TebriklerVeeee bir haberim vaaarBugün bir mezun verdik kızlaarrr
Çok mutluyum vallauzun zaman sonra topigimiz 3. Mezununu verdi
Migrenben -8.30 la hedef kilosuna ulaştı arkadaşlar ilk sayfada da gurur tablosunda yerini aldı
Tebrik ederim canım
istediğini alan kadınların dünyasına hoş geldin
Eki Görüntüle 3453624
Bende de oluyor. Regl sonlarına doğru şişlik gidiyor. Neredeyse 1.5 hafta sıkıntılı oluyor maalesefKızlar selam
regl olmadan önceki hafta sizinde yemeseniz dahi kilo vermeniz duruyor mu veya tartıda + kilo görüyor musunuz. Yemediğim halde - göremiyorum sabah sabah cinlendimtakvime göre yarın oluyorum
İşte aynen böyle oluyor bende deEvet bende de aynen öyle oluyorkarnım da çok şişiyor
Ama regl bitimine doğru güzel gidiyor
SüperÖğlene kadar kabul
Tamam canım o zaman unutmusum ben. Cezan yokKaptanım haşimato yok ama başka bir bağışıklık sistemi hastalığım var. Konuşmuştuk seninle
ceza kararını sana bırakıyorum
Bende maalesef ya sabit ya + geliyorum. Şişkinlik mutlaka oluyor. Sabit kalırsam şükrediyorumKızlar selam
regl olmadan önceki hafta sizinde yemeseniz dahi kilo vermeniz duruyor mu veya tartıda + kilo görüyor musunuz. Yemediğim halde - göremiyorum sabah sabah cinlendimtakvime göre yarın oluyorum
Kaptanım bu hafta o zaman hiç cezam yok değil mi?Tamam canım o zaman unutmusum ben. Cezan yok
Bende maalesef ya sabit ya + geliyorum. Şişkinlik mutlaka oluyor. Sabit kalırsam şükrediyorum
Sen bilinYemem bacım çok sağ ol
Kaybeden grupta olduğun için bugün beklediğim egzersiz vardı canımKaptanım bu hafta o zaman hiç cezam yok değil mi?
Vardı canım 4 gündü 3 kaldı
Kalmasın ben 1 hafta yapacam kaptanım sen onu 4 değil 6 bilVardı canım 4 gündü 3 kaldı
Sen yaparsınKalmasın ben 1 hafta yapacam kaptanım sen onu 4 değil 6 bil