Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende de var o dertAz yememe rağmen bir şişlik hissediyorum acaba neden diyecektim ki Regl oldum
Ah bu haftaki tartimi yedirmem inşallah
Şimdi uyarı alınan durumdan ceza beklemiyorum. O ceza vakitli gelmediği için uyarı gelip fes oldu. 10.000 adımını 1 günlük cezaya saydım. Kaldı 2 gün. Yani 20.000 adımın kaldı57bin mi Chocolita
Tamam inş. 2 güne bitiririm 20bini.Şimdi uyarı alınan durumdan ceza beklemiyorum. O ceza vakitli gelmediği için uyarı gelip fes oldu. 10.000 adımını 1 günlük cezaya saydım. Kaldı 2 gün. Yani 20.000 adımın kaldı
Salı günü akşamına kadar süresi var canımTamam inş. 2 güne bitiririm 20bini.
Bu arada arkadaşlar, 2 hafta üst üste kilo veren arkadaşların 200 kalori ödül hakki olur. Herkes kendi takibini yapıp bana haber versin. Çünkü ben unutuyorum
Evet sen diyet dışı cezası almıştın. Artık bu hakkı unutmazsın ben unutuyorum takibinizi yapın kizlarO zaman benim 7000 cezamdan uyarı almama gerek kalmıyor dimi :)) 2 haftadır eksideyim:) yediğim diyet dışı 130 kalori yapıyordu buzlu tatlı işte :)
Sabah yazmıştım menunun aynısı . Bundan sonra menülerini akşam bildireceğimBugünün menüsü gelmedi hln09
GünaydınBu kadar yumurta dokunmasın sonra ya ben korkuyorum bu tarz diyetlerden.
Günaydın. Bisiklet binenler var. 45dk bisiklet neye denk oluyor. Binerim belki bendeMigrenben adım sayım bu kadar oldu. Okullar açılsa 10.000 ler havada uçuşacak ama çocukla yürüyemiyorum
Günaydın 45 dk bisiklet kanitlanirsa ceza yerine geçer canımGünaydın. Bisiklet binenler var. 45dk bisiklet neye denk oluyor. Binerim belki bende