Doğum yaptığımdan beri olmadım 5 ay oldu doğum yapalı
Son 6 kilo yapıştı resmen gitmedi yaptım ama çok pişmanımCanım sen yeni doğum yapmışsın niye yumurta diyeti yaptın ki.
Verirsin doğum kilolarını daha yeni olmuş kendine zaman ver:)
Çok haklısınız keşke başta sizlere de danışsaydımYeni doğum yapmış sayılırsın. Daha sağlıklı diyetler yapmalısın. Şok diyetler yapma bence. Bol sıvı tüketmeye bak. Ödemlerin duruyor olabilir adet olmadığından. Beslenmene dikkat etmiyorsun. Tek tip besleniyorsun. Emziriyorsan zaten sen bizim 2 katımızdan fazla kalori yakarsın. 9 ayda aldığın kilonun 2 3 ayda yok olmasını bekleme. Yavaş yavaş vermeye çalış.
Son 6 kilo yapıştı resmen gitmedi yaptım ama çok pişmanım
Tüm gün bu kadar mı yedinBugün salatalık elma rendeledim biraz erik ve gene salatalık yedimChocolita
Eski nick Childdeve miydi?
Kesinlikle. Salatalık dediğin zaten 15 kalori. Kastan kaybedersin I Ilkaskimm bağışıklığın da düşerTüm gün bu kadar mı yedin
Ama böyle olmazki
Karbonhidrat, kalsiyum, protein dengeli olmalıydı.
Sabah kahvaltını asla atlama. Akşama doğru azalt. Et sulu, tavuk sulu sebze çorbaları içebilirsin besleyici olur. Yoğurt, süt mutlaka tüket. Dokunmuyorsa tabi.
Ben doğum sonrası doktor kontrolünde zayıfladım. İnan böyle sıkmıyolar diyetisyenler bile.
Sağlıklı olacaksın ki çocuğa da senin sağlığın lazım.
İnanki sadece bu en son yediğim erik ve salatalık ikramdı az biraz tadına baktım ne yapayım göbeğim şiş çok üzülüyorumTüm gün bu kadar mı yedin
Ama böyle olmazki
Karbonhidrat, kalsiyum, protein dengeli olmalıydı.
Sabah kahvaltını asla atlama. Akşama doğru azalt. Et sulu, tavuk sulu sebze çorbaları içebilirsin besleyici olur. Yoğurt, süt mutlaka tüket. Dokunmuyorsa tabi.
Ben doğum sonrası doktor kontrolünde zayıfladım. İnan böyle sıkmıyolar diyetisyenler bile.
Sağlıklı olacaksın ki çocuğa da senin sağlığın lazım
Bi de üstüne spor yaptım