Pandoranın yüzü efsaneAdım yarışı kazananları canımMigrenben un önderliğinde yerlerini aldılar bugun ilk sayfaya eklerim ayağınıza sağlık kızlar
Eki Görüntüle 3453377
Kaptanim bugun ufak bi kaza gecirince aklimdan cikti1. Olan grup Süper GirlEki Görüntüle 3453386
Grup üyelerinin 1 günlük ceza indirimi var.
Baktım bugün tartı cezası alan olmamış. Herkes çok güzel kilo vermiş. Ama aklınızda bulunsun kizlartebrikler
Kaybeden grup Black Canary
Grup üyelerinin 1 günlük ceza egzersizi var. Yarın akşama kadar tamamlanması gerekiyor
nnurc Migrenben
esmusumm bu hafta tartı cezası da geldiği için 3 gün + 1 günde grup cezasıyla toplam 4 günlük egzersiz bekliyorum
Simdi bildirim yapayim mi?1. Olan grup Süper GirlEki Görüntüle 3453386
Grup üyelerinin 1 günlük ceza indirimi var.
Baktım bugün tartı cezası alan olmamış. Herkes çok güzel kilo vermiş. Ama aklınızda bulunsun kizlartebrikler
Kaybeden grup Black Canary
Grup üyelerinin 1 günlük ceza egzersizi var. Yarın akşama kadar tamamlanması gerekiyor
nnurc Migrenben
esmusumm bu hafta tartı cezası da geldiği için 3 gün + 1 günde grup cezasıyla toplam 4 günlük egzersiz bekliyorum
Harbiden dedin ve yaptınPandora27 helal olsun
yiitee ilk 3 de yeni yüzler görmek ayrıca güzel süper adimlamissin
asliogretmen yine bildiğimiz gibi
İlk sayfayı okuduysaniz katılabilirsiniz. Bugun tartı günümüzdu. Tartı fotoğrafıyla Boy ve hedef kilo istiyoruz
Kaptanim bugun ufak bi kaza gecirince aklimdan cikti
Çok teşekkür ederimGeçmiş olsun çok çok
Kız gene mi cezaliyim bitmedi mi çilem bacım nerelere gidem yaparım bacım 1 hafta daha zorlarım kendimi dert değil vurunBu arada kizlarr bir yanlış hesaplamayı düzeltmem gerekiyor
1. Olan grup Tank Girleksik hesap yapmışım
Salı günleri ilk sayfa güncellemesi genel hesaplamalar toplamalar sıralama her şey ciddi bir zaman istiyor. Mazur görün
Süper Girl kızları tekrar kusura bakmayinzaten bu hafta cezası olan yoktu.
Bizim gruphln09 Pandora27 ve ben 1 günlük ceza indirimimiz var. Şu an cezası olan sadece Pandora27 var. Haftalık sonuçta kilo vermiş olsan da aylık sonucta beklenen eksi altında kaldığı için 5 gün 10.000 adım cezaliydin, 4 güne düştü