Ben bugün menü yazmasam çok iyi.olur ipin ucu çok.pis kaçtı neden ve ne için oldu bilmem hunharca yedim kusacak olunca bıraktım amma yafin tartı da artı bekliyom şimdiden soyleyimBugün erken yatıyorum. Menü göndermeyenlerSismaniye
@moonlight beauty (gördüğünü düşünmüyorum bile ama kural kuraldır. Diskalifiye geçerli olana dek bekliyorum)Pandora27
KızSismaniye hani artık düzenli yazacaktın menüleri
Ay kızlar sizde de bu gece içinizde huzursuzluk var mı, dolunay etkisi mi buAnladım canım. Bu etkiler yarına kadar sürer değil mi
EvetEski nick Childdeve miydi?
Evet. Zaten Ondan mıdır bilmem diyetimi de etkilediAy kızlar sizde de bu gece içinizde huzursuzluk var mı, dolunay etkisi mi bu
Resmen içim bir değişik, uyuyamıyorum
Tamamdır dönebilirsin tabi. Sınavın nasıl geçti? Sonuçlandı mi?
Bizim grup sürünecek deseneBen bugün menü yazmasam çok iyi.olur ipin ucu çok.pis kaçtı neden ve ne için oldu bilmem hunharca yedim kusacak olunca bıraktım amma yafin tartı da artı bekliyom şimdiden soyleyim
Ozur dilerim kaptanBugün erken yatıyorum. Menü göndermeyenlerSismaniye
@moonlight beauty (gördüğünü düşünmüyorum bile ama kural kuraldır. Diskalifiye geçerli olana dek bekliyorum)Pandora27
KızSismaniye hani artık düzenli yazacaktın menüleri
Ben bu hafta bitmişim sabahın körü Bi tartildim korktum resmini çekmeye gel bu hafta tartı atmayak vallahi bitmisizBizim grup sürünecek desenebirlikte batmışiz. Birlikte de çıkarız. Bugün detokstan aşağısı kurtarmaz beni. Gelecek hafta düze cikariz
Aboo kız Pandora bu da mı dolunayOzur dilerim kaptan
Ya butun duzenim bozuldu, ne bi spor yapabildim ne duzenli beslenebildim bu hafta bi de ustune hasta oldum.
Cok kotu bi sonucla geldim bu hafta. Tekrar gucumu toplayip diyete adapte olmam lazim. +1.4 kg birazinin odem oldugunu umit etmek istiyorum
%-1.794
2 haftada veremedigini bi haftada almak
Yook tartıları bekliyorum. Bence çektim aticam. Kilo aldığı için ceza egzersizi yapan arkadaşlara haksızlık olurBen bu hafta bitmişim sabahın körü Bi tartildim korktum resmini çekmeye gel bu hafta tartı atmayak vallahi bitmisiz
28 ağustosta açıklanacak bakalim inşallah iyi gelirEvet. Zaten Ondan mıdır bilmem diyetimi de etkiledi
Tamamdır dönebilirsin tabi. Sınavın nasıl geçti? Sonuçlandı mi?
Benimki dolunayda Dolunay zaman belamı buluyor çünkü dün yedim yedim yedim yedim kusma noktasına geldim tartıyı çekmedim valla dersen soylerim kiloyu mahvolmuşumAboo kız Pandora bu da mı dolunayne oldu bizeee
Yook tartıları bekliyorum. Bence çektim aticam. Kilo aldığı için ceza egzersizi yapan arkadaşlara haksızlık olur
Hepimizi etkiledi galiba. Olsun bu hafta böyle olsun, haftaya düzelir inşallahBenimki dolunayda Dolunay zaman belamı buluyor çünkü dün yedim yedim yedim yedim kusma noktasına geldim tartıyı çekmedim valla dersen soylerim kiloyu mahvolmuşum
Amin diyelim çok pis çarpıldım yeminleHepimizi etkiledi galiba. Olsun bu hafta böyle olsun, haftaya düzelir inşallah
İnşallah28 ağustosta açıklanacak bakalim inşallah iyi gelir
İnşallahBugün tartı bekliyorum o zaman canim