- 22 Haziran 2020
- 280
- 1.646
Bu arada tüm öğünlerde diyet dışı yediysek tek bir cezamız mı oluyor her öğün için ayrı ceza mı?
Tamam canım toplayıp atarım şimdi ben .Olur canım daha teşvik edici olur
Eline emeğine sağlık canım benim Allah razı olsun. Şimdi bakıyorumİyi akşamlar
Grup Yüzdeleri
delfinia .............. +0,3 kg %+286
@cimbomlukiz ......-1.7kg %2,08
@Tante Rosa Denise .0,2 kg %0,253
@esmusumm ............-0,7 kg %0,970
Gonulmeyvesi ........-0,1 kg %0,129
3 3R1Z .......................-1,4 kg %2.25
Grup toplamı = % 3,371
gidelimkaptan ..........-1,25 kg %2.00
espressoc ...............-0,1 kg %0,130
Migrenben ..............-0,2 kg %0,28
asliogretmen ..........-0,45 kg %0,586
@Denp .......................-0,55 kg %0,964
labellevie ...............Sabit
@ohbb ......... mazeretli bildirim yok
Grup toplamı = %3,960
Chocolita çokom bu şekil bilgine sunarım sen gelince bakarsın.
Sabit gelen de artı gelen gibi yüzdeye yansır mı bilemedim.
Yeşiller en yüksek eksi ve yüzdeler. İlk hafta için bence gayet iyiydiniz tebrik ederim hepinizi
Canım kayınvaliden size yakın oturmuyor muydu? Neden kaynın kendi annesinde değil sizde kaldı? Misafir yorucu oluyor gerçekten, yanlarına gelenler kendileri evlerine davet etseydi keşke.İyi akşamlar kızlar geçmiş yapamadım ancak gelebildim. Yatılı Misafirim vardı bugün gitti. Bütün gün uyumadık yeni kendime geliyorum. Çok yorucu geçti benim için. Eşim çalıştığı için alışverişleri de kendim yapmak durumunda kaldım. Poşet taşımaktan kollarım morarmış :) belim pert
Misafir 2 kişiydi. Severim de gelenleri başımla beraber ama onları görmeye diye her gün gelenlerle birlikte 11 kişiydik hep. Yardım edenim de yoktu. Bu arada da menüler diyete uygun olmadığı için misafirim gidene kadar izinliydim. SağolsunBonus baktı. Bu gece mesajları okuyup ilk sayfa güncellemesini de yaparım
Çok geçmiş olsun inşallah ciddi bir şey yokturKusura bakmayın hastanede olduğun için yazamadım. Küçük bir kaza geçirdim birkaç gün hastanede kalmam lazım bunun için birkaç izin istiyorum
Merhaba, tabiMerhaba iyi akşamlar bende aranıza katılabilir miyim ? Daha önce takimlardaydim çok güzel kilo verdim daha sonra hamilelik filan derken deri aldım şuan hali hazırda diyetteyim fakat bir motivasyon a ihtiyacım var
Bonusum kızz özledimm geçmişler olsunBurnum gözüm akıyor iyice hasta oldum dereceleri ayrıca yazamadım
Geldim
Hoş buldum delfikoHoşgeldin canımChocolita
Misafirhalerini hayırlısıyla yolcu etmişsin çok şükür. Görmeye gelenlerle birlikte 11 kişi ağırlamak yorucu olmuştur.
Geldim canım. Uyudum uyandım yine. Yarın daha dinlenmiş olurum inşallah. Bu neymiş böyleEki Görüntüle 3501715
İyi akşamlar kızlar tüm öğünleri ekledim
Akşam çok sağlıksız bir öğün oldu
Cezam neyse kesin
Bonus adım yarışı çok güzel olur
Chocolita nerelerdesin çiçeğim sensiz eksik kaldik
Şimdi onun tablolamaya işiyle ayrıca bir topik açıpTamam canım herkes rahat yapar adımı rahatsız olanlar dışında.
Bu haftaki adımları toplayalım o zaman başlamış olalım
Diyet dışı beslendim dediğiniz gün için toptan 6.000 adım veya 20-30 dk kanıtlı egzersiz bekliyoruz. Adımsa ekran görüntüsü, leslie kardiyo gibiyse youtube ekran görüntüsüİyi akşamlar
Bugün o kadar çok misafir geldi ki sonuncular gideli daha 10 dakika oldu. Bu nedenle maalesef hep diyet dışı oldu.
Misafire hizmet ederken mutfağa ve odaya git gel derken 7500 adım atmışım.
Cezamı inşallah yarın iş çıkışı tamamlayabilirim.
Bu arada tüm öğünlerde diyet dışı yediysek tek bir cezamız mı oluyor her öğün için ayrı ceza mı?
Bonus
Chocolita
Kv İngiltereye gittiCanım kayınvaliden size yakın oturmuyor muydu? Neden kaynın kendi annesinde değil sizde kaldı? Misafir yorucu oluyor gerçekten, yanlarına gelenler kendileri evlerine davet etseydi keşke.
Sağolasındelfinia 3 gün 6.000 adım veya 20 dk egzersizimiz var. Dediğin gibi önceki günün ödemi muhtemelen. Canını sıkma. Biraz hareketsiz de geçmiş. Şimdi dengeyi buluruz
Aynen canımTamam canım herkes rahat yapar adımı rahatsız olanlar dışında.
Bu haftaki adımları toplayalım o zaman başlamış olalım