Hangi videoyla yapıyorsun canım?Kızlar dans etmenin sonucu gerçekten çok hızlı alınıyor. Geçen hafta 1 kere 30 dk dans ettim, aynı beslenme şekliyle müthiş eksi geldim. Hareketli geçmişti zaten ama özellikle spor yapmamistim.
Bu hafta bunu yapmadım yarım kilo eksildim. Bu danslari haftada 3 kere yapsak şekle de gireriz. Kardiyo bittikten sonra en az 10 dk daha yakmaya devam ediyoruz. Ama normal egzersizler kısa vadede o kadar etkili değil. Özellikle yüksek kilodan başlayan arkadaşlar için tavsiyedir. Dansta tikanirsam Leslie gibi yerimde sayarak harekete devam ediyorum. Yavaşla hızlan şeklinde
Kahvaltı ve öğlen 3 er yumurta birAfiyet olsun. 10 gün haşlanmış yumurta diyeti mi yapıyorsun. Nasıl bir diyet bu. Kaçıncı günündesin.
OlurSelam canım adım yarışında var mısın
Videosuz yapıyorum ben. Leslie 3 mil videosu var ya onu yapa yapa hareketleri ezberlemistim. Dans ederek başlıyorum tikandigim noktada Leslie den hareketlerle devam ediyorumHangi videoyla yapıyorsun canım?
Tamamdır ekliyorum listeye
İlk yapışın mı bu diyeti. Kesin sonuç - 10 oluyor mu? 10 olmazsa da 5 falan gider herhalde.Kahvaltı ve öğlen 3 er yumurta birdiyor ben tek bir sefer de yemek yiyorum
Akşam da 3 yemek kaşığı yulaf süt 4 tane kuru erik ve 4 tane badem bir tatlı kaşığı da keten tohumu kaynatıp yiyorum yanın da elma
Ve 2 defa da yeşil çay
Sütünü ne kadar koyuyorsun? Bir de bu keten tohumu kuru erik badem falan hepsini içinde kaynatiyor musunKahvaltı ve öğlen 3 er yumurta birdiyor ben tek bir sefer de yemek yiyorum
Akşam da 3 yemek kaşığı yulaf süt 4 tane kuru erik ve 4 tane badem bir tatlı kaşığı da keten tohumu kaynatıp yiyorum yanın da elma
Ve 2 defa da yeşil çay
Afiyet olsun. Kolaylıklar dilerim. Ben hayatımda hiç diyetisyen listesine uyamadım. Sabah başlasam öğlen uysam akşam bıraktım gibi oldu.
+1Afiyet olsun. Kolaylıklar dilerim. Ben hayatımda hiç diyetisyen listesine uyamadım. Sabah başlasam öğlen uysam akşam bıraktım gibi oldu.
Ben şimdi 7bin adım daha mı atacağım. Ne oldu diyet dışı yazma cezası benim
BittiBen şimdi 7bin adım daha mı atacağım. Ne oldu diyet dışı yazma cezası benim
10bin.attım ya. 3 gün 10binim duruyor mu şimdiBittiayağına sağlık