- 21 Ağustos 2023
- 222
- 760
- 35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sezaryen olmadıysan plank yap hem göğsü hem karnı toparlıyor. Zamanla geçer karnında.İnanki sadece bu en son yediğim erik ve salatalık ikramdı az biraz tadına baktım ne yapayım göbeğim şiş çok üzülüyorum
Sağlık olsun. Salmazsan haftaya güzel eksi gelirOzur dilerim kaptan
Ya butun duzenim bozuldu, ne bi spor yapabildim ne duzenli beslenebildim bu hafta bi de ustune hasta oldum.
Cok kotu bi sonucla geldim bu hafta. Tekrar gucumu toplayip diyete adapte olmam lazim. +1.4 kg birazinin odem oldugunu umit etmek istiyorum
%-1.794
2 haftada veremedigini bi haftada almak
Sağlık olsun. Şok diyetleri bırakmalısın
TebriklerGünaydınnn
23 Temmuz Kilo Bildirimi
16 Temmuz 75,35
23 Temmuz 75,05
Fark : -300 gram
Yüzdeliği : - 0,398 gram Chocolita
Eki Görüntüle 3456214
Kesinlikle haklısın+850 gram
Bu sırf dünün ödemi.
Kızlar 1 günde kilo alınmaz 1 günde de verilmez. O yüzden 1 gün çok kötü geçti, tartı böyle oldu battı balık yan gider diye düşünüp diğer günleri de harcamayın. 1 günlük kaçamak bizi 3 gün geriye atar. Kilo almadınız ödem görüyorsunuz şu an. 3 gün sırf onun odemiyle ugrasicaz. Sonra yeniden düze cikicaz. Pes etmek yok
İnşallah. Sınava çalışmak çok stresli bi iş. Emeklerine değer umarımEki Görüntüle 3456229
Umarim kpss süresince aldığım kilolari en hizli şekilde veririm
Geçmiş olsun
SüperRegl 1. Günden tunaydin tok karnına cekebildim anca hastaneye gittik sabah kahvaltıya da kaynanamlara geçtik eve gelir gelmez çektim
geçen hafta 72.5
Kilo verme yüzdem 0.2
İnşallah teşekkür ederimSezaryen olmadıysan plank yap hem göğsü hem karnı toparlıyor. Zamanla geçer karnında.
Sağlık olsun. Salmazsan haftaya güzel eksi gelir
Tebrikler
Kesinlikle haklısın
İnşallah. Sınava çalışmak çok stresli bi iş. Emeklerine değer umarım
Geçmiş olsun
Süper
Dolunay en çok seni öptüAtmayacaktım amma hadi bende atim tartiyi
Geçen hafta 86.2 kg
Bu hafta 87.5 kg
+1300
Yüzdelik hesaplamadim moralim bozuk cezam neyse çekerim kaptan nu çıkardım çünkü
Chocolita
Öpmekten çok başka şeylerde yaptı gibi bacimsu konuşursam ban yerimDolunay en çok seni öptü
Çokkkk teşekkür ederim canımSezaryen olmadıysan plank yap hem göğsü hem karnı toparlıyor. Zamanla geçer karnında.
Sağlık olsun. Salmazsan haftaya güzel eksi gelir
Tebrikler
Kesinlikle haklısın
İnşallah. Sınava çalışmak çok stresli bi iş. Emeklerine değer umarım
Geçmiş olsun
Süper