Bende yakınım ya kız hashimatoya amma net değil zikkim gidem de endokrinoloji randevu alamnnurc canım seninde aylık sonucun
-0.9 tebrikler
Haşimato var mıydı sende? Öyle gibi hatırladım. Eğer varsa beklenen eksidesin. Yoksa 5 gün egzersiz cezamiz var
Değilsindir inşallah ya bir git bakalımBende yakınım ya kız hashimatoya amma net değil zikkim gidem de endokrinoloji randevu alam
Çok geçmiş olsun nurcum bir şey olmadı inşallahKaptanim bugun ufak bi kaza gecirince aklimdan cikti
Ama bu hareketler yarıyor sana bakKız gene mi cezaliyim bitmedi mi çilem bacım nerelere gidem yaparım bacım 1 hafta daha zorlarım kendimi dert değil vurun
Teşekkür ederim çokom sizin sayenizdeVeeee bir haberim vaaarBugün bir mezun verdik kızlaarrr
Çok mutluyum vallauzun zaman sonra topigimiz 3. Mezununu verdi
Migrenben -8.30 la hedef kilosuna ulaştı arkadaşlar ilk sayfada da gurur tablosunda yerini aldı
Tebrik ederim canım
istediğini alan kadınların dünyasına hoş geldin
Eki Görüntüle 3453624
Vaaayy tank girl mi olmuşum tesekkurlerİyi geceler
Çok geç döndüm malesef elektirikler geç geldi. Telefonumu anca şarj edebildim. Yemek telaşı kur topla derken malesef bazen böyle olabiliyor.
24 Temmuz Yıldız Savaşçıları belirlendi
Elektra yıldızıChek
Tank Girl hln09 'a karşı!
Süper Girl @moonlight beauty
Black Canarynnurc a karşı!
Tebrikler yıldız kızlarım
Gelelim uyarı temizliğine
nnurc 1 uyarın varmış, silindi canım
İyiyim kaptanımÇok geçmiş olsun nurcum bir şey olmadı inşallah
Kaptanım haşimato yok ama başka bir bağışıklık sistemi hastalığım var. Konuşmuştuk seninlennurc canım seninde aylık sonucun
-0.9 tebrikler
Haşimato var mıydı sende? Öyle gibi hatırladım. Eğer varsa beklenen eksidesin. Yoksa 5 gün egzersiz cezamiz var
Veeee bir haberim vaaarBugün bir mezun verdik kızlaarrr
Çok mutluyum vallauzun zaman sonra topigimiz 3. Mezununu verdi
Migrenben -8.30 la hedef kilosuna ulaştı arkadaşlar ilk sayfada da gurur tablosunda yerini aldı
Tebrik ederim canım
istediğini alan kadınların dünyasına hoş geldin
Eki Görüntüle 3453624
Dutcum tebriklerTeşekkür ederim çokom sizin sayenizde
Evet bende de aynen öyle oluyorKızlar selam
regl olmadan önceki hafta sizinde yemeseniz dahi kilo vermeniz duruyor mu veya tartıda + kilo görüyor musunuz. Yemediğim halde - göremiyorum sabah sabah cinlendimtakvime göre yarın oluyorum
Teşekkür ederim darısı size olsun . Biraz daha yolum var ama şimdilik bu kadar yeter diye düşündümDutcum tebrikler
Öğlene kadar atılan adımlar da kabul oluyor mu? Mesela ben umutmayayım diye menü ve adımı erken gönderiyorum. Ondan sonra yine yürümüş oluyorum. Ama gün geçti diye bildirmiyorumÖğlene kadar gelen menüler kabul oluyor. Menü bildirimlerine dikkat edelim diye defalarca uyardık. Ayrıca bi kaç kez de etiket yapıp bildirdim .
Öğlene kadar kabulÖğlene kadar atılan adımlar da kabul oluyor mu? Mesela ben umutmayayım diye menü ve adımı erken gönderiyorum. Ondan sonra yine yürümüş oluyorum. Ama gün geçti diye bildirmiyorum