- 11 Şubat 2016
- 3.899
- 17.997
Çok teşekkür ederim canımmmmSüper menü de spor da.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederim canımmmmSüper menü de spor da.
Tamam. Silmek için 1.olmam lazım yani. Bende çok kilo almışım demi. Ramazanda verileni hep geri aldım maalesef.Tamamdır bekliyoruz
Bunlar eski uyarı yitecim
10.000 adım + isim yazma cezasi geldi
17.000 bekleniyor. Ya da 7.000 atıp kalan 10.000 yerine Leslie ya da 30 dk kardiyo egzersizi yapılabilir
Kurallar unutulmuss
Kız vallaha meyve olan başka adı yok ki yazayım onun adı ya meyve tabi meyveee yasaklı yok bacimsu deli mi oldum hem 5 tane yasakliyi nasıl yiyemŞekerpare dediğin meyve mi kiaazzz
Şişşt gelcekler şimdi.
Galiba kayısı diyorŞekerpare dediğin meyve mi kiaazzz
Tamam. Silmek için 1.olmam lazım yani. Bende çok kilo almışım demi. Ramazanda verileni hep geri aldım maalesef.
Tamam aşko sonradan okudum hayretler içinde ceza kesiyordum o sırada ne bileyim kız hiç bilmediğimiz meyveler. Ayrica önceden yapmadığım şey değildi o kadar tatlı tuzlu bir arada yemek. Sağlığımızı harcadıkKız vallaha meyve olan başka adı yok ki yazayım onun adı ya meyve tabi meyveee yasaklı yok bacimsu deli mi oldum hem 5 tane yasakliyi nasıl yiyem
Aslinda bana göre çok bir kilon yok yitecim. Tabi senin için rahatsız edici olabilir. Hedefe kitlendikten sonra kolayca halledebilirsinBende çok kilo almışım demi. Ramazanda verileni hep geri aldım maalesef.
Diyet dışı adı yazma ve diyet dışı beslenme cezaları alınmazsa, düzenli de kilo verilirse cezaya kalmazsınız. Tabi kilo verdiğiniz halde grubunuz Yüzde toplamında kaybedebilir. Bu durumda 1 günlük ceza beklerizAma ceza almak istemem çünkü 3 çocukla zor o kadar yürümek
Yok kiz ben artik harcamiyom sagligimi oyle dikkat etmeye calisiyorum spirituel çalışmalar da yapınca üstüne mis gibi oluyorGrup yıldızı olmak gerekiyor canım. Bu arada geçmişte sormuşsun adım yarışına katılmak isteyen adım görüntüsüne Migrenben u etiketliyor. Az çok demeden adımları atabilirsin
Tamam aşko sonradan okudum hayretler içinde ceza kesiyordum o sırada ne bileyim kız hiç bilmediğimiz meyveler. Ayrica önceden yapmadığım şey değildi o kadar tatlı tuzlu bir arada yemek. Sağlığımızı harcadık
Kaç bin adım atılıyor acabaAdım yarışına katılmak isteyen arkadaşlar beni etiketleye bilir mi ona göre yeni liste hazırlayacağım. Bi de adım yarışı içim adımların ekran resmini isteyeceğim
TeşekkürlerAllah zihin açıklığı versin. Menü güzelmiş.
atabildiğin kadarKaç bin adım atılıyor acaba
Tamam canım sınav sonrasına kadar ertelendiKahvaltı
2 domates
1 dilim peynir
Latte
1 kaşık bal tereyağı
Ara öğün 2 kayısı
Akşam bamya yemeği
Yoğurtlu soğuk meze
Kpss surecindeyim spor yapamıyorum benim cezami erteleyebilme şansımız var mi yoksa mecburen yapacağım sınavıma 18 gün kaldı hic biseye vakit ayiramiyorum Chocolita
Yaa çok teşekkür ederim 14 temmuz sonrası hemen yapacağımTamam canım sınav sonrasına kadar ertelendi
Canım dün sabah tartı fotosu çekmiştim. Ama dün hastalandım gönderemedim şimdi gönderiyorum tartı fotosu. Bu akşam menülerimi yazmaya da başlayacağım.nnurc sen izinden dönmüşsün canım devam etmek istediğini yazmışsın. Ama ben izinli yazısını kaldırmadigim için şu anda fark ediyorum, dün menü gelmemiş. Bugünde tartı gelmedi. Dönüş yapınca gruba alayım
Ben ben. Ama iddialı değilimAdım yarışına katılmak isteyen arkadaşlar beni etiketleye bilir mi ona göre yeni liste hazırlayacağım. Bi de adım yarışı içim adımların ekran resmini isteyeceğim