Hoşgeldin canımİyi akşamlar kızlar geçmiş yapamadım ancak gelebildim. Yatılı Misafirim vardı bugün gitti. Bütün gün uyumadık yeni kendime geliyorum. Çok yorucu geçti benim için. Eşim çalıştığı için alışverişleri de kendim yapmak durumunda kaldım. Poşet taşımaktan kollarım morarmış :) belim pert
Misafir 2 kişiydi. Severim de gelenleri başımla beraber ama onları görmeye diye her gün gelenlerle birlikte 11 kişiydik hep. Yardım edenim de yoktu. Bu arada da menüler diyete uygun olmadığı için misafirim gidene kadar izinliydim. SağolsunBonus baktı. Bu gece mesajları okuyup ilk sayfa güncellemesini de yaparım
Ya tabanlık tedavi değil ki zaten ama destek oluyor basınca bir yere değmediği için deli acısı hafifliyor hep yatamıyoruz bir sürü işimiz var kim yapacak tabansız bi işe yaramaz denir mi doktorlar da bi garipBen de tabanlık alayım dedim doktor bi işe yaramaz dediyine de alacağım ama. Dediğiniz gibi çok ayakta kalınca baya ağrıyor. Bi de buzu deneyeyim. Bi de küçük bi nasır oldu sanırım o kemiğin çıktığı yer buz ve kremler iyi gelir umarım. Teşekkürler kızlar
Doktor bana önerdi muhakkak.Ben de tabanlık alayım dedim doktor bi işe yaramaz dediyine de alacağım ama. Dediğiniz gibi çok ayakta kalınca baya ağrıyor. Bi de buzu deneyeyim. Bi de küçük bi nasır oldu sanırım o kemiğin çıktığı yer buz ve kremler iyi gelir umarım. Teşekkürler kızlar
Eline emeğine sağlıkİyi akşamlar
Grup Yüzdeleri
delfinia .............. +0,3 kg %+286
@cimbomlukiz ......-1.7kg %2,08
@Tante Rosa Denise .0,2 kg %0,253
esmusumm ............-0,7 kg %0,970
@Gonulmeyvesi ........-0,1 kg %0,129
3 3R1Z .......................-1,4 kg %2.25
Grup toplamı = % 3,371
@gidelimkaptan ..........-1,25 kg %2.00
espressoc ...............-0,1 kg %0,130
Migrenben ..............-0,2 kg %0,28
asliogretmen ..........-0,45 kg %0,586
Denp .......................-0,55 kg %0,964
@labellevie ...............Sabit
@ohbb ......... mazeretli bildirim yok
Grup toplamı = %3,960
Chocolita çokom bu şekil bilgine sunarım sen gelince bakarsın.
Sabit gelen de artı gelen gibi yüzdeye yansır mı bilemedim.
Yeşiller en yüksek eksi ve yüzdeler. İlk hafta için bence gayet iyiydiniz tebrik ederim hepinizi
Ben kalmışım yav şimdi bakıyorumda yazmamışım dün
Bence çok güzel olurHanımlar spor ya da adım yarışına başlayalım inşallah.
Siz ne diyosunuz?
İyi akşamlar kızlar geçmiş yapamadım ancak gelebildim. Yatılı Misafirim vardı bugün gitti. Bütün gün uyumadık yeni kendime geliyorum. Çok yorucu geçti benim için. Eşim çalıştığı için alışverişleri de kendim yapmak durumunda kaldım. Poşet taşımaktan kollarım morarmış :) belim pert
Misafir 2 kişiydi. Severim de gelenleri başımla beraber ama onları görmeye diye her gün gelenlerle birlikte 11 kişiydik hep. Yardım edenim de yoktu. Bu arada da menüler diyete uygun olmadığı için misafirim gidene kadar izinliydim. SağolsunBonus baktı. Bu gece mesajları okuyup ilk sayfa güncellemesini de yaparım
Harika olurHanımlar spor ya da adım yarışına başlayalım inşallah.
Siz ne diyosunuz?
Olur bonusumHanımlar spor ya da adım yarışına başlayalım inşallah.
Siz ne diyosunuz?
Evet ya başka bi doktora daha gidicem zaten. En kötü daha rahat ederim yani zaten normalde de rahat ayakkabı giymek gerekiyorYa tabanlık tedavi değil ki zaten ama destek oluyor basınca bir yere değmediği için deli acısı hafifliyor hep yatamıyoruz bir sürü işimiz var kim yapacak tabansız bi işe yaramaz denir mi doktorlar da bi garip
Bakayım hemen çok teşekkürlerDoktor bana önerdi muhakkak.
Tabanlık tedavi amaçlı değil, rahatlatıcı. Belki ben 105 kg olduğum için tabanlık önermiş olabilir. Ayaklara binen yükü düşünürse, tabanlık o basıncı biraz yumuşatırFaylinn
Tuli's harici başka marka almayın dedi doktor bana da.
Adım yarışı yapmıştık .katılanlar Günlük adımlarının resmini atıyodu. Tartı gününde bir hafta boyunca atılan adımların toplamına bakıp hafta birincisi belirleniyoduMigrenben siz daha önce nasıl yaptınız dut? Adım mı spor dakikası mı yarıştı?
Süper olurHanımlar spor ya da adım yarışına başlayalım inşallah.
Siz ne diyosunuz?
Adım yarışı yapmıştık .katılanlar Günlük adımlarının resmini atıyodu. Tartı gününde bir hafta boyunca atılan adımların toplamına bakıp hafta birincisi belirleniyodu