Ay bende vesvese verir gibizorla uyarı aldırcam kıza bxnamam
Sen beni dinleme bacım yapabiliyorsan yap. Şimdi uyarı topuna girersin bir anda birikir. Sen bilirsin yani
Verme canım uyarı sabahtan dışarı çıktım 5000 küsur adım yapmışım zaten gece 12 ye kadar 5000 daha atarım ya ohh yırttım uyarıdan
Bu yapılmadığı için uyarı istemistin ama tansiyonun düştüğü için oradan uyarı gelmedi canım yani 17.000 atılması gerekiyor. Bugün 10.000 tamam olacak anladığım kadarıyla. 7.000 kalmış olacak. İstersen egzersizle de tamamlayabilirsinChek cim bu haftadan 1 günlük egzersizin kaldı. Bugün, olmazsa yarın akşama kadar süresi var.
Bu yapılmadığı için uyarı istemistin ama tansiyonun düştüğü için oradan uyarı gelmedi canım yani 17.000 atılması gerekiyor. Bugün 10.000 tamam olacak anladığım kadarıyla. 7.000 kalmış olacak. İstersen egzersizle de tamamlayabilirsin
Tamam canım. En sevmediğim özelliğim bir şeyi atlayamiyorum. Bazen çok yorucu oluyor ama topik için gerekiyor. Adalet duygusundan dolayı malum terazi burcu. En çok kendimi yorarim kendime zararım vardırBeynim yandı kuzum benim ya ben 10.000 atayım bugün kalırsa artık uyarı muyarı bir şey yaparsın artık bugün sıfırlansın bari cezalarımkaldıkça stres oluyorum burayı da meşgul ettim baya
Afiyet olsun. 10 gün haşlanmış yumurta diyeti mi yapıyorsun. Nasıl bir diyet bu. Kaçıncı günündesin.
10 günde 10 kg mı gidiyor
İlkaskimm mükemmel
Ay inşallahBizde birlikte olacağız inşallah
Öyle diyor10 günde 10 kg mı gidiyor
Tamam canım. En sevmediğim özelliğim bir şeyi atlayamiyorum. Bazen çok yorucu oluyor ama topik için gerekiyor. Adalet duygusundan dolayı malum terazi burcu. En çok kendimi yorarim kendime zararım vardır
Selam canım adım yarışında var mısınSabah peynir,salata,1 dlim ekmek
Aksam 3 kofte 1 dilim ekmek ve salata