.Şaka gibi her sabah tartiliyorum tık yok motivasyonum çok düştü cumartesi diyetisyen kontrol günüm bakalım ne diyecek
Yaa ne güzel yazmışsın
Allah kabul etsin denpcim ❤Orucumu 17.50de
300 ml sirkeli su ve 2 kaşık yoğurt 3 suya ıslanmış hurma tarçın zencefil.zerdecalli karışımla açtım
18.30 da da tavuklu salatami yedim
Şimdi 2 gün kurusu 2 diyet bisküvi yiyeceğim
35 dk kardiyo videomu sabah namaz sonrası yaptım sonra pesine 1 saat yürüyüş ( hastaneye yürüdüm)
İftar onceside 21 dk.leslie videosu yaptım
Suyumu 2.5 lt ye tamamlarım inşallah
Bonus Chocolita
Bu arada kaptanlarim siz ne yapalım derseniz ben uyarım bana görev olsun yeterki:) hirs lazımda biraz bana
Farkettim ben onu dedim nolmuş düzlenmişİnternetim zayıf komik muhteşem atamıyorum ya sadece like atabiliyorum
Anket ekleyebilir misin bak bakalımKeşke burada ufak oylama kutucuğu gibi bir şey olsaydı WhatsApp taki gibi
Sadece konu düzenlemesi varAnket ekleyebilir misin bak bakalım
Açılmış konuya da anket ekleniyor diye biliyordum ben de bulamadım şimdi.Sadece konu düzenlemesi var
A olur çokomTamam olduşimdiii şöyle kii kaptanlık işine ne diyorsunuz kızlar yapalım mı
Her hafta grup yıldızı seçiyoruz ya, o grup yıldızı aynı zamanda grup kaptanı seçilebilir. Grubunu fişekler kontrol eder.
Olur da herkesin onay vermesi lazım canım. Sonuçta herkese sorumluluk getirecek. Yapmak istemeyen olabilir onu da anlarım. Öyle bir durumda isteğe bağlı yapabilirizA olur çokom
Bakalım ne diceklerOlur da herkesin onay vermesi lazım canım. Sonuçta herkese sorumluluk getirecek. Yapmak istemeyen olabilir onu da anlarım. Öyle bir durumda isteğe bağlı yapabiliriz
Evet evet benimde hiç istemiyorÖnceden gittiğim bir diyetisyenim benim de evde tartılmamı istemiyordu. "Her gün tartılırsan tartıda göreceğin artı durumu seni strese sokar, kilo vermeni olumlu etkiler." demişti.