Ben sanıyordum bir tek bana öyle geldi gerçekten de öyle zaman çok hızlı geçti ve benim tartı beni hala aynı gösteriyorNe çabuk haftasonu geldi ya. Salıya bir şey kalmamış
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben sanıyordum bir tek bana öyle geldi gerçekten de öyle zaman çok hızlı geçti ve benim tartı beni hala aynı gösteriyorNe çabuk haftasonu geldi ya. Salıya bir şey kalmamış
Zamanla geçecek ve çok rahatlayacaksın.Ayy üzüldüm kız ben 5 ay dır adet olmadım Buda kötü hep bir şişlik var
Canım çok çok geçmiş olsun. Tansiyon çok önemli ne olur dikkat et. Rabbim acil şifalar versinBugün hep düşük tansiyonla gezdim. Buna rağmen nasıl yaptıysam iş yaptım kaloriyle cezayı kanitlicam. 6 ya 4 tansiyon mu olur
Bugün hep düşük tansiyonla gezdim. Buna rağmen nasıl yaptıysam iş yaptım kaloriyle cezayı kanitlicam. 6 ya 4 tansiyon mu olur
Çok düşükmüş gerçekten kaptanım geçmiş olsunBugün hep düşük tansiyonla gezdim. Buna rağmen nasıl yaptıysam iş yaptım kaloriyle cezayı kanitlicam. 6 ya 4 tansiyon mu olur