Ben deBen ben. Ama iddialı değilim
Tamam canım tekrar hoş geldin. İzin süresi 1 ay olmadığı için yeni başlangıç yapmadım. Zaten toplamda 10 kilo vermişsin yeni başlangıç yapsak yazık olurdu. Bu durumda + döndüğün için 3 gün ceza egzersizi bekliyorumCanım dün sabah tartı fotosu çekmiştim. Ama dün hastalandım gönderemedimşimdi gönderiyorum tartı fotosu. Bu akşam menülerimi yazmaya da başlayacağım.
71.90 ile döndüm
Merhaba, Başlangıç tartı fotosuyla yapılırHa bu arada 65.3 kiloyum hedef 57 boyum da 162
Hangi gün başlayacakAdım yarışına katılmak isteyen arkadaşlar beni etiketleye bilir miona göre yeni liste hazırlayacağım. Bi de adım yarışı içim adımların ekran resmini isteyeceğim
Listeye aldım tekrar hos geldinHangi gruptayımMigrenben
Basladi aslında. Hafta başından beri atılan adımları listeye alacak diye biliyorumHangi gün başlayacak
Hoş buldukListeye aldım tekrar hos geldin
Grup Süper Girldesin. En zayıf arkadaşlarımızın bulunduğu gruptur. Gruplarda sıralama kiloludan daha az kilolu olana doğru ilerler
Dün başladı aslındaHangi gün başlayacak
Hemen yaziyorum simdi
Gayet güzel hareket olmuşAdim yarisina katilamam, ayak bilegim sorunlu oldugundan pek yuruyus yapamiyorum. Bisikletle(egzersiz ya da normal) gunluk en az 30 dk aktif olmayi planliyorum.
Sukur demin evde biraz egzersiz yaptim. Aksam da kizi bisikletle almaya giderim mizmizlanmazsa biraz parkta surerizEki Görüntüle 3444383