- 30 Ocak 2017
- 12.422
- 192.351
Canim yüzden 0,473Fark 300
Yüzde 1893
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim yüzden 0,473Fark 300
Yüzde 1893
Devam edecegim.suspushanimcim topige devam edecek misin canım
Canım sana özelden atamiyorum kapali galiba20 Ağustos Yıldız SavaşçılarıYıldız savaşçıları tartıları özelden atar
Süper Girl yıldızı espressoc
Wonder Woman yıldızı nnurc 'a karşı!
Eki Görüntüle 3468193
Geri sayım başlasın
Hepimize bol eksiler
Şimdi atabilirsin canimCanım sana özelden atamiyorum kapali galiba
Hoş buldumHoşgeldiniz
Sağol canım. Bu ağiz icinde çıkan yaralar vitamin eksikliğindenmis herhalde hala gecmedi. Bogaz ağrısı baş ağrısı halsizlik. Saçlarim çok dökülüyor. Bir kan testi verip ilaclarla toplayıp öyle diyet yapicam
Chocolita Canım kusura bakma sabah çekmeme rağmen telaşdan paylaşmayı unutmuşumTante Rosa Denise tartiyi bekliyorum canım 3 e kadar gelmezse bir uyarı gelecek
Çok geçmiş olsun canım bilmiyordum Rabbim şifa versin kolaylık versin. Zordur tabiBende baba yaşli anne alzehimer hastası bir yandan eş çocuk olayı.herseyi organize etmek bazen öyle yorucu ki... aklımı oynatacak gibi oluyorum zaman zaman .üç kuruş aklimiz var o da gidiyo
Anladım canım, ama kızlara haksızlık olmasın uyarı vermem gerekir. 2. Uyarı oldu. Haftaya gelen tartıyı listeye alırızChocolita Canım kusura bakma sabah çekmeme rağmen telaşdan paylaşmayı unutmuşum
Haftaya çok süper bir şekilde geleceğim inşallah. nnurc hayırlı olsun regl ağırlığı var tabi üstümde20 Ağustos Yıldız Savaşları
Süper Girl yıldızı espressoc
Wonder Woman yıldızı nnurc la karşı karşıya geldi!
Ve kazanaaaannn -1.243 yüzdeyle nnurc oldu Tebrikler nurcum
Eki Görüntüle 3468538
1'incimiz nnurc
2 gün dokunulmazlık
500 kalori ödül
2'incimiz espressoc
300 kalori ödül
Seni de tebrik ederim canım regl haftasında olmana rağmen kilo verdin. Bunu ×2 olarak düşünebilirsin. Haftaya ödemle birlikte erir gider
Çok teşekkür ederiz Yeni haftaya bomba gibi geleceğiz benim cezam silindi mi ama anlamadimKazanan grupEki Görüntüle 3468550
Super Girl
2 hafta üst üste 1. Olduğunuz için bütün grup üyelerinin 1 uyarısı silindi
espressoc 1 vardı silindi
I Ilkaskimm uyarı yok
yiitee 2 varmış 1 silindi
esmusumm uyarı yok
Metaverse uyarı yok
Ayrıca bu hafta geçerli 1 günlük ceza indiriminiz var
esmusumm 3 gün tartı egzersiz cezası vardı, 2 güne düştü
Kİzlarrr harikasınız bu hafta bir regl + mız geldi oda haftaya eksi gelir inşallah. Herkes çok güzel kilo vermiş. Grubunuz gibi süpersiniz
Aa evet canım onu unutmuşum grubunuz 1.oldugu için o ceza silindiÇok teşekkür ederiz Yeni haftaya bomba gibi geleceğiz benim cezam silindi mi ama anlamadim
Çok iyi olmuş teşekkür ederim diğer grupta haftaya çok güzel gelir İnşallah herkes çok güzel kilolar versinAa evet canım onu unutmuşum grubunuz 1.oldugu için o ceza silindi